FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZlatnaDolina

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZlatnaDolina » 25 jul 2012, 02:05

UEFA = MAFIJA !!

1. Poništavanje čistog gola
2. Nesviranje penala nad Adilovićem
3. Pokazivanje žutog kartona pri svakom faulu

Ovo veceras čovjek dozivi jednom dok je živ, nivo suđenja u rangu opštinske lige, sudija ili se us.. i podlegao atmosferi ili je sudio po necijoj direktivi, cist gol ponistava u cetvrtoj minuti konfuzija izmedju glavnog i pomocnog sudije, glavni pokazuje na centar pomoćni ofsajd :? :? Penal na Adilovićem jos smijesnije, covjek kupi loptu i po zglobu udara Adilovica umjesto da svira penal svira kontra faul :? :? a da ne govorim o kartonima svaki perkrsaj karton, crveni Staniću koji ni minut nije igrao nakon izmjene za ono se ne pokazuje ni žuti a pogotovo direktni crveni :?

Sudija je svojim sudjenjem i ponasanjem mogao izazvati nerede širih razmjera kako na stadionu tako i izvan, poslije utakmice sisao sam do hola i ulaza za igrace, j... naglas Cviko sve redom hoce da se obracuna sa sudijom i nekome cini mi se da je iz UEFE mada nisam siguran na engleskom se raspravlja i govori kako se iskreno nada da je sudiji ovo zadnja internacionalna utakmica koju je sudio, Kvesić i Stanić plakali bukvalno, Bešlija na Engleskom onako u prolazu sudiji mater krese mada nije nikoga od fora iz UEFE bilo, sve u svemu velika pljačka, da je priznat gol sve bi otislo u drugom smjeru, jednostavno nakon sto nije priznao cist gol igracima kao da su krila skresali, pokusavali su poslije toga trudili se ali jednostavno nije islo.
Da je jos jedan crveni bio utakmica bi se prekinula jer ne moze se igrati sa 8.igraca sto bi po meni najbolje bilo, licno sam to prizeljkivao jer bi sva Evropska javnost bila upoznata sa tim i svi bi se pitali kakav je sudija onda bio.

Mjere osiguranja na najvisem nivou, ispred juga je bilo specijalaca iz Tuzle izmijesanim sa Federalcima to dovoljno govori, ostali rasuti po i oko stadiona kao i po gradu, nikakvih incidenata osim onih danas nije bilo, Željo ce jbg dobiti kaznu boli glava za one baklje a da ne govorim o onima koji su ubacivane u teren i o navijacu koji je pokusao uletiti na teren, sve u svemu dobro je sve ispalo sta se moglo sve desiti prvenstveno sudijskim odlukama i samim suđenjem.

I DA GUBIŠ DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 25 jul 2012, 02:12

Pogledajte na s.o.u.r.c.e.ba, cist gol nam ponistili!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jul 2012, 02:12

Sve stranci gotovo, Francuzi, Portugalci...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jul 2012, 02:14

NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Ja sam možda dosadan sa Dudelangeom, ali gledao sam utakmicu i vidio sve što sam trebao da vidim, pa ću ti objasniti. Prvo, kad su izvuki RB Salzburg, da su razmišljali o kampovima i svlačionicama koje je kompanija RB uredila da izgledaju kao apoteka sigurno ne bi ni izašli na teren. Dok igrači RB-a primaju desetne hiljada eura mjesečno, igrači Dudelangea primaju platu sa toplim obrokom i regresom za konobarisanje, popravljanje televizora i kuhanje u radničkim menzama. Da su kojim slučajem o tome razmišljali sigurno ne bi ni pogledali teren. To su strašno limitirani igrači koji u principu ne znaju sastaviti tri poštena pasa na praznom terenu, ali su u sred Salzburga na stadionu sa apoteka svlačionicama igrali takve akcije kakvih se ne bi postidila niti Barcelona. Situacija prva, Dudelange dolazi u vodstvo i prima u narednih pet minuta dva gola, od čega drugi čistom rukom. Da je neki naš klub u pitanju primio bi 19 golova do kraja utakmice, ali ne i Dudelange. Uspijevaju da se stabilizuju i odlaze sa 2:1 na poluvrijeme. Zatim (za razliku od Želje) čim se izašlo na teren daju gol, pa onda daju još jedan za 2:3. RB ne može meda na kašiku i onda se ponovo umiješao sudija koji na sumnjiv ofsajd daje drugi žuti karton igraču koji se drznuo da šutne loptu po golu par sekundi nakon njegovog debelo zakašnjelog zvižduka. Ni to nije dosta RB-u, pa uz to im se poklanja penal koji realiziraju i u slijedećoj minuti daju gol za 4:3. Znači 10 minuta do kraja plus sudijska nadoknada od 5 minuta da dadnu jedan jedini gol amaterima sa igračem manje i sudijom više. I nećeš vjerovat - ne mogu! A šta je maksimum igrača koji za svoju "igru" primaju platu i to vrlo dobru za naše uslove? Da dobiju tri crvena kartona u 10 minuta. Izvinućeš, al to nije njihov maksimum, to je meni čisto ispoljavanje nemoći nakon što im nije išlo onako kako su zamislili. Da su pružili maksimum u najgorem slučaju bi bili nadomak plasmana dalje i onda ti i ja ne bismo pričali ovu priču. Onda bismo pričali o tome da su presudili iskustvo ili bolji uslovi, pa ako hoćeš i sudija. Ovo večeras je daleko od našeg maksimuma, ma šta ti mislio o tome.

Svaka ti cast za post to je to ono sto kazu u sridu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 jul 2012, 02:20

NedozvoljenaPozicija BRAVO ZA POST :!: :!: :!:
15.10 - 15.06 ...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 jul 2012, 02:23

Govore mu Svaka cast i Bravo, ljudi koji nisu ne gledali tekmu veceras :lol: :lol: koja komedija

Nedozvoljena pozicija, jesi li ti bio na koševu veceras :?: onako cisto informativno pitam jer navodiš pod "nemoc našeg tima" dobijanje 3 crvena kartona :lol: :lol:

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 jul 2012, 02:23

samo da smo ulozili novac i doveli par pojacanja prije ovog dvomeca, prosli bi ovog Maribora.. i veceras smo mogli proc da nije bilo debilnog sudije.. ali nema veze, idemo u odbranu duple! 8-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 jul 2012, 02:24

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Ispasti od Maribora nije bruka, ne kontam te covjece. Jesi bio u Mariboru, jesi bio na stadionu, jesi bio u njihovim svlacionicama, pa i tople vode imaju. Sta predlazes, otjerati strucni stab, jbg, izgubili su cetiri utakmice u godinu dana ili imas nesto drugo na umu.
Izvini brate, al stvarno mi je glupo ponavljat.

Nismo ispali bilo kako nego smo ispali 6:2 uz četiri crvena kartona, to nema veze sa mozgom, o tome ti pričam. Nije isto ispasti jedan ili dva razlike i ovako kako mi ispadamo tri godine za redom. Nadam se da sam sad shvaćen.

EDIT: Ne predlažem da se mijenja jedno što valja - stručni štab, to bi bilo glupo. Predlažem da prestanemo sa pričom o tome kako su Slovenci, Izraelci i ini neki bolji od nas u svemu, a da smo mi stoka neopjevana. Psiha kod Bosanca je čudo, a mi radimo na način da svojim igračima odmognemo na tom planu. Počevši od tebe, ako se ne ljutiš. Ako nam realnost ne odgovara, onda ćemo je uljepšati.
Ja te ne shvatam. Pa, mi u drzavi nemamo stadiona da ispunjava uslove UEFAe a ne sta vise. Igraci nam igraju sa dresovima bez sponzora, sta mislis sto? Jedan maribor proda igraca za skoro cetiri miliona a nas cijeli tim vrijedi malo vise od toga.

Pored svega, imamo cak i srece sto smo jedna od drzava gdje se dugovi tolerisu. Dugovanja igracima i inace radnicima u bilo kojoj firmi se u imalo normalnim drzavama ne tolerisu. Ako firma nema pare da isplati radnika, to je kraj, bankrot. U BiH plate kasne, cak i mjesecima.

