Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da li ce BMG rasuti Herthu 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
- Kontakt:
Siroki, Olimpic X2, Celik, Zrinja, Juve 0-2, Barcelona .. za 20KM
- Iscove23Procjene
- Kontakt:
Par parova po mom mišljenju
Cesena - Lanciano 1 @1,70
Wolfsburg - Leverkusen 3+ @1,68
Troyes - Lyon 2 @1,70
Inter - Roma Kartona 5,5+ VIŠE @1,70
Kv 8,2
Cesena - Lanciano 1 @1,70
Wolfsburg - Leverkusen 3+ @1,68
Troyes - Lyon 2 @1,70
Inter - Roma Kartona 5,5+ VIŠE @1,70
Kv 8,2
"You're too loud, you're making too much noise. Listen to me, the loudest one in the room is the weakest one in the room. "
Zrinjski poklon kvota..+
Koln 1
Man utd 2
Arsenal 2
Javor 1
Koln 1
Man utd 2
Arsenal 2
Javor 1
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
*Široki će pregazit Drinu, hendikep ili 1/1
*Zrinjski protiv Mladosti, pobjeda domaćina, poklon kvota od 1,50+
*Borac - Radnik 1, mislim da ovdje mora doći pobjeda domaćina bez obzira što je Radnik dosta kvalitetnija ekipa ali dosta su daleko od zone za ispadanja i 90% ostaju u ligi a znamo kako se međusobno čuvaju klubovi iz RSa
*Celik - Velež 1, Velež 99% ispao, Čelik dosta kvalitetniji, ne smiju sebi dozvoliti kiks.
*Čelzi - Liverpul 1, biti ili ne biti, bit će odlična utakmica, Murinjo vs Klop.
*Zrinjski protiv Mladosti, pobjeda domaćina, poklon kvota od 1,50+
*Borac - Radnik 1, mislim da ovdje mora doći pobjeda domaćina bez obzira što je Radnik dosta kvalitetnija ekipa ali dosta su daleko od zone za ispadanja i 90% ostaju u ligi a znamo kako se međusobno čuvaju klubovi iz RSa
*Celik - Velež 1, Velež 99% ispao, Čelik dosta kvalitetniji, ne smiju sebi dozvoliti kiks.
*Čelzi - Liverpul 1, biti ili ne biti, bit će odlična utakmica, Murinjo vs Klop.
onako na prvu uz

"građani" ugošćuju neugodni norwich, zadnje tri utakmice na Etihadu sa Norwichom 5-1 2-3 i 7-0, ovogodošinji City ima šupljikavu obranu pa moguće da i danas prime gol a napad im nije nikad bio problem pa valjda ispoštuju i danas. Mislio sam igrati 1 ili 3+ pa da do poluvremena to riješimo
ali napad kakav ima City trebao bi dati više golova nego što će obrana primiti, pretendent za naslov ovakve susrete kući "mora" rutinski rješavati.
jedan od dva gradska derbija koje sam igrao i juve ako misli loviti barem treće mjesto pored rome,fiorentine i intera "mora" pobjeđivati kod kuće, ovo mora je rečeno više puta kod više klubova pa su izlevatili ali danas za juve jednostavno nema prostora novom kiksu, da je "stara dama" u formi bilo bi 1.20 ovako treba iskoristiti 1.60 a po meni jedinica neupitna. Od zadnjih osam susreta juve kao domaćin dobio šest, zadnje četiri u nizu pa valjda ispoštuju i danas s time da treba reći da Torino od zadnjih šest na pet utakmica nije zabio gol juveu, zabio je na zadnjoj koju je juve dobio 2-1.
Nakon Engleske i Italije idemo malo do Nizozemske, točnije u Amsterdam gdje će danas u okviru 11.kola vodeći Ajax dočekati Rodu koja tabori u sredini ljestvice zadovoljni dosadašnjim "ulovom" i takvi dolaze na noge ekipi koja ih je tukla na sedam od zadnjih osam susreta u Amsterdamu. Ova utakmica se ubila za igrati na golove i moglo bi ih biti 5-6 a Ajax da bi zadržao čelnu poziciju mora travnjak napustiti sa tri boda više na kontu.
Iz domovine tulipana idemo malo do hladne Rusije na susret u St.Petersburgu gdje će snage odmjeriti domaći Zenit i zanimljiva ekipa Mordovie. Domaćin ne može biti zadovoljan učinkom do sada jer zaostaju za vodećim CSKA iz Moskve osam bodova i moraju ovakve susrete rješavati u svoju korist a i previše je kikseva bilo na domaćem terenu tako da ovo se "mora" uzeti. Dvije do sada odigrane utakmice Zenit kao domaćin nije primio gola od Mordovie i dobio ih je sa 1-0 i 5-0, također očekujem susret sa dosta golova i prvi gol Mordovie u St.Petersburgu.
Iz hladne Rusije idemo u ruhrski dio Njemačke gdje će Schalke dočekati novaka u ligi, momčad Ingolstada koja može biti zadovoljna dosadašnjim učinkom u bundesligi, no dojma sam da malo padaju, imaju problema sa postizanjem pogodaka ali malo i primaju, no ako ih je mogao dobiti raspali Stuttgart onda sigurno da može i Schalke koji stvarno igra dobro ali ne koriste te šanse koje kreiraju, danas valjda pročepe i pobjedom zadrže platz 3
I za kraj nije vremenska prognoza jer za to imate prozor
nego selimo u Španjolsku Valenciju gdje "šišmiši" u okviru 10.kola u gradskom derbiju dočekuju posljedneplasirani Levante. Valencija je zadnja dva međusobna na Mestalli dobila i ako žele priključak za europu "moraju" dobiti i ovu utakmicu protiv neugodne ekipe koja jest zadnja trenutno ali može im napraviti puno problema. Valencija je ove sezone zadnje četiri dva remija pa dvije pobjede bez primljenog gola dok Levante ove sezone od zadnje četiri u gostima tri poraza i to uzastopna a zadnje dvije nisu zabili.
Eto nakon dosta pehova neka nas sreća malo pogleda i pomiluje pa da idemo sutra po novčeke, sretno isprati li itko.

