NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Nemoj ih Raselee 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ni 21 poen prednosti vise nije dovoljan protiv Russa
MVP

MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bucksi su u vrhunskoj formi, da su raniji ovako igrali borili bi se za 1.mjesto. Ovako su samo pomogli malo Cavsima koji imaju opet šansu za prednost ispred Kelta. Treba pobijedit Bullse vcrs
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
sakrili karte spursi, kawhi mvp prvih 6 min lolalemsa je napisao/la:Dali im 22 poena fore, b2b i bez Kd, gotovo sto se tice prvog mjesta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Spurs blew a 23-3 lead
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može li se Antetokounmpo ušunjati u All NBA 2nd Team?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Je li se kad desilo da prvi/drugi seed nema igrača u tim petorkama, ni u prvoj, ni u drugoj ni u trećoj, jer mi smo blizu toga 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dame i gospodo, ovo je vaš MVP!

gasi ligu, kljucaj temu

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Ma IT ce biti makar u trecoj, ja bih ga i u drugu staviorio_Ferdy88 je napisao/la:Je li se kad desilo da prvi/drugi seed nema igrača u tim petorkama, ni u prvoj, ni u drugoj ni u trećoj, jer mi smo blizu toga
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne može pored Russa, Walla i Currya, i Harden je više PG od njega 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar mora biti PG u svakoj petorci? Mislim da idu 2 beka, bez obzira na pozicije (bili Curry i Westbrook prošle godine, recimo).rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne može pored Russa, Walla i Currya, i Harden je više PG od njega
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Portland Blazersi u sezoni 1999-00 su bili 2 na zapadu uz omjer W59- L23 i nisu imali ni jednog igraca u najbolje 3 petorke sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Je li se kad desilo da prvi/drugi seed nema igrača u tim petorkama, ni u prvoj, ni u drugoj ni u trećoj, jer mi smo blizu toga
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Ma ova trojica su sigurna, al ja bih ga ubacio prije walla... jbg wall mu gleda u ledja a ima 2x bolju ekipurio_Ferdy88 je napisao/la:Ne može pored Russa, Walla i Currya, i Harden je više PG od njega
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- branimir85
- Kontakt:
pitanje je može li se ušunjati u 1.teamMonolog je napisao/la:Može li se Antetokounmpo ušunjati u All NBA 2nd Team?

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to već ne vjerujem. Šanse da se to desi su izražene u promilima (ako uopće i postoje). Ipak su Kawhi i LeBron tu ziceri, a bio bi i Durant da je odigrao više utakmica. Ovako će, vjerovatno sa Kevinom "uletiti" u 2nd team, mada nije ni Hayward za bacit.branimir85 je napisao/la:pitanje je može li se ušunjati u 1.teamMonolog je napisao/la:Može li se Antetokounmpo ušunjati u All NBA 2nd Team?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- branimir85
- Kontakt:
harden ,westbook,kawhi ,Bron i Freak ,ja ne znam dominatnog visokok koji igra sjajnu sezonu za ozbiljnu momčad, možda MarcMonolog je napisao/la:Ma to već ne vjerujem. Šanse da se to desi su izražene u promilima (ako uopće i postoje). Ipak su Kawhi i LeBron tu ziceri, a bio bi i Durant da je odigrao više utakmica. Ovako će, vjerovatno sa Kevinom "uletiti" u 2nd team, mada nije ni Hayward za bacit.branimir85 je napisao/la:pitanje je može li se ušunjati u 1.teamMonolog je napisao/la:Može li se Antetokounmpo ušunjati u All NBA 2nd Team?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Glupo je sto moraju centra staviti jer tri najbolja igrača lige igraju na istoj poziciji.
Treba podijeliti isto ko na all staru
Ovako Marc kupi prve petorke, iako uopće ne zaslužuje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa i prošle godine je DJ "uletio". Mišljenja sam da bi Marc mogao ove (po meni, više zaslužuje nego DJ prošle godine, al' to su opet neke druge teme) ući u NBA 1st team. Možda čak i Gobert, mada mi je to manje vjerovatno (da ne kažem nemoguće).branimir85 je napisao/la:harden ,westbook,kawhi ,Bron i Freak ,ja ne znam dominatnog visokok koji igra sjajnu sezonu za ozbiljnu momčad, možda Marc
Mora bit centar to je fazon ja mislim, ne mora bit cak ni PG, nego idu 2 beka 2 krila i 1 centar
Ante i Durant su vjerovatno u 2nd teamu na 3 i 4, ne vidim ko ima bolji, sa Stephom i Wallom na bekovima a centri su kriticni u sve 3 petorke, bit ce gusto
Ante i Durant su vjerovatno u 2nd teamu na 3 i 4, ne vidim ko ima bolji, sa Stephom i Wallom na bekovima a centri su kriticni u sve 3 petorke, bit ce gusto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije će bit da trebaju vratiti centre na all star.Jeftha je napisao/la:Glupo je sto moraju centra staviti jer tri najbolja igrača lige igraju na istoj poziciji.
Ili vratiti kako je bilo, ili u potpunosti ukinuti pozicije. Izbacivati jednu poziciju je glupost..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.