1. Poništavanje čistog gola
2. Nesviranje penala nad Adilovićem
3. Pokazivanje žutog kartona pri svakom faulu
Ovo veceras čovjek dozivi jednom dok je živ, nivo suđenja u rangu opštinske lige, sudija ili se us.. i podlegao atmosferi ili je sudio po necijoj direktivi, cist gol ponistava u cetvrtoj minuti konfuzija izmedju glavnog i pomocnog sudije, glavni pokazuje na centar pomoćni ofsajd

Sudija je svojim sudjenjem i ponasanjem mogao izazvati nerede širih razmjera kako na stadionu tako i izvan, poslije utakmice sisao sam do hola i ulaza za igrace, j... naglas Cviko sve redom hoce da se obracuna sa sudijom i nekome cini mi se da je iz UEFE mada nisam siguran na engleskom se raspravlja i govori kako se iskreno nada da je sudiji ovo zadnja internacionalna utakmica koju je sudio, Kvesić i Stanić plakali bukvalno, Bešlija na Engleskom onako u prolazu sudiji mater krese mada nije nikoga od fora iz UEFE bilo, sve u svemu velika pljačka, da je priznat gol sve bi otislo u drugom smjeru, jednostavno nakon sto nije priznao cist gol igracima kao da su krila skresali, pokusavali su poslije toga trudili se ali jednostavno nije islo.
Da je jos jedan crveni bio utakmica bi se prekinula jer ne moze se igrati sa 8.igraca sto bi po meni najbolje bilo, licno sam to prizeljkivao jer bi sva Evropska javnost bila upoznata sa tim i svi bi se pitali kakav je sudija onda bio.
Mjere osiguranja na najvisem nivou, ispred juga je bilo specijalaca iz Tuzle izmijesanim sa Federalcima to dovoljno govori, ostali rasuti po i oko stadiona kao i po gradu, nikakvih incidenata osim onih danas nije bilo, Željo ce jbg dobiti kaznu boli glava za one baklje a da ne govorim o onima koji su ubacivane u teren i o navijacu koji je pokusao uletiti na teren, sve u svemu dobro je sve ispalo sta se moglo sve desiti prvenstveno sudijskim odlukama i samim suđenjem.
I DA GUBIŠ DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!