FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto je danas lijep i suncan dan idealan za promjene !!! Vidimo se braco na zapadu samo jako 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidjecete kada se @franto predstavi poslije izbora kao potpaljivac koji je rezirao i usadjivao svojim pisanjem davao nam energiju i inat da ustrajemo protiv Jasmina i grobara grada Tuzle. On je nesto kao parodija totalitarca Jasmina i sve ono sto pise ide na mlin koji treba da samelje dosadasnju samovolju i ludilo dosadasnje vlasti u Tuzli. @franto pomogao si bar desetak ljudi da se ne odluce glasati za Faraona. Nastavi.Mago je napisao/la:Smuci mi se kad vidim da je ovaj Franto postao. Idi vise jbo te i Jasmin i politika i sve u supak dosadni. Smorio si.
Danas jedva cekam jbavanje mamice svim ovim usljama sto su se za par dana nakotili oko Slobode.
moSa bodaSlo!!!
Azmir Husic!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Stvarno preofirno koliko su neki na strani crvenih kmera. Pazi ovog retarda, neka Azmir ulaže milione al mu ne damo ništa i možemo ga otjerat kad god hoćemo
Onaj ko finansira i ko vodi klub u Evropu, ostvaruje rezultate i donosi nam radost, on treba u očima navijača da bude najveći, jer je to jednom navijaču najbitnije. Međutim, jedan djed loži maloumnike pričom da je stadion naš, neće nam to niko uzet..šta da mi uzme, onu ruinu koja ni wc nema, klub koji nema nikakvu budućnost sa vodstvom jedne političke partije čiji se rad sastoji od konstantnog pljačkanja naroda, a što u principu i druge partije rade preko 20 godina. Može arap kupit Manchester City, al ne može Azmir ""seljak" Slobodu...

Onaj ko finansira i ko vodi klub u Evropu, ostvaruje rezultate i donosi nam radost, on treba u očima navijača da bude najveći, jer je to jednom navijaču najbitnije. Međutim, jedan djed loži maloumnike pričom da je stadion naš, neće nam to niko uzet..šta da mi uzme, onu ruinu koja ni wc nema, klub koji nema nikakvu budućnost sa vodstvom jedne političke partije čiji se rad sastoji od konstantnog pljačkanja naroda, a što u principu i druge partije rade preko 20 godina. Može arap kupit Manchester City, al ne može Azmir ""seljak" Slobodu...
- FrantoBauzek
Dolazim sa bratom danas, pa se vidimo
Prestanite pozivati na sukobe. Diskutujemo, a za diskusiju su potrebna dva suprotna misljenja.
S obzirom da ne odgovara moje pisanje, do izbora necu nijedan post napisati a za poslije vidjet cemo.
Pozdrav drugovi

S obzirom da ne odgovara moje pisanje, do izbora necu nijedan post napisati a za poslije vidjet cemo.
Pozdrav drugovi

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stadion nije nas vec od firme gdje je Jasmin uvalio radnike i direktore.cadillac je napisao/la:Stvarno preofirno koliko su neki na strani crvenih kmera. Pazi ovog retarda, neka Azmir ulaže milione al mu ne damo ništa i možemo ga otjerat kad god hoćemo![]()
Ja ako hocu da trcim i treniram na tom stadionu moram otici i platiti za to. Pametnom dovoljno. A finansiram kao i vi taj stadion iz kucnog budzeta.
-
- Kontakt:
Sloboda-Mladost FK „Sloboda“, novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (distribucija alkohola na stadionu
hahaahhaahahhaahah
hahaahhaahahhaahah
Danas ce bit jako sunce, nece se moc bit na sjeveru, valja mi na zapad u hladovinu, sta cu jbg 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pa i BH Telecom je nas, pa opet placas racune. Finansiras drzavu, pa opet platis pasos kad hoces itd. Nemoj se ljutiti, ali ne stoji ti ta logika. Sutra da se proda stadion Tusanj cije zemljiste vrijedi minimum 20 miliona KM, taj novac bi isao u budzet koji je od svih nas. E druga je stvar sto Faraon ne rasporedjuje kako bi trebalo, ali opet smo krivi mi.tuzlak1987 je napisao/la:Stadion nije nas vec od firme gdje je Jasmin uvalio radnike i direktore.cadillac je napisao/la:Stvarno preofirno koliko su neki na strani crvenih kmera. Pazi ovog retarda, neka Azmir ulaže milione al mu ne damo ništa i možemo ga otjerat kad god hoćemo![]()
Ja ako hocu da trcim i treniram na tom stadionu moram otici i platiti za to. Pametnom dovoljno. A finansiram kao i vi taj stadion iz kucnog budzeta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zemljiste u zoni slijeganja 10 miliona - Tusanj, Merkator u samom centru 500.000KM . To samo Faraon ima takvu racunicu.nemam.nick je napisao/la:Pa i BH Telecom je nas, pa opet placas racune. Finansiras drzavu, pa opet platis pasos kad hoces itd. Nemoj se ljutiti, ali ne stoji ti ta logika. Sutra da se proda stadion Tusanj cije zemljiste vrijedi minimum 20 miliona KM, taj novac bi isao u budzet koji je od svih nas. E druga je stvar sto Faraon ne rasporedjuje kako bi trebalo, ali opet smo krivi mi.tuzlak1987 je napisao/la:Stadion nije nas vec od firme gdje je Jasmin uvalio radnike i direktore.cadillac je napisao/la:Stvarno preofirno koliko su neki na strani crvenih kmera. Pazi ovog retarda, neka Azmir ulaže milione al mu ne damo ništa i možemo ga otjerat kad god hoćemo![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo prodali su naš FDS, očekuj pare u budžetu i bajramluk
Sta je ko prodao nisam razumiocadillac je napisao/la:Evo prodali su naš FDS, očekuj pare u budžetu i bajramluk
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ode Ekrem ni kriv ni duzan u zatvor. Karicu za ovo ce ti letiti perje.SOLINA je napisao/la:![]()

