Podijelis grupu i ne ocekujes sutke ?solinas je napisao/la:De ba Doe,ne supljiraj...pretjerujes,cuj krvi jbt,DoeTz je napisao/la:Bit ce krvi ovdje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Da nisi ti prozivo Misana protiv Beitara? [emoji14] Ja sam umro od smijeha kad sam gledo snimak.solinas je napisao/la:Ma sta ce se desiti ljudi,navijace se za Slobodu,i eto.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Edit: Mislio sam te citirat sa onim postom za prozivanje, ali sam na mobu, pa nemoj hatorit.
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 23 sep 2016, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
U Sydneyu u Omegi sjedi pola ekipe. Efendić, Zeba, Pirić, Bobić, Merzić, Govedarica, Hasanović...atmosfera je dobra...nadam se sa znaju nešto što mi ne znamo.
Biće svega sutra na tribinama, nikad mi nije bilo ovako krivo što neću moći biti na utakmici.
Biće svega sutra na tribinama, nikad mi nije bilo ovako krivo što neću moći biti na utakmici.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ma jok to, nista od tuce. A i gdje ces udarati djecu i mnoge momke koje znas toliko godina.DoeTz je napisao/la:Podijelis grupu i ne ocekujes sutke ?solinas je napisao/la:De ba Doe,ne supljiraj...pretjerujes,cuj krvi jbt,DoeTz je napisao/la:Bit ce krvi ovdje
Jesil i ti s burazom međ' kospicarima rutavih glasova?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam neutralan posto imam burazera i na jednoj i na drugoj straniBeduin je napisao/la:
Jesil i ti s burazom međ' kospicarima rutavih glasova?

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Moras negdje biti, ako nista onda po navici na Sjever, ha ja. Ionako cemo svi navijati za Slobodu.DoeTz je napisao/la:Ja sam neutralan posto imam burazera i na jednoj i na drugoj straniBeduin je napisao/la:
Jesil i ti s burazom međ' kospicarima rutavih glasova?![]()

Ako je jedan mali dio uvucen u politiku, nisu sve Fukare i simpatizeri Slobode.
075 ❤
075 ❤
I tu je problem jer sam ja nekad na sjeveru nekad na zapadu

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ja ti kažem, istok je rješenje.DoeTz je napisao/la:I tu je problem jer sam ja nekad na sjeveru nekad na zapadu![]()

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Druze,razumijem ja zasto to govoris,ali sa ove strane zapada nece niko.Svi smo ozbiljni momci,vecinom stariji,a tamo nema 6-7 ozbiljnijih,jos se svi znamo medjusobno jbt..vecinom..dje ces udariti sta ti je...a i kada bi bilo,nebi se samo zavrsilo na tribini i toga su svi svjesni,zato kazem nece nista biti,vjeruj...mozda malo zajebancije i dobacivanja,kao nekad 2008,2009 oni na D a ovi na wc na istoku tamo,ili ulazu,smijurija i komedija dobacivanje i zajebancija..DoeTz je napisao/la:Podijelis grupu i ne ocekujes sutke ?solinas je napisao/la:De ba Doe,ne supljiraj...pretjerujes,cuj krvi jbt,DoeTz je napisao/la:Bit ce krvi ovdje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Citas li ti komentare po fb? Kakva zajebancija?solinas je napisao/la: Druze,razumijem ja zasto to govoris,ali sa ove strane zapada nece niko.Svi smo ozbiljni momci,vecinom stariji,a tamo nema 6-7 ozbiljnijih,jos se svi znamo medjusobno jbt..vecinom..dje ces udariti sta ti je...a i kada bi bilo,nebi se samo zavrsilo na tribini i toga su svi svjesni,zato kazem nece nista biti,vjeruj...mozda malo zajebancije i dobacivanja,kao nekad 2008,2009 oni na D a ovi na wc na istoku tamo,ili ulazu,smijurija i komedija dobacivanje i zajebancija..
@VolimTz istok brate nego sta

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vecinom djeca,ili internet ratnici.Vecina starijih ozbiljno diskutuje,bez nekih tenzija.Sto,jesam li masio sta,jel ko kome prijetioDoeTz je napisao/la:Citas li ti komentare po fb? Kakva zajebancija?solinas je napisao/la: Druze,razumijem ja zasto to govoris,ali sa ove strane zapada nece niko.Svi smo ozbiljni momci,vecinom stariji,a tamo nema 6-7 ozbiljnijih,jos se svi znamo medjusobno jbt..vecinom..dje ces udariti sta ti je...a i kada bi bilo,nebi se samo zavrsilo na tribini i toga su svi svjesni,zato kazem nece nista biti,vjeruj...mozda malo zajebancije i dobacivanja,kao nekad 2008,2009 oni na D a ovi na wc na istoku tamo,ili ulazu,smijurija i komedija dobacivanje i zajebancija..