"građani" ugošćuju neugodni norwich, zadnje tri utakmice na Etihadu sa Norwichom 5-1 2-3 i 7-0, ovogodošinji City ima šupljikavu obranu pa moguće da i danas prime gol a napad im nije nikad bio problem pa valjda ispoštuju i danas. Mislio sam igrati 1 ili 3+ pa da do poluvremena to riješimo

jedan od dva gradska derbija koje sam igrao i juve ako misli loviti barem treće mjesto pored rome,fiorentine i intera "mora" pobjeđivati kod kuće, ovo mora je rečeno više puta kod više klubova pa su izlevatili ali danas za juve jednostavno nema prostora novom kiksu, da je "stara dama" u formi bilo bi 1.20 ovako treba iskoristiti 1.60 a po meni jedinica neupitna. Od zadnjih osam susreta juve kao domaćin dobio šest, zadnje četiri u nizu pa valjda ispoštuju i danas s time da treba reći da Torino od zadnjih šest na pet utakmica nije zabio gol juveu, zabio je na zadnjoj koju je juve dobio 2-1.
Nakon Engleske i Italije idemo malo do Nizozemske, točnije u Amsterdam gdje će danas u okviru 11.kola vodeći Ajax dočekati Rodu koja tabori u sredini ljestvice zadovoljni dosadašnjim "ulovom" i takvi dolaze na noge ekipi koja ih je tukla na sedam od zadnjih osam susreta u Amsterdamu. Ova utakmica se ubila za igrati na golove i moglo bi ih biti 5-6 a Ajax da bi zadržao čelnu poziciju mora travnjak napustiti sa tri boda više na kontu.
Iz domovine tulipana idemo malo do hladne Rusije na susret u St.Petersburgu gdje će snage odmjeriti domaći Zenit i zanimljiva ekipa Mordovie. Domaćin ne može biti zadovoljan učinkom do sada jer zaostaju za vodećim CSKA iz Moskve osam bodova i moraju ovakve susrete rješavati u svoju korist a i previše je kikseva bilo na domaćem terenu tako da ovo se "mora" uzeti. Dvije do sada odigrane utakmice Zenit kao domaćin nije primio gola od Mordovie i dobio ih je sa 1-0 i 5-0, također očekujem susret sa dosta golova i prvi gol Mordovie u St.Petersburgu.
Iz hladne Rusije idemo u ruhrski dio Njemačke gdje će Schalke dočekati novaka u ligi, momčad Ingolstada koja može biti zadovoljna dosadašnjim učinkom u bundesligi, no dojma sam da malo padaju, imaju problema sa postizanjem pogodaka ali malo i primaju, no ako ih je mogao dobiti raspali Stuttgart onda sigurno da može i Schalke koji stvarno igra dobro ali ne koriste te šanse koje kreiraju, danas valjda pročepe i pobjedom zadrže platz 3
I za kraj nije vremenska prognoza jer za to imate prozor

