Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Malinović će biti igračina samo ako se nastavi pravilno razvijati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kod Lubina Faruk Halilbegović je postigao sedam golova
falio nam je ovaj igrač,inače Perić dao 1 gol V.Vranješ 3 MIrsad Terzić igrao u odbrani i 1 gol dao , DUško Čelica u Zagebu bio odličan sa 5 golova,a Prce 3..

- samo_lijevo
- Kontakt:
Vrazalic postigao 6 golova u porazu Balingena 28:27 od HC Erlangena.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
'ta će Vražalić čuva se kad igra za BiHsamo_lijevo je napisao/la:Vrazalic postigao 6 golova u porazu Balingena 28:27 od HC Erlangena.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Odlicno, trebace nam u kvalama.samo_lijevo je napisao/la:Vrazalic postigao 6 golova u porazu Balingena 28:27 od HC Erlangena.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- samo_lijevo
- Kontakt:
Djozic je u istom mecu postigao 3 gola,eto neka se i on spomene.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 08 feb 2015, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za ovaj rukomet nema nikakvog streama, sve ono što bi volio pogledat nema stream. Čekam LP. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel' ima on naše državljanstvo? Može li odmah igrati za nas ili mora proći neke procedure, kako to uopšte ide u rukometu?samo_lijevo je napisao/la:Djozic je u istom mecu postigao 3 gola,eto neka se i on spomene.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:
Jel' ima on naše državljanstvo? Može li odmah igrati za nas ili mora proći neke procedure, kako to uopšte ide u rukometu?
lijevo krilo:Cakic,Djozic,Ovcina(Delic)."Imam nase papire i bio sam u martu sa reprezentacijom na okupljanju u Sarajevu,ali tada sam bio povredjen na koljenu,tako da nisam mogao trenirati i igrati."
"Rekao je selektor da ce me zvati opet u junu ,ali nazalost niko me vise nije zvao i moram reci da sam razocaran. Postujem sve nase igrace ali smatram da sam zasluzio da budem pozvan,jer sam u klubu koji spada medju tri najbolja kluba u Njemackoj,a u deset najboljih klubova na svijetu i da smo osvojili EHF i da sam i ja u tome ucestovao."
"Da su u ekipi svi igraci reprezentativci a i nivo treninga je na ta takvoj razini gdje su jaci trenizi nego utakmice drugih zemalja, a da ne govorim o drzavnim ligama.U Bosnu idem rado,u Prijedor gdje su moji korijeni i normalno da bi volio igrati za BIH."

Znači nema administrativnih prepreka, Markoviću znaš šta ti je činiti...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U svakom slucaju taj djozic zasluzuje poziv 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Valjda je Marković vidio da nam na krilima treba svježe krvi , ovog Đozića mora isprobati , ipak je prošao Njemačku školu , ne bi trebao biti neki kikser
Evo dobar video o njemu još dok je igrao za Lowen , prošle godine je prešao u Balingen , vjerovatno zbog prevelike konkurencije na krilu ...
[youtube][/youtube]

Evo dobar video o njemu još dok je igrao za Lowen , prošle godine je prešao u Balingen , vjerovatno zbog prevelike konkurencije na krilu ...
[youtube][/youtube]
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije za ove teme,ali ne znam gdje drugo da postavim.
TARIK VRANAC U MAĐARSKOJ
Tarik Vranac, dijete visočkog rukometa i juniorski reprezentativac BiH, nakon dvije Bosne – visočke i sarajevske, rukometnu karijeru nastavlja u mađarskom Balmazújvárosu.
Novi klub Tarika Vranca je od prošle sezone u elitnom društvu mađarskog rukometa, sa ambicijama da se u tom društvu zadrže i postignu respektabilan rezultat. Klub se pojačao s nekoliko igrača, među kojima je i ovaj mladi Visočanin, koji je u razgovoru za “Magazin plus” naglasio:
“U ekipu sam se odlično uklopio, liga je dosta jača od naše u BiH. Igra se dosta brže sa čvršćom odbranom. Poseban akcent je na mlađim igračima, što govori o ozbiljnim namjerama ovog kluba.”
Tarik Vranac u Balmazújvárosu će ostati ovu polusezonu i narednu sezonu, ukoliko klupski rezultati budu u skladu sa očekivanjima. Za nadati se da će novo iskustvo mađarske lige imati pozitivan uticaj na ovog mladog rukometaša i da ćemo ga uskoro gledati u reprezentativnom dresu.
(magazinplus.eu)
Evo ga već nastupao ... šta je bilo sa Građanom , gdje je on završio ?samo_lijevo je napisao/la:Nije za ove teme,ali ne znam gdje drugo da postavim.
TARIK VRANAC U MAĐARSKOJ
Tarik Vranac, dijete visočkog rukometa i juniorski reprezentativac BiH, nakon dvije Bosne – visočke i sarajevske, rukometnu karijeru nastavlja u mađarskom Balmazújvárosu.
Novi klub Tarika Vranca je od prošle sezone u elitnom društvu mađarskog rukometa, sa ambicijama da se u tom društvu zadrže i postignu respektabilan rezultat. Klub se pojačao s nekoliko igrača, među kojima je i ovaj mladi Visočanin, koji je u razgovoru za “Magazin plus” naglasio:
“U ekipu sam se odlično uklopio, liga je dosta jača od naše u BiH. Igra se dosta brže sa čvršćom odbranom. Poseban akcent je na mlađim igračima, što govori o ozbiljnim namjerama ovog kluba.”
Tarik Vranac u Balmazújvárosu će ostati ovu polusezonu i narednu sezonu, ukoliko klupski rezultati budu u skladu sa očekivanjima. Za nadati se da će novo iskustvo mađarske lige imati pozitivan uticaj na ovog mladog rukometaša i da ćemo ga uskoro gledati u reprezentativnom dresu.
(magazinplus.eu)

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam. Mozda Aco zna?no rules je napisao/la: šta je bilo sa Građanom , gdje je on završio ?
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam cuo da se vratio u Gorazde, stari mu otvorio kafic, i lik razmislja da se posveti ugostiteljstvusamo_lijevo je napisao/la:Ne znam. Mozda Aco zna?no rules je napisao/la: šta je bilo sa Građanom , gdje je on završio ?

- legenda reala
- Kontakt:
Stari je imo kafić prije nego što je on počeo i trenirati rukomet
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Pa dobro cuo sam nesto u tom fazonulegenda reala je napisao/la:Stari je imo kafić prije nego što je on počeo i trenirati rukomet

Tarabokija, Đozić nije ih bilo na spisku,a nije mi jasno zašto je Marković ostavio golmana Adama Savića iz Španije,a uzeo kao 3ćeg onog starijeg iz Borca..Mislio sam da imamo stvarno mali izbor igrača ali ipak mogo je se saletit još koji igrač umjesto onih juniora..
jel mali loncar u rosteru szegeda vcrs??? Ili je vec negdje posudjen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.