FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Forestt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Forestt » 30 sep 2014, 13:11

Potjeraj te manekene Mehaga,nek pisaju krv na treningu,nek zaradu svoju platu.Udri Mehaga

[youtube][/youtube] Pjesma za naseg Mehu :opaopa: :opaopa: :opaopa:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 sep 2014, 13:45

Što se tiče registracije Leona Benke, iz FK Sarajevo ističu da će uraditi sve što je u njihovoj moći da on debituje što prije, najkasnije do 13. oktobra.

Znaci ako ne protiv Slavije protiv Zrinjskog bi trebao sigurno igrati..
Ti si opet šampion !

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 30 sep 2014, 13:49

Što se tiče igre u lištici, remi je možda najrealniji bio. Zbog pristupa igrača i sš smo zaslužili poraz, u pojedinim momentima ne zna se ko šta igra. Kretnja bez lopte nam je kritična, nepostojeća, a upravo je ona glavni preduslov kada već igramo od noge do noge. To mora mnogo bolje, preciznije, brže i jače. I ovaj put kapu skidam Tatku i Puzigaći, za primjer. Ova ekipa je ubijena u pojam, rastrojena, nepovezana, nema hemije, nema čuke. Kvalitet je tu, ali treba čovjek koji će u ovakvoj tekmi kao što je bila ova dolje, ohladiti glave igračima, ali usaditi agresivnost i određenu dozu bezobraznosti. Volio bih kad bi se cijeli stručni štab promjenio, neka se postave profesionalci, pa koliko košta da košta, dovoljno je čuti skauta ili pogledati ko je trener golmana, to je sramota. Isto primjeniti i u akademiji. Treba nam neko ko će izvući maksimum i ono najbolje iz svakog igrača, iskreno se nadam da je to Kodro. Problem je u glavama, samo u tome, ništa drugo.
FKS 1946 !

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 30 sep 2014, 13:53

"Pokušavamo svakodnevno dobiti certifikat, ali neke stvari ne idu kako želimo. On je raskinuo ugovor u Kini, prema sveumu što znamo, FIFA bi u roku 30 dana trebala riješiti spor oko igrača. Nadamo se da će sve riješiti do 13. oktobra", kazao je Dino Selimović, dodavši kako će Kouadio ove sedmice dobiti potrebne papire nako čega će moći zaigrati za Sarajevo.

:kafa:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 sep 2014, 13:55

“Dugo je vremena prošlo otkad sam ja bio ovdje. Iskreno se zahvaljujem svim ljudima u klubu na povjerenju koje su mi ukazali. Vama je poznato da smo imali kontakte i prije godinu dana. Ljudi su bili vrlo korektni i u tom periodu, ali tada nisam mogao preuzeti klub radi privatnih razloga. Sada mislim da je vrijeme sazrelo. Pratio sam zbivanja u državi i klubu i mislim da sam došao u pravo vrijeme. Mislim da imamo jako kvalitetne ljude i to je jedan od razloga zbog kojih sam prihvatio ponudu. Ekipu sam gledao u zadnje vrijeme, gledao sam i neke utakmice na kasetama, kao i utakmicu u Širokom Brijegu. Održali smo već dva treninga i mislim da imamo veliki potencijal. Ovo su izvanredni momci i mislim da mogu puno više nego trenutno. Nadam se da ćemo ostvariti sve naše želje, međutim, to sve moramo pokazati na terenu, a ne samo davati obećanja.

Evo ga jos jedan s kasetama :D Tacno ta starija generacija nije cula da je tehnologija napredovala :D
Al sretno Kodro, imat ces tezak zadatak.. ako se postavis kao pravi strucnjak, tj pokazes im ko je glavni onda neces imati problema..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 sep 2014, 14:00

Bio sam banovan 7 dana dok ste igrali s onim iz višegrada tako da nisam bio u mogucnosti da napišem

ISTINA ZA VEDRANA
:bih:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 30 sep 2014, 14:02

keramikr je napisao/la:"Pokušavamo svakodnevno dobiti certifikat, ali neke stvari ne idu kako želimo. On je raskinuo ugovor u Kini, prema sveumu što znamo, FIFA bi u roku 30 dana trebala riješiti spor oko igrača. Nadamo se da će sve riješiti do 13. oktobra", kazao je Dino Selimović, dodavši kako će Kouadio ove sedmice dobiti potrebne papire nako čega će moći zaigrati za Sarajevo.

