BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- kupus army
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Klasicno za Basica,lake poene izbacuje u aut,posle toga reket baca i tako u krug.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Meč za haman 5 milja eura...nije baš lako smiriti se...a Pavić izgleda isto ima reket da igra s njim

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobro je sto ne moze gore .. neka mirza za 5 % poboljsa igru , pavic sanse nema ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
pravo dobar komentar na 5-0 za Antulucif3R666 je napisao/la:dobro je sto ne moze gore .. neka mirza za 5 % poboljsa igru , pavic sanse nema ...

-
- Kontakt:
vidjeces preokretashminka je napisao/la:pravo dobar komentar na 5-0 za Antulucif3R666 je napisao/la:dobro je sto ne moze gore .. neka mirza za 5 % poboljsa igru , pavic sanse nema ...![]()
![]()

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
rijesit ce ga ante za manje od sata ako ne prestane divljat i bacat reket po terenu..
Stakhovsky gleda meč, tako da je vrlo vjerovatno on sljedeci protivnik pobjedniku ovog meča
-
- Kontakt:
ta če stakhovsky 

teniska javnost u BiH u ovim trenucima spoznaje da je prevarena i da je pažnju posvetila pogrešnom igraču
FH, najjaci udarac poslije servisa

FH, najjaci udarac poslije servisa

Zadnja izmjena: shminka, dana/u 17 feb 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zao mi ga, nije mu lako. Da je uzeo hrvatsko drzavljanstvo imao bi vecu perspektivu. Ovako jadan se bori protiv vjetrenjaca. Hajmo Basicu, nije nista gotovo.
ne bori se protiv vjetrenjača, nego protiv loptice koju treba FHom prebaciti preko mreže

Ni od ove ublehe nikad igrača
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
@shminka uh, jos gore!
- kupus army
- Kontakt:
Koliko je samo ovo mucno gledati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne znam sa kakvim se to stvarima bori...ali znam da je u Halleu zaradio pristojnu svotu novca, a poslije tog turnira više ništa nije napravio...nije napredovao uopšte..štaviše 

steta, bio je u dobroj formi i imao lijepu priliku da preko pavica udje u turnir.. previse nervozan od pocetka, trebao ga je bacit jednom jutros mozda bi bio opusteniji 

-
- Kontakt:
Realno ovo je luksuz gledati. 233. protiv 237. na atp-ovoj.
-
- Kontakt:
basic nije htjeo para basic ce vazda bit fukara , neki odmah poceli da blate basin lik .. 
ide ovdje preokret , upravo sam uplatio na basica , 4 kvota 20 km stavio

ide ovdje preokret , upravo sam uplatio na basica , 4 kvota 20 km stavio

-
- Kontakt:
Mogao si rasada uzeti za 20 km, al ne bolje ih bacat na kladionicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.