FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

amertiger
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la amertiger » 21 maj 2010, 21:44

LEŠINAR je napisao/la:A čime vi to nas mozete provocirati? Majicama? Rezultatom sigurno ne. Ničim. Zato u ćupić i ušima. Ko je jedini klub koji ima mdjunarodnu titulu. Mi!

Vjeruj mi da i FK Iskra ima međunaradonu titulu, da je pobjedila na nekom turniru mozes provjeriti na Wikipedi.
Mes Que Un Club

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 21:48

suntu jeu je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Ej, al telegram od A.C. MILANA, hm hm hm, ima li dalje od ovoga, odmah poslije Milana, Sarajevo...
Izgleda da vas trebamo napomenuti da je to sasvim normalna stvar u Evropi. I Željo ih ima mali milion, samo što mi dobivamo telefax. lol

btw Kako slatko :mrgreen:
A šta i vama su poslali telegream, e baš su neozbiljni, mislim takav velikan pa šalje i pravim pobjednicima i luzerima :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 21:51

Pa Galliani lično je bio u Sarajevu, čak na stadionu i sa čelnicima kluba. ;) Bez zajebancije ti kažem.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090607021

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 21:53

Ma da, al neozbiljno je da pošalje telegram i pobjednicima i gubitnicima, ma pokvareni Talijani, šta ćeš im...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 21 maj 2010, 21:56

Ljuka je napisao/la:Pitam se...hoćel' ovi navijači Želje štampati sutra majice PRVENSTVO JE NAŠE 2009/10??? (Ako će već štampati,neka majice budu u crvenoj boji. Moći će ih utopiti po BL kada izgube titulu :D )

Elem,ne znam jeste primijetili ali prilikom dolaska naših iz SA. Svi igrači su izašli iz Busa i pozdravljali se i kada su krenuli iza busa na zajedniču fotku. Marić je ostao jedini u Busu i izašao je na vozačeva vrata,a sa te strane je bilo samo par ljudi... Pitam se jel' nije htio ili nije smio na ovu stranu gdje su svi izašli i gdje je bila većian ljudi...
Štamp'o je jedan zemljak 5000 komada sa duplom krunom **** ga Kajkut i Stevanović.....

Kakav glupan

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 21:58

maltasa je napisao/la:
Ljuka je napisao/la:Pitam se...hoćel' ovi navijači Želje štampati sutra majice PRVENSTVO JE NAŠE 2009/10??? (Ako će već štampati,neka majice budu u crvenoj boji. Moći će ih utopiti po BL kada izgube titulu :D )

Elem,ne znam jeste primijetili ali prilikom dolaska naših iz SA. Svi igrači su izašli iz Busa i pozdravljali se i kada su krenuli iza busa na zajedniču fotku. Marić je ostao jedini u Busu i izašao je na vozačeva vrata,a sa te strane je bilo samo par ljudi... Pitam se jel' nije htio ili nije smio na ovu stranu gdje su svi izašli i gdje je bila većian ljudi...
Štamp'o je jedan zemljak 5000 komada sa duplom krunom ****še ga Kajkut i Stevanović.....

Kakav glupan
Pa de mi reci legendo, nose li oni te majice po gradu... hahahaahahahah
"TREĆI PUT ČASTIMO"

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 21 maj 2010, 21:59

RBA 1987 je napisao/la:
maltasa je napisao/la:

Štamp'o je jedan zemljak 5000 komada sa duplom krunom ****še ga Kajkut i Stevanović.....

Kakav glupan
Pa de mi reci legendo, nose li oni te majice po gradu... hahahaahahahah
Priča se da je čovjek napravio i spremio za prodaju. Da li je isti koji je štampao i ove ne znam, ali nisu ugledale svjetlo dana nakon finala Kupa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 22:00

RBA 1987 je napisao/la:Ma da, al neozbiljno je da pošalje telegram i pobjednicima i gubitnicima, ma pokvareni Talijani, šta ćeš im...
Nisam rekao da je nama poslao, već da su nam slali telefaxe prije. No znam ja da ti hoćeš podjebavati, ali ne tangira me kup mnogo. Bez zezancije ti kažem. Meni je bitnija šampionska titula. A vjeruj mi da šalju i poklone a ne samo telefax. 8-)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 21 maj 2010, 22:02

Kaze jedan moj drug sto nisu ostavili crticu kao u formularila pa da nekad ubuduce iskoriste :) 20_/_

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 22:02

Ma mislio sam nose li ove od kupa, hahahahaha, to me zanima, hahahaha, ma ludilo je to... Zamisli ono na semaforu sjediš u autu i čekaš zeleno svjetlo, kad ono ide lik i na njemu legendarna majica, hahahahaha
"TREĆI PUT ČASTIMO"

