Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I mene je isto oborio. Prošao Johnsona manje i Indianu keca i samo njega čeko. Konto ga zaokružiti. Jbte, 2 poena dao u prve 3 četvrtine + 4 faula ima i u zadnjoj zabije 15 poena HAHAHAHAAHAHAHAA. Ne bi Durant i James zajedno više dali. NEMOGUĆE!Titova-Juga je napisao/la:Dragiću, daBogda se ne probudio sutra, to ti od srca želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suicidesquad je napisao/la:I mene je isto oborio. Prošao Johnsona manje i Indianu keca i samo njega čeko. Konto ga zaokružiti. Jbte, 2 poena dao u prve 3 četvrtine + 4 faula ima i u zadnjoj zabije 15 poena HAHAHAHAAHAHAHAA. Ne bi Durant i James zajedno više dali. NEMOGUĆE!Titova-Juga je napisao/la:Dragiću, daBogda se ne probudio sutra, to ti od srca želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Kad otvoris utakmicu pise ti 5,5 ili -5,5 zavisi ko je favorit. ako je 5,5 dvicu igrat da ce gosti pobjedit 6 razlike a keca da ce domacini pobjediti, x biti ili ispusiti do 5 razlikeaddoBvB je napisao/la:Zna li ko kako ide hendikep u bh playu...npr.igra mi se hendikep na antlantu 5,5 kako igrati...Je li isto kao i na wwinu i premieru,tj.indiana-atlanta H 5,5 2 ?????
Nizozemska U21 da gol 1.15Devil je napisao/la:
Port Vale-Wimbledon (dg1p) 1.25![]()
Schuntrope-Portsmouth 1x 1.18![]()
Rosol-Veger 1 1.20![]()
Na 831 dobitak 1470 RSD.
Moras cekat, i ja cekam da mi Oldhama stave kv. 1 i moram cekat 48 satianonimni je napisao/la:moram li čekati 48 sati da ovaj Crusaders ne odigra svoj meč ? nešto mi se ne čeka, hoću da počnem ovaj sistem ala @ stomaklija što prije, pa nek' mi odmah stave kvotu 1kladionica je Premier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.