Sanitarium može uvijek proći.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sto mi zgadi Metallicu, sad cu se zapitati kad cu ih poslusati, doduse i oni su zestoko pali nakon 91, kao i Livchi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sanitarium može uvijek proći.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sto mi zgadi Metallicu, sad cu se zapitati kad cu ih poslusati, doduse i oni su zestoko pali nakon 91, kao i Livchi
Neki bi rekli poslije '88.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sto mi zgadi Metallicu, sad cu se zapitati kad cu ih poslusati, doduse i oni su zestoko pali nakon 91, kao i Livchi
O ukusima se ne raspravljaFeldmarschall je napisao/la:Ko vegeta. I uvijek bude ukusnije.
Nemoj porediti babe i žabe, ne ide jedno s drugim. Porediti špansku ublehu i njemački biturbo benzin je van pametimuamerc je napisao/la:Gledam, ovu sezonu o odnosu na prošlu, smanjili ste dužinu pasova, povećali posjed, preciznost pasova i povećali procenat šuta. Klopp evoluira u Pepuna. Tako i treba igrati protiv engleskih ekipa. Samo "po zemlji".
OTNYS_YNWA je napisao/la:Clyne kreirao 13, Milner 12 prilika. To je najvise kreiranih prilika od strane bekova u ligi.
Upravoackeey je napisao/la:I dalje pokušavam ne biti preveliki optimista.
Nadam se da će se nastaviti sjajne igre, prvo protiv labudova, a onda nakon pauze da i Scam otresemo.
Iz te dvije utakmice bih bio zadovoljan sa 4 boda ( bod protiv Swansea... ).
Bez obzira na solidnu igru Klavana, nadam se da se Dejo vraća ( Bože, mislio sam da to nikad neću reci).
I naravno, Daniel mira igrati protiv Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.