Druze @Franto izdrzi....stranka to ocekuje od tebe, vidis da je drug Faraon (konspirativno ime) zauzet pisanjem saopstenja sa svog kompjutera kojeg je inace posudio od Indira, jer je Indir paglu za te stvari, Suljo je skoro upisao kurs, a veterani ni ne znaju da imaju udruzenje....pazi, stranka = (Faraon) te prati i racunaju na tebe.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ne razumijem se u ove finansije i dokumentaciju. Zasto bi Ekrem nayebao ?
Utaja poreza.A njegov potpis na dokumentu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne razumijem se u ove finansije i dokumentaciju. Zasto bi Ekrem nayebao ?
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Po cemu se to vidi ?solinas je napisao/la:Utaja poreza.A njegov potpis na dokumentu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne razumijem se u ove finansije i dokumentaciju. Zasto bi Ekrem nayebao ?

-
- Kontakt:
Kakav zatvor, pa o cemu pricate svi vi? Pa nema drugog nacina. Je li vidite da stoji da ce FK Sloboda uplacivati doprinose za PIO i zdravstvo?
Otvorite sajt Centralne banke BiH pa cete vidjeti spisak transakcijskih racuna koji su blokirani. Tacnije evo sta pise: FUDBALSKI KLUB "SLOBODA" UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Ne mozete uplatiti na transakcijski racun u banci jer je blokiran. Ja sam sokiran kolicinom neznanja na ovom forumu, a cak kad bi i bilo nesto nelegalno, odgovorno lice bi bilo Azmir Husic jer je on naveden u sudskom registru kao zakonski zastupnik.
Otvorite sajt Centralne banke BiH pa cete vidjeti spisak transakcijskih racuna koji su blokirani. Tacnije evo sta pise: FUDBALSKI KLUB "SLOBODA" UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Ne mozete uplatiti na transakcijski racun u banci jer je blokiran. Ja sam sokiran kolicinom neznanja na ovom forumu, a cak kad bi i bilo nesto nelegalno, odgovorno lice bi bilo Azmir Husic jer je on naveden u sudskom registru kao zakonski zastupnik.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma druze drugo je racun za telefon, a drugo kada hocz da trcim.nemam.nick je napisao/la:Pa i BH Telecom je nas, pa opet placas racune. Finansiras drzavu, pa opet platis pasos kad hoces itd. Nemoj se ljutiti, ali ne stoji ti ta logika. Sutra da se proda stadion Tusanj cije zemljiste vrijedi minimum 20 miliona KM, taj novac bi isao u budzet koji je od svih nas. E druga je stvar sto Faraon ne rasporedjuje kako bi trebalo, ali opet smo krivi mi.tuzlak1987 je napisao/la:Stadion nije nas vec od firme gdje je Jasmin uvalio radnike i direktore.cadillac je napisao/la:Stvarno preofirno koliko su neki na strani crvenih kmera. Pazi ovog retarda, neka Azmir ulaže milione al mu ne damo ništa i možemo ga otjerat kad god hoćemo![]()
Ja njima platim za fudbal isto ko sto cu platiti Katolickom centru, Sici i Medresi. A oni pricaju samo kako je to svih nas radi politike i svojih radnika.
Svih nas ce biti kada bude u vlasnistvu Slobode ciji smo fanovi. Ali dok je gradski ipak jedna mala elita ima tu monopol i on je njihov.
Kakvu korist obican gradjanin Tuzle ima od toga naseg stadiona? Meni je svejedno, neka bude bilo ciji ako ce biti lijep i izgradjen.
Jedno je sad jasno, povratka na staro nema. Imat ćemo ili kako treba klub konačno ili će ga gradske barabe ugasti.
Svaki dan izviru nekakva udruženja, 100 udruženja građanja ima vezanih za Slobodu. Fukare u ovakvom sazivu su se prodale Faraonu, "Vetrani" (ukoliko sam jasmin nije pisao saopštenje), i dio UG Prijatelji Slobode, svi oni su na strani SDP-a i Imamovića. Sve maske su pale i zna se ko su grobari FK Sloboda
Ukoliko se Azmir ne vrati u Slobodu (ako ova garnitura pobijedi onda i neće) klub će da izgura sezonu i da se ugasi, Azmir će da baci uložene pare u vjetar ali trebao bi tužiti klub i na sudu tražiti pravo na ime, grb,boje,historiju... sve vezano sa FK Sloboda kako bi namirio svoja 3m$
Danas na stadion i podrška za Slobodu i Azmira
Svaki dan izviru nekakva udruženja, 100 udruženja građanja ima vezanih za Slobodu. Fukare u ovakvom sazivu su se prodale Faraonu, "Vetrani" (ukoliko sam jasmin nije pisao saopštenje), i dio UG Prijatelji Slobode, svi oni su na strani SDP-a i Imamovića. Sve maske su pale i zna se ko su grobari FK Sloboda

Ukoliko se Azmir ne vrati u Slobodu (ako ova garnitura pobijedi onda i neće) klub će da izgura sezonu i da se ugasi, Azmir će da baci uložene pare u vjetar ali trebao bi tužiti klub i na sudu tražiti pravo na ime, grb,boje,historiju... sve vezano sa FK Sloboda kako bi namirio svoja 3m$
Danas na stadion i podrška za Slobodu i Azmira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.