Jednostavno, sistem nam je nezdrav. Niko nije zasticen i tako se svako krade i moze krasti.

Ne, mi nismo za Evrope sve dok ne budemo imali bar stadion koji ispunjava uslove, dok ne budemo mogli prodati nekog igraca za par miliona, sve dok ne budemo imali kakvog takvog sponzora, bar za pola miliona godisnje, sve dok nam igraci ne budu imali opremu koju imaju profesionalci a ne ovo sto se svake godine moramo zadovoljavati sa nekim lijevim markama......... Ima jos MILION razloga zasto mi nismo zreli za Evrope.

Realno i objektivno, nismo za Evrope.

Pa jbt, nama dvije najvece tribine na OLIMIJSKOM i najvecem stadionu u drzavi budu prazne jer nemamo j*bene stolice sa naslonjacima. To je evo vec drugu godinu slucaj. Pa to je JEFITNO ali niko ne radi, nece ili nema pare da postavi j*ebene stolice.
To ti dovoljno pokazuje kakvo je stanje u drzavi.

Prosle godine smo uspjeli iznenaditi i izbaciti Serifa, ove godine nismo iznenadili, ispali i kraj price.

Sta mislis zasto se nijedan klub iz BiH nije uspio plasirati u grupnu fazu EL ili CL?
Ni reprezentacija nam nije bolja. Realno, da nema igraca koji odrasli (pa cak neki od njih i rodjeni) u Dijaspori, reprezentacija bi nam bila puno gora, bar duplo gora nego sto jeste.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 jul 2012, 02:38

Aco ja ne kontam ni tebe niti bilo koga drugog ko prica da je maribor bauk,mi nismo prosli jer nismo smjeli,garantujem ti zivotom da je priznao onaj gol sudija u petoj minuti oni bi do kraja primili jos 5 vjeruj mi,znaci mi nismo SMJELI PROCI.. http://www.****.ba/clanak/39066351019 ... -od-Evrope" onclick="window.open(this.href);return false; pogledaj kako ovdje moze biti ofsajd nikako mi nije jasno,znaci nisu kvalitetniji i ta vam prica pada u vodu,ali ok vi "realno pricate" uz taj go i jedan dosuden penal imali bi na kontu tri gola,pa nek oni i daju onaj jedan sto su dali znaci garantujem da bi pali samo da je prvi priznat NAGLASAVAM CIST GOL UZ CISTA 2 PENALA ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 jul 2012, 02:39

Jbg,očekivao sam više od vas,makar da na kraju kažem malo "nam"je falilo,kao što neko reče,ovo nije samo neuspjeh Željezničara nego i BH lige..

Po prvi put je jedna ekipa se isticala u odnosu na druge,možda ne pretjerano kvalitetom ali organizacijski sigurno da,Željo je djelovao kao organizovana ekipa,ekipa koja zna šta želi ali nekako se dalo nagovijestiti da to nije baš tako onim spuštanjem "gača" u Trebinju al ajde,libo vas racku,imate zagarantovanu "tricu" ove sezone u Trebinju..

Maribor jeste kvalitetnija ekipa u ovom trenutku,ali ne u toj mjeri da vam utrpa 4 gola za poluvrijeme..Budimo realni,protiv Izraelaca je bila primjetna velika razlika u kvaliteti ali s Mariborom to nije slučaj..

Šta je po meni presudilo,.Presudilo je to što je Željo navikao sebi pružiti taj luksuz da u ovoj ligi odigra neozbiljni pola sata,po prinicpu,lako čemo ovo do kraja a to u Evropi nije dopustivo,.Kažem neozbiljno,jer to fakat i jeste,ne možete primiti 4 gola za 45 minuta od ekipe koja ničim posebno nije impresionirala,..

Imaš 1-0 na poluvremenu i to u gostima,zatvaraj utakmicu,angažovano,svi iza lopte,ako se uradi šta u napadu,uradilo i jeste,.Ne možeš primiti golove iz grešaka i polukontri,ne možeš dozvoliti protivniku četri situacije 1 na 1 s golmanom,neozbiljno brate..Ne možeš imati isti pristup protiv Maribora i protiv Čelika,ovi prvi su dovoljno kvalitetna i iskusna ekipa da kazne svako opuštanje,.