Eto nakon dosta pehova neka nas sreća malo pogleda i pomiluje pa da idemo sutra po novčeke, sretno isprati li itko.
lokomotiva-osijek 1 1.90
prva pobjeda Ćuka
prva pobjeda Ćuka
Chelsea-Liverpool Benteke daje gol 3.60, 1.gol. 9.00
-
- Kontakt:
Schalke 1
Juve 1
Zenit 1
Kv 3.6
Schalke primamljiva kvota. Iako imaju par izostanaka ja vjerujem u njihov napad i da ce procepiti i uvaliti tricu gostima.
Juve mora traziti prikljucak prosle sedmice sam ih isto igrao na glavni tako ide i ove. Poseban motiv je torinski derbi i dobar omjer protiv Torina.
Zenit prepisan od mikya. Red je nakon lijepe forme u LP da i u domacem prvenstvu naprave pobjednicku seriju.
Sretno svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Juve 1
Zenit 1
Kv 3.6
Schalke primamljiva kvota. Iako imaju par izostanaka ja vjerujem u njihov napad i da ce procepiti i uvaliti tricu gostima.
Juve mora traziti prikljucak prosle sedmice sam ih isto igrao na glavni tako ide i ove. Poseban motiv je torinski derbi i dobar omjer protiv Torina.
Zenit prepisan od mikya. Red je nakon lijepe forme u LP da i u domacem prvenstvu naprave pobjednicku seriju.
Sretno svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Zasto je ovolika kvota na schalke 

Veceras roma inter tacan rezultat 2:2,
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cesena - Lanciano 1 1.80
Inter - Roma X 3.30
Martina Franca - Melfi X 2.60
Borac - Radnik 1 2.00
Zrinjski - Mladost 1 1.60
Lokomotiva - Osijek 1 1.90
Kvota: 93.90
Inter - Roma X 3.30
Martina Franca - Melfi X 2.60
Borac - Radnik 1 2.00
Zrinjski - Mladost 1 1.60
Lokomotiva - Osijek 1 1.90
Kvota: 93.90
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo je pokusaj da od vrijednosti dvije pive, koristenjem svog sportskog znanja napravim financije za 10 piva, i cjelonocno opijanje
Schalke- Ingolstadt 1x
Augsburg dg
Man City- Norwich 1
Swansea dg
Newcastle dg
WBA dg
Real Madrid- Las Palmas 1
Ulog:

Dobitak:

Sretno svima danas!

Schalke- Ingolstadt 1x
Augsburg dg
Man City- Norwich 1
Swansea dg
Newcastle dg
WBA dg
Real Madrid- Las Palmas 1
Ulog:

Dobitak:

Sretno svima danas!

