Polako sve vise liga u raznim sportovima prekidaju prvenstva...
Ja licno bih volio da se moze nastaviti, al realno ako se ne nastavi za mjesec dana, onda nema svrhe igrsti... Igraci van forme i ritma...
Ne mozes otici nigdje na pripreme, al to bi napokon bilo i dobra stvar, jer ako se mastavi nase ekipe ce napokon pare ostaviti u Bosni za pripreme...
Košarkaške lige Latvije i Belgije proglasile su kraj prvenstva zbog pandemije korona virusa, a time i prvake, tako da je selektor naše reprezentacije Vedran Bosnić ostao bez titule.
Tako je Oostende, koji je u trenutku prekidanja prvenstva bio lider na tabeli, postao prvak Belgije sa 13 pobjeda i četiri poraza u dosadašnjem dijelu.
Belgijci su se ugledali na Litavce koji su prvi prekinuli svoje prvenstvo pa je tako Žalgiris s 22 pobjede i dva poraza postao prvak Litve.
U Belgiji drugoplasirana ekipa bila je Belfius Mons, koju sa klupe predvodi Bosnić, sa samo bodom zaostatka za Oostendeom, a zbog ove odluke ostao je bez mogućnosti da se do kraja bori za titulu prvaka.
A sta ces moj drug, ako bude prekinuto i ako se proglasi prvak to je po odluci UEFA-e, nije po NSBiH...
Znam da ce biti frustracija u jednom dijelu Sarajeva, ali sta se može...
Ipak 8 godina je 8 godina, pojedini zatvorenici odslužili svoje kazne, a titule niđe na vidiku...
Ja mislim da treba napraviti izuzetak i dsti drugoplasiranom titulu prvaka.... Ipak bi to bilo najpostenije, oni igraju najbolju sezonu jos od 2012 godine...
Fora je sto se ne mogu mjenjati pravila u toku sezone tako da mislim da nema nista od play offa. Ili ce se nastaviti prvenstvo ili ce biti totalni prekid i bice trenutno stanje uzeti u obzir. Realno nasa liga je medju "najcistijim" za zavrsiti sad sezonu i niko ne bi bio zakinut. Tu si gdje si jbg odigrana su 22. kola taman i svak je igrao sa svakim.
Nismo mi igrali sa Zeljom, oba puta odgodjena utakmica
Vi niste dorasli protivnici Zvijezdi 09 a ne Zelji.
FK SADAKA jedini je klub koji nece osjetiti finansijske probleme jer Medzlis kao glavni sponzor je pristao da pokriva sve troskove....zdravlje je naj bitnije
FK SADAKA jedini je klub koji nece osjetiti finansijske probleme jer Medzlis kao glavni sponzor je pristao da pokriva sve troskove....zdravlje je naj bitnije
No, osoba zadužena za održavanje društvenih mreža Southamptona je imala genijalnu ideju - umjesto nogometnog meča Sveci su ponudili Norwichu na Twitteru meč popularne igre koja je u našoj zemlji poznata kao "iks-oks" ili "križić-kružić".
Rođeni su i u nedostatku prvenstvenih utakmica našli razlog da kmeče...
Kmecanje? Pa onaj mazlum sto je popio otrov i par idiota do njega sto su osudjeni su zivi dokazi (osim Praljka koji je nazdravio) kakvi ste ljudi i sta ste radili. Pozdrav
No, osoba zadužena za održavanje društvenih mreža Southamptona je imala genijalnu ideju - umjesto nogometnog meča Sveci su ponudili Norwichu na Twitteru meč popularne igre koja je u našoj zemlji poznata kao "iks-oks" ili "križić-kružić".
Ovako trebaju nasi prema rasporedu za treci dio
Ako ne zabrane da drugi potez bude x il o u sredini svaka je nerijeseno do kraja
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ti ne vjeruj nikome na riječ
Svaki korak sam moraš preć
Furaj mali sam sredinom
Furaj mali tom dolinom
Bog te čuva, ti pazi ljude
Pa šta bude neka bude !!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ljudi još se neko vrijeme izgleda neće kotrljati lopta po našim terenima, ja i ne pišem otkako nema fudbala ali pošto smo država sa niskostandardnim uslovima kako zdravstvenim tako i ostalim za očekivati je za koji dan da nam zatvore sve ubrzo, a i granični izlaz će uskoro biti neprohodan. Nažalost poslije duge zimske pauze izgleda da će biti sada još jedna duga, duga..
Koga briga za fudbal kad su u pitanju ljudski životi, svako od nas se može zaraziti u svakom trenu. Uostalom naši klubovi ništa vele i ne gube za razliku od mega klubova koji gube stotine miliona. Ako ovo potraje možda opet za koju godinu Ligu prvaka uzme "tamo neka Zvezda". Imamo za šta igrat kasnije