Po meni,nije Željo ispao jer je previše respektovao protivnika,baš suprotno,ispali ste jer niste imali dovoljan respekt prema Mariboru..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jul 2012, 02:48

Aco što se tiče Dudelangea danas su igrali ovi
Joubert,Prempeh,Tournut,Caillet,Payal(Zeghdane),Joachim,Da Mota(Zeghdane),Benzouien,Legros,Melisse,Steinmetz(Haddadji)

U prvoj postavi je bio jedan od 35 godina,jedan od 32,pa jedan od 31,jedan od 30,najmlađi su bili dvojica od 23 godine,dakle nisu ekipa sačinjena od nazovi perspektivnih igrača nego se oslanja na iskustvo.

Caillet,taj od 35 godina je Francuz,stoper,u svoje vrijeme igrao standardno u najačem rangu Francuskog fudbala.

Steimetz,veznjak od 29 godina koji je danas postigao 2 gola je prošle sezone igrao u najačem rangu Francuskog fudbala.
U timu koji je ispao iz lige i sa skromnom minutažom,ali je igrao.

To su im najzvučnija imena,ostatak ekipe su uglavnom reprezentativci Luksemburga,Joubert,Payal,Da Motta ako ih se ko sjeća su igrali protiv nas u prošlim kvalifikacijama.

Nisu oni levati,kao što nisu levati ni St.Patrick i Čelik Nikšić.
Jer ako su oni levati,onda ispade da su i igrači naših predstavnika levati.

Ja sam očekivao prolaz Maribora od početka,kvalitetnija ekipa,ali sam mislio da će Željezničar pružiti bolji otpor,ovako Maribor ubjedljivo pobjedio kod kuće i minimalno slavio u gostima,nije se smjelo izgubiti tako ubjedljivo od njih.
Nema se igračima Željezničara zamjeriti što su ispali,ispali su od bolje ekipe,ali način na koji se ispalo?
O tome bi se dalo puno govoriti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 jul 2012, 02:55