Jamie Vardy daje gol, igra u zivotnoj formi
Swansea-Arsenal ps1 ( oba daju go ) 1,65 da krenemo prvo od Swonsija trener izjavljuje da ekipa pocinje igrati kao kolektiv sto je njima jedina snaga jer kao pojedinci teško nesto mogu da urade kako pocinju igrat kao kolektiv postizu golove i nizu fine rezultate pred ovaj susret povreda nemaju proslo kolo su prekinuli crni niz protiv Aston Ville sto im daje dodatnu snagu da i danas nastave tako. Njihovo stanje kuci je prilico sigurno i dobro sto se tice golova tu su 2 gola primili Mančester,Newcastle,Tottenham a protiv Evertona i Stoka su isto imali dosta igre i pokušaja s druge strane Arsenal dolazi sa dosta ozljeda ono što je na terenu je naravno sasvim dovoljno da jedan Arsenal postigne bar jedan gol , Arsenalu istina se nisu baš mnogi nadavali golova ali u zadnje vrijeme Arsenal olako znaci dopustiti protivniku da dodje u sansu za gol
Ozljede: Arsenal: Welbeck, Wilshere, Rosicky, Ramsey, Ospina, Arteta, Walcott, Oxlade-Chamberlain
Platanias-Kalloni 1 1,75
Jedan po meni zanimljivi duel po finoj kvoti Platanias je u rezultatskoj i igrackoj formi jedini su ostali neporazeni protiv Olimpiakosa cime se jos samo moze pohvaliti Bayern , cak šta vise u toj utakmici je Olimpiakos spašavao rezultat igra prije Olimpiakosa je takodjer pozitivna i ta utakmica je dala jednu dobru potvrdu da se radi o jako finoj ekipi s druge strane Kalloni igra slabo u gostima nisu postigli ni jedan gol vecinom se baziraju na odbrani da donesu bilo kakve bodove sa gostovanja ozljeda nikakvih nema bar ne nekih bitnijih medjusobni omjeri idu u korist Plataniasu a evo i jedna zanimljiva izjava igraca Plataniasa
- Krenut ćemo ofenzivno već od samog početka, moramo probiti protivnika što je prije moguće, tada će nam biti puno lakše. U dobroj smo seriji, Kalloni je trenutno u krizi, ali ne smijemo se zbog toga opustiti - upozorava srpski veznjak u redovima Plataniasa Luka Milunović.
Zrinjski-Mladost 1 1,55 ovde nemam sta vise govorit Zrinjski je dosta kvalitetnija ekipa istina Mladost igra dobro i hrabro protiv svih momcadi sa vrha tabele al to se cesto povezuje sa tim da ih svi otpisu prije utakmice a Zrinjski medjutim zna s kim ima posla Zrinjski je kuci i vise nego dobar poraza nema samo 1 primljeni go tu se nisu naigrali ni mnogo bolji od Mladosti sa ozbiljnim pristupom danas Zrinjski ide na prvo mjesto
Ozljede: Arsenal: Welbeck, Wilshere, Rosicky, Ramsey, Ospina, Arteta, Walcott, Oxlade-Chamberlain
Platanias-Kalloni 1 1,75
Jedan po meni zanimljivi duel po finoj kvoti Platanias je u rezultatskoj i igrackoj formi jedini su ostali neporazeni protiv Olimpiakosa cime se jos samo moze pohvaliti Bayern , cak šta vise u toj utakmici je Olimpiakos spašavao rezultat igra prije Olimpiakosa je takodjer pozitivna i ta utakmica je dala jednu dobru potvrdu da se radi o jako finoj ekipi s druge strane Kalloni igra slabo u gostima nisu postigli ni jedan gol vecinom se baziraju na odbrani da donesu bilo kakve bodove sa gostovanja ozljeda nikakvih nema bar ne nekih bitnijih medjusobni omjeri idu u korist Plataniasu a evo i jedna zanimljiva izjava igraca Plataniasa
- Krenut ćemo ofenzivno već od samog početka, moramo probiti protivnika što je prije moguće, tada će nam biti puno lakše. U dobroj smo seriji, Kalloni je trenutno u krizi, ali ne smijemo se zbog toga opustiti - upozorava srpski veznjak u redovima Plataniasa Luka Milunović.
Zrinjski-Mladost 1 1,55 ovde nemam sta vise govorit Zrinjski je dosta kvalitetnija ekipa istina Mladost igra dobro i hrabro protiv svih momcadi sa vrha tabele al to se cesto povezuje sa tim da ih svi otpisu prije utakmice a Zrinjski medjutim zna s kim ima posla Zrinjski je kuci i vise nego dobar poraza nema samo 1 primljeni go tu se nisu naigrali ni mnogo bolji od Mladosti sa ozbiljnim pristupom danas Zrinjski ide na prvo mjesto
-
- Kontakt:
13:00 / Malmo - Norrkoping 2 2.40 ? ( Zadnje kolo, gostima pobjeda ovjerava titulu
)

Mislim da bi par Cesena - Lanciano valjalo dodati na tiket, ili igrati singlicu. A to bi trebalo biti 1.70 ili više. Na Cesenu, naravno.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ovaj ću da ispratim.bojler je napisao/la:Swansea-Arsenal ps1 ( oba daju go )
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ne znam sta ste navalili svi na tu Cesenu, ko da je Real a ovi Las Palmas, al hajd ispratit cu vas.
Cesena 1
Augsburg 1
Wolfsburg 3+
Juve 1
Chelsea-Liverpool oba daju gol
Inter-Roma oba daju gol
Lyon 2
Shalke 1
Cesena 1
Augsburg 1
Wolfsburg 3+
Juve 1
Chelsea-Liverpool oba daju gol
Inter-Roma oba daju gol
Lyon 2
Shalke 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.