FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel' ima neki video isjecak sa utakmice, da barem vidim gol kakav je bio?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U Zvornik idemo bez Bekica i Halilovica (tri zuta),dok se u ekipu vraca Drakul.
Sigurno smo puno kvalitetnija momčad od Drine što govori i plasman na tabeli, ali ih ne smijemo podcijeniti to moramo dokazati na terenu. Trebamo odigrati maksimalno ozbiljno kako bi pobijedili i zadržali plasman u samom vrhu tabele. Ovom prilikom želim pozvati sve naše vjerne navijače da dođu u Zvornik, jer nam je potrebna njihova podrška-rekao je kapiten Slobode, Denis Mujkić.
Sigurno smo puno kvalitetnija momčad od Drine što govori i plasman na tabeli, ali ih ne smijemo podcijeniti to moramo dokazati na terenu. Trebamo odigrati maksimalno ozbiljno kako bi pobijedili i zadržali plasman u samom vrhu tabele. Ovom prilikom želim pozvati sve naše vjerne navijače da dođu u Zvornik, jer nam je potrebna njihova podrška-rekao je kapiten Slobode, Denis Mujkić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Super, lider je pao na Tušnju i Europa je još uvijek blizu. Mislim da pobjeda u Zvorniku ne bi trebala doći u pitanje, Drina je u rasulu (igrači se "razbježali", Uprave sem predsjednika nemaju) i takvu je treba doslovno razbiti.
Still learning...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga da nije Rudar dobio u Banovicima bilo bi dobro ebiga sta se tu moze...ipak ne tako losa sezona i ako smo mi objektivno igracki gledano tu medju prvih 4-5 ekipa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg nas su zeznule na startu sezone lose igre i smijesno prosipanje bodova, a prica mi komsija kako je cuo nekog na klupi borca kad kaze "ne znam kako je ova Sloboda 7-8. nista oni nisu od nas losiji"...prvo poluvrijeme fkt odlicno odigrano
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nece biti lako protiv Drine,ali valja izginut na terenu za nova 3 boda.Mi kakvi smo pehovi,ne bi me iznenadilo da nas Drina dobije ili uzme bod, nedao Bog
Prognoza : 0:1 ili 1:2 za nas.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo protiv Drine je sigurno, tako to bude svake godine sto se tice Slobode. Kada igra u gostima sa ekipom koja je vec ispala po obicaju bodovi se vracaju na Tusanj, a ni ove godine ne bi trebalo biti problema.
Meni je zao sto nema Orasja, njima smo redovno bodove uzimali.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Sir Matt
- Kontakt:
Halilović je odigrao najbolju utakmicu od svih protiv Borca . Prvo poluvrijeme tako-tako , nema tu neke pretjerane igre ni od jednih ni od drugih ali Sloboda je bila opasnija . Drugo dio utakmice je itekako pripao gostima jer su preuzeli posjed i dokazali da su ekipa koja itekako zna kombinirati i igrati nogomet ali opet je to bilo nedvoljno . Samo imam malu zamjerku na odabir najboljih navijača ovog kola . Nekada su fukare bile oličenje dobre atmosfere , dobrog okupa tuzlaka a sad je to postalo šačica njih sa po 20 godina maksimum koji su došli gađati se paradajzom a poslije utakmice ide pisati domaći rad . Zanima me po kojem kriteteriju su oni odabrani ako su gosti iz Banja Luke bili jasno glasniji i bolja podrška svom klubu , da ne idem do Zenice ili Sarajeva ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
FK Drina - FK Sloboda
Glavni sudija : Ognjen Valjic (Banja Luka)
Pomocne sudije : Dario Primorac (Ljubuski) i Asmir Budimlic (Bihac)
Cetvrti sudija : Zoran Soknic (I.Sarajevo)
Delegat : Kresimir Cavrak
Kontrolor sudjenja : Filip Jelavic (Grude)
Zvornik 04.05.2011 u 17h
Zvornik 04.05.2011 u 17h
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 02 maj 2011, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba zaboraviti ni Žepče (Kuduz u 96/7 i to iz ofsajda), onda Posušje (o5 Kuduzović, ovoga puta Elmir) i onda prošle godine trijumfalno protiv Modriče 0:4.Omerbavarac je napisao/la:Ovo protiv Drine je sigurno, tako to bude svake godine sto se tice Slobode. Kada igra u gostima sa ekipom koja je vec ispala po obicaju bodovi se vracaju na Tusanj, a ni ove godine ne bi trebalo biti problema.