Koliko god pokusavam shvatiti, ne ide mi.......od ukupno 6 golova koje smo primili, 4 gola su nam dali na isti fazon, kroz sredinu, presijecanjem Zebinih, Svrakinih ili Jamakovih lopti (veceras Zebine), pretrcavanjem kompletne nase polovine terena, bez ikakvog presinga, klizeceg i sl.......mozda nisam dovoljno utakmica pogledao u zivotu, ali nekako logicki mi izgleda da je najteze gol dati kroz sredinu....tu bi valjda trebala da bude najveca koncentracija igraca.....nama se ljudi prosetaju od centra pa do sesnaesterca nekoliko puta i daju 4 gola na isti fol.....nevjerovatno, covjek bi pomislio da su na teren izasli neki amateri koji nemaju mozga u glavi da saberu 2 i 2, a ne profesionalci koji zive od toga.....pored njihove katastrofalne igre, volio bih vidjeti da li ce ova struka trenutno priznati ijednu svoju gresku.....jer nemoguce je da nekoliko godina se desava ista prica u Evropi, a to je da nas trpaju i trpaju......nebitno je sto smo veceras drasticno pokradeni, ponisten nam je cist gol, nije sviran barem jedan penal itd.......
Nema sumnje da je Amar Osim nas najbolji trener svih vremena i da samo njemu mozemo zahvaliti sto smo ovdje gdje jesmo i da jos dugo neko nece dostici njegov uspjeh, ali nekad mi se cini da on od svoje naduvenosti i prepotentnosti ne vidi neke ocite stvari......
Ekipa koja izgubi 4:1 i to nakon svojih vlastitih gresaka ni pod razno ne bi smjela poceti utakmicu u istom sastavu, medjutim da li u inat ili kontra svima isti sastav zapocinje utakmicu......kompletan vezni red zakaze i ti isti igraci dobiju priliku po drugi put, a da niti jedan od njih ne preseli na klupu osim Selimovica koji je bio jedan od boljih u Mariboru.....nek mi neko objasni zasto se Bekric uvodi tek u drugom poluvremenu druge utakmice???? ja odgovor znam, a ne znam da li ga i vi znate.... Zeba je bio katastrofalan u prvoj utakmici, a u drugoj je direktni krivac za prvi gol....medjutim, to nije bilo dovoljno da se uvede Bekric i da se pokusa s njima dvojicom nesto, mozda vec od samog pocetka danasnje utakmice......nek Amar objasni svoje kalkulisanje po pitanju Bekrica sa njegovim mogucim odlaskom u Zilinu i neigranje u prvoj utakmici zbog aktivnog rezultata Ziline i zbog toga sto Bekric u tom slucaju ne bi mogao igrati za njih da su prosli dalje.....gle cuda, utakmica Ziline zavrsava nekoliko minuta pred nasu utakmicu, medjutim kasno je za izmjene sastava, pa Bekric ima sansu tek da udje u drugom poluvremenu.....zasto se nije pocelo sa Bekricem, kad je ionako Jamak igrao ofanzivnije, nista se ne bi promijenilo da je umjesto njega igrao Bekric, na kraju svega imali smo negativan rezultat, ofanziva je bila potrebna.......da ne pricamo o Bekricu i prvoj utakmici......ovo ispade ko nekakva teorija zavjere....ili je mozda niz slucajnosti.....ja ne vjerujem puno u slucajnosti i volio bih da me neko argumentirano demantira.......
Nadam se da ce se i Amar spustiti na zemlju i priznati da ima dosta njegove krivice u ovom porazu....od same pripreme utakmice, fizicke spreme i psihicke pripreme igraca, izbora igraca itd......ako smo proteklih godina realno nailazili na za klasu jace protivnike i na nepovoljne vremenske uslove, to je onda i bilo opravdanje, ali sta sad??? Prizeljkivali Maribor, dobili ga, nikad nam se bolja prilika nije ukazala, niti ce jos neko vrijeme, Dudelange dosao ko slag na tortu.....da smo sami birali ovaj zrijeb ne bi ga ovako izabrali......steta, velika steta.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 25 jul 2012, 02:57

slika
1921'
UEFA = MAFIJA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jul 2012, 03:14

Eh hebiga ukoliko prodamo Bekrica ode sve u PM. Potrebno je minimalno dvije godine ekipu zadrzati na okupu kako bi mogli napraviti iskorak u Evropi tj. da se ista uigra i da disu kao jedan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 jul 2012, 03:21

aleksandar_veliki je napisao/la:NedozvoljenaPozicija, mislim da tvoj post govori najbolje zasto smo mi ovdje gdje jesmo. Ma sta ce oni Dudelange, amateri, klinci, palci. Ko su oni, mi smo najbolji, oni ribari, vodoinstalateri, mada ja imam malo drugacije informacije koje kazu da se to u zadnjim godinama dobrano promijenilo i da su recimo primanja njihovih igraca u prosjeku duplo veca od naseg najplacenijeg, no hajde, nema veze. Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu suditi, ali cisto sumnjam da oni u principu ne mogu napraviti tri pasa, a Redu uvale cetiri komada. Malo cu proguglati poslije pa vidjeti ko su ti koji igraju u tom klubu. Bit ovog posta je u tome, sta ce oni ribari ili Janezi Skijasi.
Poenta mog posta nije to i meni je jako žao da ti ne vidiš ono što mnogi vide. Ja ne bih dalje vodio raspravu sa nekim ko uopšte ne može da zaključi šta je poenta. Ja nigdje nisam rekao bilo šta što sugeriše da je to o čemu ti pričaš nebitno, ali ti svejedno želiš da mi to staviš u usta. Svaka tebi čast, poštujem te zbog svega korisnog što si napisao na ovoj temi i prenio od Amara lično, ali sve ima svoje granice.