Nije niko prijetio samo sto situacija nije nimalo onakva kakvu si je opisao.solinas je napisao/la:Vecinom djeca,ili internet ratnici.Vecina starijih ozbiljno diskutuje,bez nekih tenzija.Sto,jesam li masio sta,jel ko kome prijetioDoeTz je napisao/la:Citas li ti komentare po fb? Kakva zajebancija?solinas je napisao/la: Druze,razumijem ja zasto to govoris,ali sa ove strane zapada nece niko.Svi smo ozbiljni momci,vecinom stariji,a tamo nema 6-7 ozbiljnijih,jos se svi znamo medjusobno jbt..vecinom..dje ces udariti sta ti je...a i kada bi bilo,nebi se samo zavrsilo na tribini i toga su svi svjesni,zato kazem nece nista biti,vjeruj...mozda malo zajebancije i dobacivanja,kao nekad 2008,2009 oni na D a ovi na wc na istoku tamo,ili ulazu,smijurija i komedija dobacivanje i zajebancija..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

Zadnja izmjena: cadillac, dana/u 23 sep 2016, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije ni dramaticna jbg.. u smislu da ce neko pucat u nekoga haha...svi koji su ukljuceni,kako na zapadu,tako i na sjeveru,vecinom su porodicni,barem oni koji se pitaju nesto,i sumnjam da je kome do belaja bez potrebe.Mozda grijesim,ali...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ste primjetili ovi ljudi iz odbora i Jasmin te neki jos sve sto misle prebacuju drugima.
Npr Jasmin kaze Sloboda je nasa svetinja, Karic kaze pojedinci su prizeljkivali kljuc u bravu Slobodi.
Koriste se metodom sve sto mislis i sto radis pripisuj drugom, a pricaj ono sto ne mislis.
Ono smijesno je sto se sluze ovim lazima.
Npr Jasmin kaze Sloboda je nasa svetinja, Karic kaze pojedinci su prizeljkivali kljuc u bravu Slobodi.
Koriste se metodom sve sto mislis i sto radis pripisuj drugom, a pricaj ono sto ne mislis.
Ono smijesno je sto se sluze ovim lazima.
Ma pusti balavurdiju ja jos nisam vidio neka prepucavanja tako da nema potrebe o tome razmisljati. Vidimo se na Tse tribinisolinas je napisao/la:Nije ni dramaticna jbg.. u smislu da ce neko pucat u nekoga haha...svi koji su ukljuceni,kako na zapadu,tako i na sjeveru,vecinom su porodicni,barem oni koji se pitaju nesto,i sumnjam da je kome do belaja bez potrebe.Mozda grijesim,ali...

samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Ja to ne shvatam i ne prihvatam: vodio si klub, vrtio se oko njega, dugovi se gomilali iz godine u godinu, ispao si iz lige i nisi se vratio u PL i ti prepustio klub drugome, sad klub ponovo igra PL i Evropu, pozitivna prica oko kluba i ti onda otjeras tog "drugog" i ponovo sve ispocetka, od price do djela.
Ako od 2. Oktobra ostane ista garnitura kluba i otjera se definitivno Azmir, kunem se da vise ne idem na Tusanj (do mozda nekih boljih vremena i daleko od ovih grobara) te svoju sezonsku cu isjeci na stadionu i baciti je u teren ovim grobarima. Haram im sve bilo.
A do tad cu biti suzdrzan, ne praviti podjele, moja kuca ce dati glas nekome drugom, a ne Jasminu, pa cemo vidjeti hocu li morati svoje obecanje ispuniti.
Ako od 2. Oktobra ostane ista garnitura kluba i otjera se definitivno Azmir, kunem se da vise ne idem na Tusanj (do mozda nekih boljih vremena i daleko od ovih grobara) te svoju sezonsku cu isjeci na stadionu i baciti je u teren ovim grobarima. Haram im sve bilo.
A do tad cu biti suzdrzan, ne praviti podjele, moja kuca ce dati glas nekome drugom, a ne Jasminu, pa cemo vidjeti hocu li morati svoje obecanje ispuniti.
075 ❤
075 ❤
Molim raju koja će bit na C sutra da isproziva onog notornog lažova, "gospodina" koji ima "dokaze da se igračima nije dužno ništa". Dijete Slobode koje je tužilo klub. Kad ste mogli Vugdalića, izvolite. 

Lose je ovo sto nas politika razdvaja u ovim teskim vremenima...
Da li ima konkretnih informacija koliko je cijena karte za zapad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.