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 maj 2010, 22:20

Zaboravio sam Ćelik. Ali rjec je bila o Sarajlijicima. Izvinjavam se smogovcima. Ali oni nemaju titulu u bivsoj drzavi. Mi imamo mislim 4 kupa, 2 prvenstva i inter toto u trajnom vlasnistvu- mislim da je to inace najstarije evropsko klupsko takmicenje.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 maj 2010, 22:24

a pitas nekog koji nije iz BOSNE I HERCEGOVINE da li znas ko je Borac a ko Zeljeznicar odgovor bi glasio Zeljeznicar je najpoznatiji BH klub a za borac veeze nemam. logika. Nemozete se vi mjeriti sa nama ni u kom pogledu. nadjite sebi ravne. orasje il slavija.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 maj 2010, 22:25

LEŠINAR je napisao/la:Zaboravio sam Ćelik. Ali rjec je bila o Sarajlijicima. Izvinjavam se smogovcima. Ali oni nemaju titulu u bivsoj drzavi. Mi imamo mislim 4 kupa, 2 prvenstva i inter toto u trajnom vlasnistvu- mislim da je to inace najstarije evropsko klupsko takmicenje.
zaboravio si redovno posjecivanje 2. lige Jugoslavije, i jos redovnije druge lige BiH
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 22:28

A_d_0 je napisao/la:a pitas nekog koji nije iz BOSNE I HERCEGOVINE da li znas ko je Borac a ko Zeljeznicar odgovor bi glasio Zeljeznicar je najpoznatiji BH klub a za borac veeze nemam. logika. Nemozete se vi mjeriti sa nama ni u kom pogledu. nadjite sebi ravne. orasje il slavija.
Ma ja, pa eno na eurosportu u najavi za finale lige ŠAMPIONA slika nekog igrača u Željinom dresu, a iza navijači sa mijicama od srijede naveče, NEPROCJENJIVO :D :D :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 maj 2010, 22:31

RBA 1987 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:a pitas nekog koji nije iz BOSNE I HERCEGOVINE da li znas ko je Borac a ko Zeljeznicar odgovor bi glasio Zeljeznicar je najpoznatiji BH klub a za borac veeze nemam. logika. Nemozete se vi mjeriti sa nama ni u kom pogledu. nadjite sebi ravne. orasje il slavija.
Ma ja, pa eno na eurosportu u najavi za finale lige ŠAMPIONA slika nekog igrača u Željinom dresu, a iza navijači sa mijicama od srijede naveče, NEPROCJENJIVO :D :D :D
momak uredu je. jaci smo od vas u svakom pogledu. krenuvsi od stadiona,pa do navijaca,pa igraca,pa trenera,pa popularnosti i najvaznije VECINE KLUBA. sta cete vi nije se za vas culo ima 20 godina i ovu sezonu dobro odigrate i odmah ste veci od nas. to ima samo na football manageru.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 22:35

A_d_0 je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:
momak uredu je. jaci smo od vas u svakom pogledu. krenuvsi od stadiona,pa do navijaca,pa igraca,pa trenera,pa popularnosti i najvaznije VECINE KLUBA. sta cete vi nije se za vas culo ima 20 godina i ovu sezonu dobro odigrate i odmah ste veci od nas. to ima samo na football manageru.
Ma mi znamo da smo mali, ali nek si nas prosvjetlio da ste tolika veličina u svjetskim okvirima, nego nisam baš nešto siguran da u Engleskom jeziku postoje znakovi koje vi imate u svom imenu, razmisli o ovome, nego kojih veličina je bilo onih majica, jeste li računali na sve narodne mase ili samo na uži krug ljudi... :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 maj 2010, 22:37

odma neku suplju okrecu kad im nesto dokazes. uredu tjesite se. zeljo da ne igra u premier ligi 2 stoljeca vi nas ne bi stigli. toliko za danas.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 22:39

A_d_0 je napisao/la:odma neku suplju okrecu kad im nesto dokazes. uredu tjesite se. zeljo da ne igra u premier ligi 2 stoljeca vi nas ne bi stigli. toliko za danas.
Pa što se odmah ljutiš, ja pitao za veličinu majica, dal se prodaju uz određeni koeficijent inteligencije ili onome ko naleti, hahahahahha, a da ste veličina u svjetskim okvirima to znamo svi odreda, hahahahaha, samo naprijed i da te pitam, koliko puta treba da ponoviš ovu glupost da bi počeo vjerovati u nju?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 maj 2010, 22:42

?????

stvarno ne vidim sta ti nije jasno ovdje. meni je sve hvala Bogu dragom a vi se uhvatili majica ko pjan plota. sto ih vi ne stampate? eto odstampajte osvajaci kupa 2009/2010. ako imate pare normalno.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 21 maj 2010, 22:43

A_d_0 je napisao/la:?????

stvarno ne vidim sta ti nije jasno ovdje. meni je sve hvala Bogu dragom a vi se uhvatili majica ko pjan plota. sto ih vi ne stampate? eto odstampajte osvajaci kupa 2009/2010. ako imate pare normalno.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.