:kafa:
Kouadio svake sedmice dobija papire, sta je problem, neka donese dvije slike i rodni list i to je :D
M.Delac 2

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 sep 2014, 14:07

Joj tačno otkad se zajebavaju oko njega. Da je otišo negdje izvalio milju i reko hoću da se zovem Fuad Kuaudić dobio bi papire. :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 sep 2014, 14:08

BelminM23 je napisao/la:Joj tačno otkad se zajebavaju oko njega. Da je otišo negdje izvalio milju i reko hoću da se zovem Fuad Kuaudić dobio bi papire. :urnebes:
Al realno :lol: :lol: :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 14:12

slika

Momciluk je trenutno bez kluba. Nije valjda da taj Pribram moze vise platiti i ponuditi od jednog Sarajeva. A njegova cijena kao potencijalnog reprezentativca bi samo rasla u Sarajevu. I mogli bi cak i zaraditi na njemu dobre pare za par godina. Moze igrati beka sigurno je bolji od Dzeme a i kao stoper bi se naigrao. U svakom slucaju po meni jako zanimljiv igrac posebno jer je bez kluba. :hmmmmm:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 sep 2014, 14:31

Hotel Holiday novi zlatni sponzor kluba

Ovom prilikom je također predstavljen i novi zlatni sponzor kluba sa Koševa. Riječ je o hotelu Holiday čiji će logo igrači Sarajeva nositi na prednjoj strani dresa do 31. 12. 2015. godine.
Gdje će staviti ga ? Neće valjda ukloniti ono Visit Malasya ili prenatrpavati dres sa nekim reklamama.

@ramo Šta bi sa Gorenjem ? Hoćel oni biti na leđima ? :D

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 sep 2014, 14:33

Ajax je napisao/la:slika

Momciluk je trenutno bez kluba. Nije valjda da taj Pribram moze vise platiti i ponuditi od jednog Sarajeva. A njegova cijena kao potencijalnog reprezentativca bi samo rasla u Sarajevu. I mogli bi cak i zaraditi na njemu dobre pare za par godina. Moze igrati beka sigurno je bolji od Dzeme a i kao stoper bi se naigrao. U svakom slucaju po meni jako zanimljiv igrac posebno jer je bez kluba. :hmmmmm:
Ma drug, mi koga god da dovedemo moramo cekati po mjesec-dva da bi mogao igrati za nas :facepalm:
Bas me zanima, da li ima u drzavi IKO da moze registrovati igraca u roku od, ajmo dati rok od 5 radnih dana?!! Neka to bude izazov za buduce a BGMI i sadasnje kvazi sportske radnike

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 14:34

slika

Vjerujem.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 sep 2014, 14:35

BelminM23 je napisao/la:
Hotel Holiday novi zlatni sponzor kluba

Ovom prilikom je također predstavljen i novi zlatni sponzor kluba sa Koševa. Riječ je o hotelu Holiday čiji će logo igrači Sarajeva nositi na prednjoj strani dresa do 31. 12. 2015. godine.
Gdje će staviti ga ? Neće valjda ukloniti ono Visit Malasya ili prenatrpavati dres sa nekim reklamama.

@ramo Šta bi sa Gorenjem ? Hoćel oni biti na leđima ? :D
Ispod visit malaziya pise holiday.. Lijepo izgleda

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 sep 2014, 14:37

A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.

Inače sa ovakvim sponzorima i sa njihovim parama bi opet bili ispred drugih u ovoj Ligi. :D

slika

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 sep 2014, 14:41

BelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.

Inače sa ovakvim sponzorima i sa njihovim parama bi opet bili ispred drugih u ovoj Ligi. :D

slika
Ovo je meni katastrofa.Počećemo ličiti na rukometni klub ako nastavimo ovako :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 sep 2014, 14:41

BelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.

slika
Pitanje je ko tu koga gura s parama :lol: :lol:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 sep 2014, 14:45

Zip je napisao/la:
Ne znam za ovaj Holiday inn šta je sa njim, uglavom kako tamo rekoše kod njih će moći koristiti sve "džaba", a sad dali će uz to još para doći ?

Uglavom znam za ovaj SS.ba kad su neki dan potpisali da nastavljaju saradnju da niko nema neku finansijsku dobit, nego samo jedni druge reklamiraju, a i dobro je što su nastavili sa SS.ba evo vidite da su stalno za ekipom i da vazda nam daju neke njihove intervijue i to dosta njih je video.

UPRAVA NAPOLJE ! :mrgreen:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 sep 2014, 14:45

Zip je napisao/la:

slika
:thumbup: :thumbup: Mi njima reklamu napravismo sa Malezijom :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 14:45

Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.

Dodje ti igrac, ne moras mu placati smjestaj nego frajer zivi u hotelu. Trebas neki sastanak, seminar, prijem suparnicke ekipe, smjestaj sudijama imas hotel kojem ne moras marke dati.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 30 gostiju.