NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
znaci omki ce igrati izgleda na husicevom mjestu,vjerovatno postoji dvojba kod kuntica on ili almir halilovic. nego znal neko hocel biti generalka kadA se vrate sa priprema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
SarajevoMustafaP je napisao/la:Za koga navijači Zvijezde više naginju, za Želju ili Sarajevo?
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
ima jedam momak na probi je i igra lijvog bočnog... pa ćemo vidjet ko pokriva to mjesto...astra1922 je napisao/la:znaci omki ce igrati izgleda na husicevom mjestu,vjerovatno postoji dvojba kod kuntica on ili almir halilovic. nego znal neko hocel biti generalka kadA se vrate sa priprema
Ja kolko sam informisan taj mali nije imo mjesta da brani u pionirima.Sto se tice ti kampova oni su otvoreni za svu djecu,normalno koja imaju novaca,u prosjeku jedan sedmodnevni kamp kosta oko 500 eura.O tom malom znaju najbolje treneri koji su ga trenirali pa nek se oni jave i kazu jel to lafina .emir_dj je napisao/la:
Ne znam malog, ali kad sam ukucao njego ime i prezime na google.com (https://www.google.ba/#hl=en&output=sea ... 80&bih=675" onclick="window.open(this.href);return false;)
mogu samo procitati kenan najbolji igrač, kenan proglašen za najboljeg golmana ovog ili onog turnira...
mogu samo procitati kenan najbolji igrač, kenan proglašen za najboljeg golmana ovog ili onog turnira...
Mislim da ga je iz Odžaka u školu fudbala doveo trener Amir Durgutović i da je malo branio za pionire.emir_dj je napisao/la:Ne znam malog, ali kad sam ukucao njego ime i prezime na google.com (https://www.google.ba/#hl=en&output=sea ... 80&bih=675" onclick="window.open(this.href);return false;)
treba kuntic uigrat ove nove igrace bit ce to sve bolje a svakako sam zadovoljan pobijedom...astra1922 je napisao/la:ako je 1-0 i ako je protiv backe subotice onda je slabo.izgleda da su oni cetveroligasi.ali nezna se ni skim su igrali mozda je neka jaca ekipa
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

http://www.transfermarkt.co.uk/en/krajn ... 45557.html" onclick="window.open(this.href);return false;
igrač koji se nalazi na probi
zanimljiv ovaj krajnovic covjek u zadnje cetiri godine jedva skupio 8 nastupa 6 za cukaricki i dva za borac 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako je tako molim boga da ne prodje na probi...astra1922 je napisao/la:zanimljiv ovaj krajnovic covjek u zadnje cetiri godine jedva skupio 8 nastupa 6 za cukaricki i dva za borac
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Mlad je 22 godine,sigurno talentovan.
PROVJERENO
75.000 € Zvijezda će dobiti za Husića (u 3 rate) +10% od narednog transfera
emir_dj je napisao/la:PROVJERENO

- edo_malesak
Zna li neko kakav je stav naseg kluba oko ugovora sa Bh Telecom. Jesu li potpisali
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
nesto smijesnoseven je napisao/la:emir_dj je napisao/la:PROVJERENO
75.000 € Zvijezda će dobiti za Husića (u 3 rate) +10% od narednog transfera![]()
![]()
![]()
edo_malesak je napisao/la:Zna li neko kakav je stav naseg kluba oko ugovora sa Bh Telecom. Jesu li potpisali
naravno da će potpisati pa to je polovina našeg najboljeg transfera u povijesti postojanja

smiješno koliko Zvijezda dobiva od ukupnog transfera, čak 60 %emir_dj je napisao/la:nesto smijesnoseven je napisao/la:emir_dj je napisao/la:PROVJERENO
75.000 € Zvijezda će dobiti za Husića (u 3 rate) +10% od narednog transfera![]()
![]()
![]()
Molimo NK ZVijezdu da ne uzima procenat menadžerima od prodaje igrača
Da, samo sto ce Vam stadion bukvalno da sljasti od narandzaste boje i mali milion BHTelecom reklama... cak mora se i mjesto na dresu naci...edo_malesak je napisao/la:Zna li neko kakav je stav naseg kluba oko ugovora sa Bh Telecom. Jesu li potpisali
Ma samo neka daju pare, reklame nam ne smetaju...nime_tm87 je napisao/la:Da, samo sto ce Vam stadion bukvalno da sljasti od narandzaste boje i mali milion BHTelecom reklama... cak mora se i mjesto na dresu naci...edo_malesak je napisao/la:Zna li neko kakav je stav naseg kluba oko ugovora sa Bh Telecom. Jesu li potpisali

Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.