Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa valjda Ziegler. Zato je i doveden.Monolog je napisao/la:Desno je Lichtsteiner koji će sigurno pomagati Krasiću u ofanzivi, a lijevo?
Ma znam da sam nekog propustio, al' ne mogodoh se sjetiti. Jedri ga.Bertrand je napisao/la: Pa valjda Ziegler. Zato je i doveden.
Izvini, drug, ali ja većeg pesimista od tebe, na ovom forumu, nisam vidio.dzenan01 je napisao/la:Kad vidim da se spominje Vargas, sad bi se udaro nogom u guzicu da dođe Bastos .
Bertrand je napisao/la:jedino te je Aguero zadovoljio.
Bertrand je napisao/la:Izvini, drug, ali ja većeg pesimista od tebe, na ovom forumu, nisam vidio.dzenan01 je napisao/la:Kad vidim da se spominje Vargas, sad bi se udaro nogom u guzicu da dođe Bastos .
Bukvalno, koji god se igrač spominje sa Juventusom, ti bi zaplak'o od tuge. Vargas, Bastos, ako se ne varam Rossi (ne drži me za jezik), Lichtsteiner, Vučinić... opet, ako se na varam, jedino te je Aguero zadovoljio.
poznato je da Marotta ne gleda odredjene ligeJuventino je napisao/la:Benfica dovela Diega Capela za €3.5m. Zar ga nije Marotta mogao kaparisati za te pare, makar za back-up? Ne znam, mozda ima visoku platu ali sa 23 godine isplatilo bi se rizikovati s njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.