[youtube][/youtube] Pjesma za naseg Mehu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kouadio svake sedmice dobija papire, sta je problem, neka donese dvije slike i rodni list i to jekeramikr je napisao/la:"Pokušavamo svakodnevno dobiti certifikat, ali neke stvari ne idu kako želimo. On je raskinuo ugovor u Kini, prema sveumu što znamo, FIFA bi u roku 30 dana trebala riješiti spor oko igrača. Nadamo se da će sve riješiti do 13. oktobra", kazao je Dino Selimović, dodavši kako će Kouadio ove sedmice dobiti potrebne papire nako čega će moći zaigrati za Sarajevo.
Al realnoBelminM23 je napisao/la:Joj tačno otkad se zajebavaju oko njega. Da je otišo negdje izvalio milju i reko hoću da se zovem Fuad Kuaudić dobio bi papire.
Gdje će staviti ga ? Neće valjda ukloniti ono Visit Malasya ili prenatrpavati dres sa nekim reklamama.Hotel Holiday novi zlatni sponzor kluba
Ovom prilikom je također predstavljen i novi zlatni sponzor kluba sa Koševa. Riječ je o hotelu Holiday čiji će logo igrači Sarajeva nositi na prednjoj strani dresa do 31. 12. 2015. godine.
Ma drug, mi koga god da dovedemo moramo cekati po mjesec-dva da bi mogao igrati za nasAjax je napisao/la:
Momciluk je trenutno bez kluba. Nije valjda da taj Pribram moze vise platiti i ponuditi od jednog Sarajeva. A njegova cijena kao potencijalnog reprezentativca bi samo rasla u Sarajevu. I mogli bi cak i zaraditi na njemu dobre pare za par godina. Moze igrati beka sigurno je bolji od Dzeme a i kao stoper bi se naigrao. U svakom slucaju po meni jako zanimljiv igrac posebno jer je bez kluba.
Ispod visit malaziya pise holiday.. Lijepo izgledaBelminM23 je napisao/la:Gdje će staviti ga ? Neće valjda ukloniti ono Visit Malasya ili prenatrpavati dres sa nekim reklamama.Hotel Holiday novi zlatni sponzor kluba
Ovom prilikom je također predstavljen i novi zlatni sponzor kluba sa Koševa. Riječ je o hotelu Holiday čiji će logo igrači Sarajeva nositi na prednjoj strani dresa do 31. 12. 2015. godine.
@ramo Šta bi sa Gorenjem ? Hoćel oni biti na leđima ?
Ovo je meni katastrofa.Počećemo ličiti na rukometni klub ako nastavimo ovakoBelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.
Inače sa ovakvim sponzorima i sa njihovim parama bi opet bili ispred drugih u ovoj Ligi.![]()
Pitanje je ko tu koga gura s paramaBelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.
Inače sa ovakvim sponzorima i sa njihovim parama bi opet bili ispred drugih u ovoj Ligi.![]()
Ne znam za ovaj Holiday inn šta je sa njim, uglavom kako tamo rekoše kod njih će moći koristiti sve "džaba", a sad dali će uz to još para doći ?Zip je napisao/la:
Pitanje je ko tu koga gura s parama![]()
Zip je napisao/la:Pitanje je ko tu koga gura s paramaBelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.
![]()