Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Klopp je još bolje naoštrio ekipu, probudio neke igrače (Lallana), druge, pak, navikao na ovaj stil igre (Firmino), al' ono što je falilo Liverpoolu - dobio je u vidu Manea. Okomit igrač, igrač s mudima, neko ko gleda gol, ko je fenomenalan u igri jedan na jedan, neko ko je u stanju ni iz čega zabiti gol. Dobra stvar je što je Liverpool naučio igrati ove "unaprijed dobivene" utakmice, a ubijeđen sam da će to sve bolje i bolje izgledati kako vrijeme bude odmicalo.
Milner na lijevom beku. Pravi Kloppov Grosskreutz. S tim da Milner bolje igra lopte.
Milner na lijevom beku. Pravi Kloppov Grosskreutz. S tim da Milner bolje igra lopte.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Definitivno su i Srbi i Hrvati gospoda za nas, po pitanju igranja njihovih fudbalera. Uzimam za primjer Lovrena i grujića.
Da ima neki Bošnjo, dolazili bi neki ovdje i psovali sve Klopu jer ne igra neki naš.
Gostovanje kod Swansea je u istom terminu kao i prošle godine kada smo izgubili 3-1. Znam da Klo ne voli ovaj termin, jer je tada igrače programirao za ručak.
Da ima neki Bošnjo, dolazili bi neki ovdje i psovali sve Klopu jer ne igra neki naš.
Gostovanje kod Swansea je u istom terminu kao i prošle godine kada smo izgubili 3-1. Znam da Klo ne voli ovaj termin, jer je tada igrače programirao za ručak.
Kocka je bačena
Re: RE: Re: Liverpool FC
Samo zato mi je i drago sto ne igra nijedan nas. Svak ziv bi se nakotio na temu.Hendo je napisao/la:Definitivno su i Srbi i Hrvati gospoda za nas, po pitanju igranja njihovih fudbalera. Uzimam za primjer Lovrena i grujića.
Btw prosle godine smo izgubili kad nam tekma nije nista znacila,Klopp je igrace odmarao za evropa ligu,a Swanseu trebali bodovi za opstanak.
Uzimamo ih lagano sad,prelosi su.
- kumkalesic
- Kontakt:
Sa ovakvim istinskim kapitenom sve je mogućeYNWA je napisao/la:I dalje mislis da necemo u sledecih 5-6 godina izboriti LPkumkalesic je napisao/la:Kakva majstorija budućeg kapitena...samo za hejtere koji su sumnjali u njega

Joint_fc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Adam Lallana bi morao uzeti titulu za najboljeg igraca mjeseca iako ih je dosta njih odigralo odlicno.
Ono sto Klopp pravi od Milnera, Hendersona i Wijnalduma je bio dosta riskantan potez ali se pokazuje kao odlican. Švabo je
Ono sto Klopp pravi od Milnera, Hendersona i Wijnalduma je bio dosta riskantan potez ali se pokazuje kao odlican. Švabo je

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Jurgen je gromada od čovjeka i jedan od velikih genija ove igre, Große Meister
i to je Poolovo najjače pojačanje ikad. 

Ono kad svi odigraju dobro utakmicu

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ne postoji igrač u EPL ove sezone koji je napravio veći progress i build up nego Adam Lallana, taj tip jede loptu i teren ove sezone konstantno, impresionirao je, možda jedino Sterling pored njega može što se te teme tiče...
Ja na pocetku sezone ocekivao onu 4-2-3-1 od prosle godine i buduci da je Mane dosao Adama sam vec poslao na klupu kad ono...Amsterdam1312 je napisao/la:Ne postoji igrač u EPL ove sezone koji je napravio veći progress i build up nego Adam Lallana, taj tip jede loptu i teren ove sezone konstantno, impresionirao je, možda jedino Sterling pored njega može što se te teme tiče...
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lallana 96% tačnih pasova jučer. Svi su bolji i bolji. Sviraju ko Metallica u Moskvi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Zato je tu Jurgen, trener koji prvo jedan period upoznaje igrače pojedinačno i onda iz svakog izvlači i crpi najjače i najbolje, zato ga gotivim jer je genije, znao sam da će na kraju prošle sezone biti velika čistka jer je to tipično za njega a ostalo je ono što je on trebao. Pravi od ovih igrača lidere i pobjednike svojim mentalitetom i načinom rada.StevieG8 je napisao/la:Ja na pocetku sezone ocekivao onu 4-2-3-1 od prosle godine i buduci da je Mane dosao Adama sam vec poslao na klupu kad ono...Amsterdam1312 je napisao/la:Ne postoji igrač u EPL ove sezone koji je napravio veći progress i build up nego Adam Lallana, taj tip jede loptu i teren ove sezone konstantno, impresionirao je, možda jedino Sterling pored njega može što se te teme tiče...

- Feldmarschall
- Kontakt:
Flopp je izgleda danas velika faca, sutra opet kita. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zasto to? Ja ne znam ikoga, ne samo na ovoj temi nego i generalno na forumu koji je ikada ista lose rekao za Kloppa.Feldmarschall je napisao/la:Flopp je izgleda danas velika faca, sutra opet kita.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Po forumu se pricalo sveukupno,ali simpatizeri L'poola su od pocetka uz Kloppa.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zasto to? Ja ne znam ikoga, ne samo na ovoj temi nego i generalno na forumu koji je ikada ista lose rekao za Kloppa.Feldmarschall je napisao/la:Flopp je izgleda danas velika faca, sutra opet kita.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Vrati se na komentare nakon utakmice protiv Burnleya. Objasnit će ti se samo.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Samo neznalica može reći nešto kontra njega i njegovog sistema nakon te jedne kiksare, ne igra čovjek sa mašinama nego ljudima, komentari na koje ti aludiraš su smiješni u krajnju ruku i ni meni se to nije svidjelo od strane pojedinaca ali mislim da je takvih fakat malo, možda su isti bili malo frustrirani inače u životu pa je dolazilo do takvih izljeva nezadovoljstva. 

- Feldmarschall
- Kontakt:
Ima on svojih mušica na kojim mu je opravdano zamjeriti i kritikovati ga, ali je činjenica da Liverpool odavno nije igrao kvalitetniji fudbal. Tip odrađuje svoju prvu kompletnu sezonu u klubu i pomak koji je napravio od Rodgersove kakofonije je nevjerovatan. Zašto ne uživati u putovanju i vidjeti na kraju gdje će se zaustaviti. Kao što neko reče da li ovdje ili na nekoj drugoj temi, ovo je Metallica iz Moskve. Onda Enter Sandman... ovaj Mane i uživajte.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Definitivno se uživa u svakoj tekmi i nisam gledao zanimljiviji Pool ne pamtim, samo rolati dalje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto mi zgadi Metallicu, sad cu se zapitati kad cu ih poslusati, doduse i oni su zestoko pali nakon 91, kao i Livchi 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U23 Liverpool - Sunderland 3:0
2 gola Ingsa.
2 gola Ingsa.