@ripper

Da si detaljno čitao moj post shvatio bi da je to što ti mene pitaš apsolutno irelevantno. Nemam namjeru raspravljat sa tobom na kočijaškom nivou.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 jul 2012, 03:21

amerosm je napisao/la:Eh hebiga ukoliko prodamo Bekrica ode sve u PM. Potrebno je minimalno dvije godine ekipu zadrzati na okupu kako bi mogli napraviti iskorak u Evropi tj. da se ista uigra i da disu kao jedan.
vjeruj mi drug ovdje vise nema uigravanja,prodati Zebu,Čolića,Bogičevića,Svraku.. ovaj tim sto je igrao zajedno igrao je,nema vise ovdje uigravnja zasitili su se jedni drugih i to je to,Osimu nije tolika greska ni sto Bekric nije igrao,nego sto je igrao Bogicevic,Vasilic je ponasanjem i igrom zasluzio da igra i brzi i sposobniji je od Bogicevica,to Osimu jako zamjeram,naravno kad se doda jos tu igranje bez Bekrica onda dolazim do zakljucka uz ovu sudijsku lakrdiju da ima i Osimovog "masla",ali nebitno ovo treba sto prije zaboraviti i bas me zanima koliko ce sudija dobiti ocjenu za ovaj mec,ono je minus nula,uvjerio sam se da nije bilo ofsajda,da je bio jedan minimalno penal,da je svraka iskljucen Bog zna zbog cega,kapiten je smio je prici a on mu na to dao crveni,jedino je cola zasluzio crveni,ni stanic tako lika nije ali eto...puno je gorcine nakon ovog svega,ali ja nikako da se otmem dojmu da nas je zasutavio sudija i uefa,onaj go iz pete bi mnogo toga promijenio :shock:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jul 2012, 03:24

amerosm je napisao/la:Eh hebiga ukoliko prodamo Bekrica ode sve u PM. Potrebno je minimalno dvije godine ekipu zadrzati na okupu kako bi mogli napraviti iskorak u Evropi tj. da se ista uigra i da disu kao jedan.
Potrebna je jaka liga ! Nema jake lige nema ni kvalitetnih igraca taman da Ronaldo igra , ako me shvatas.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 25 jul 2012, 03:26

old school je napisao/la:
vjeruj mi drug ovdje vise nema uigravanja,prodati Zebu,Čolića,Bogičevića,Svraku.. ovaj tim sto je igrao zajedno igrao je,nema vise ovdje uigravnja zasitili su se jedni drugih i to je to,Osimu nije tolika greska ni sto Bekric nije igrao,nego sto je igrao Bogicevic,Vasilic je ponasanjem i igrom zasluzio da igra i brzi i sposobniji je od Bogicevica,to Osimu jako zamjeram,naravno kad se doda jos tu igranje bez Bekrica onda dolazim do zakljucka uz ovu sudijsku lakrdiju da ima i Osimovog "masla",ali nebitno ovo treba sto prije zaboraviti i bas me zanima koliko ce sudija dobiti ocjenu za ovaj mec,ono je minus nula,uvjerio sam se da nije bilo ofsajda,da je bio jedan minimalno penal,da je svraka iskljucen Bog zna zbog cega,kapiten je smio je prici a on mu na to dao crveni,jedino je cola zasluzio crveni,ni stanic tako lika nije ali eto...puno je gorcine nakon ovog svega,ali ja nikako da se otmem dojmu da nas je zasutavio sudija i uefa,onaj go iz pete bi mnogo toga promijenio :shock:
sa prvim se slazem u potpunosti, sto je bilo bilo je, ali gdje ces ovo zadnje bolan ?? :?
1921'
UEFA = MAFIJA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 jul 2012, 03:44

ZlatnaDolina je napisao/la:
old school je napisao/la:
sa prvim se slazem u potpunosti, sto je bilo bilo je, ali gdje ces ovo zadnje bolan ?? :?
jarane mislio sam masla,kao greske ne nekih zakulisanih radnji ;)

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 25 jul 2012, 07:51

Sekula je u pravu, kroz sredinu smo najtanji, a Zašto? Jer igraju dva najveća poslijeratna invalida u veznoj liniji. Jamak i Svraka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bistriksg, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Pact1921, TefalTava i 42 gosta.