Still learning...
Cestitke na pobjedi protiv Borca,uvijek vam prvi dio sezone krene katastrofalno a onda u nastavku vrh.Nadam se da ce doci vrijeme kad ce opet bit na svakoj tekmi Slobode preko 5000 ljudi 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Hvala Penaltik ali za te stvari treba mnogo toga da se sredi , ljudi ja se bojim gostovanja u Zvorniku smrad Vasiljic sudi ufff 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti ni Žepče (Kuduz u 96/7 i to iz ofsajda), onda Posušje (o5 Kuduzović, ovoga puta Elmir) i onda prošle godine trijumfalno protiv Modriče 0:4.domineysn je napisao/la: Meni je zao sto nema Orasja, njima smo redovno bodove uzimali.

Da ne preskocimo Bosnu iz Visokog, koju smo nabili 5:2.

Sjecam se dobro te sezone, da smo izgubili ispali bi, ali smo pobijedili i otisli u Europu.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
[quote="harry_90"]FK Drina - FK Sloboda
***o sestru odo u Zvornik da ga pesnicom puknem !
***o sestru odo u Zvornik da ga pesnicom puknem !
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Komsije cuvajte se.Ja od ovoga covjeka jos imam traume,strave sam morao saljevati.To djubre bi u normalnoj drzavi bilo dozivotno suspendovano,ali eto takva nam je drzava da je sve moguce.Jedino sreca pa Drini ne trebaju bodovi.harry_90 je napisao/la:FK Drina - FK Sloboda
Zvornik 04.05.2011 u 17h
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 03 maj 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO crni valjić sudi, pa zar nije banovan od saveza' jest al malo sutra...
Nadam se da Valjic nece pokvariti mec kao u Banovicima.
Danas mecevi omladinske lige BiH :
Juniori : Sloboda - Buducnost u 13h
Kadeti : Sloboda - Buducnost mec poceo u 11h
Danas mecevi omladinske lige BiH :
Juniori : Sloboda - Buducnost u 13h
Kadeti : Sloboda - Buducnost mec poceo u 11h
- Sir Matt
- Kontakt:
Obje selekcije su dale po pet golova u dvije utakmice . Jasko ( Mešanović ) je zabio sve golove za nas , igrali smo tako-tako , bez tri/četiri igrača iz prve postave zbog nediscipline istih ali sve u svemu bitno je da smo dobili kantonalni derbi te da se lagano pripremamo za uzvrat finala kupa u Mostaru . Ipak prije toga imamo utakmicu u subotu sa Rudarom iz Prijedora gdje su nas prošli put krale sudije a oni padali nakon sat vremena igre , grčevi ih hvatali . Nadati je se pobjedi .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
hahahha...cuj zbog nedisciplineSir Matt je napisao/la:Obje selekcije su dale po pet golova u dvije utakmice . Jasko ( Mešanović ) je zabio sve golove za nas , igrali smo tako-tako , bez tri/četiri igrača iz prve postave zbog nediscipline istih ali sve u svemu bitno je da smo dobili kantonalni derbi te da se lagano pripremamo za uzvrat finala kupa u Mostaru . Ipak prije toga imamo utakmicu u subotu sa Rudarom iz Prijedora gdje su nas prošli put krale sudije a oni padali nakon sat vremena igre , grčevi ih hvatali . Nadati je se pobjedi .

- slani grad
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.