Pa ovo im nije prva loša utakmica vec 3-4 od 5 zadnjih. Ne mogu Juventus postat za sedam dana, pishaj ih.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako prođe ova Budućnost lako će Vinko naoštrit momke. Samo im kaže "ubijte plavu boju u njima" i to je to.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Prebacite na arenu, tekma Renova Hajduk, pogledajte na kakvom stadionu igraju
-
- Kontakt:
Sa Zetom se ništa ne može porediti, nikad se nisam od tog 9. 8. 2012 oporavio, najgora trauma za sve ove godine pracenja Sarajeva.ajdohordas je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:40Ko god da prodje mi ako u play offu ne završimo to će biti tragedija veća od ispadanja od Kukesija i Zete zajedno.
Znači možemo i moramo, jednostavno moramo.
Obje ekipe na qrac nabij, spori, tromi, nepovezani i čini mi se da su fizički jako loše pripremljeni. Pogotovo Astana vec na poluvremenu izgleda umorno.
Buducnost na TM-u vrijedi samo 3,4 miliona eura, najvrijedniji igrac kapiten koji vrijedi 300 k eura
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Bilo bi mi draze Buducnost, samo zbog "imena", da ne budemo dali neki respekt Astani, koja to ne zasluzuje, protiv crnogoraca cemo znati da smo jaci i da ih moramo izbacit.
E mene je bas toga strah

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vjerujte da je bolje ova Budućnost da prode
Daj tu Budućnost i u plej ofu Brest na domaćem terenu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Astana izgleda veoma indisponirano dok bi Budućnost sve dala za prolaz i protiv njih a posebno protiv nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jbt prekide im napad sudija ljudi idi u sansu
Navijam za Buducnost ko da mi igramo,skocio sam kad su gol dali
Ko god prodje moze se igrati i to je najbitnije.Ali opet bolje da to budu gosti

Navijam za Buducnost ko da mi igramo,skocio sam kad su gol dali

Ko god prodje moze se igrati i to je najbitnije.Ali opet bolje da to budu gosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa to ti kazem, bolja Otoka, ali bez zajebancijebordobijeli je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:49Isto da mi u kampu igramo, smjesno da oni igraju 2 pretkolo na ovom stadionu, a mi ne mozemo 3 na kosevu.
Oni nemaju bolji stadion od ovog. Imaju Arenu Tose Proeski, koja je zauzeta veceras, Sileks igra. Zbog toga im je dopusteno ja msm jer nema drugog.
7 1 2 1 0
ma mislim da Uefa nece mijenjati pravila, a u tom slucaju samo je 5 nosilaca pa nam je svejedno s kim igramo, necemo biti nosioci a bolje onda Buducnost, jel

Pyro is not a crime !
Ne podcjenjuje nas...ElCartel11 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:27Odbrana Astane ko kad bi se mi sa foruma okupili Mubere mi
necemo biti nositelji svakako, nez odakle vam da mozemo bit nositelji. klubovi koji ispadnu iz LP3 ce biti nositelji, a bit ce neparan broj i vise nenositelja u playoffu tako da se mozemo sastati i sa slabijim
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo je prilika koju ne smijemo propustiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