Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Odlazaka ce biti jer ovakvi pojedinci nam ne trebaju.Ide svakako remont ekipe a pojedinacno mi nije poznato.Mirza i Edo imaju odrijesene ruke i valjda ce nesto uraditi.
Slažem se.Zato sam i pitao.Tek se prvenstvo završilo pa je vjerovatno još rano za informacije.Koji je Edin u pitanju?Prljača.lupus je napisao/la:Odlazaka ce biti jer ovakvi pojedinci nam ne trebaju.Ide svakako remont ekipe a pojedinacno mi nije poznato.Mirza i Edo imaju odrijesene ruke i valjda ce nesto uraditi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Edo zvani prle nestao u akciji 

A tu je i Toša pomoćnik.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini bolan,EDO PRLJAČA naš bivši šef st.štaba-ja mu vjerujem da nece grešit u odabir novih nogometaša a I on I Mirza izuzetno cjene mlade nogometaše I mislim da je naš glavni BABO napravio dobru spojku I idemo u nove poduhvate ka Evropi.SRETNOMancini je napisao/la:Slažem se.Zato sam i pitao.Tek se prvenstvo završilo pa je vjerovatno još rano za informacije.Koji je Edin u pitanju?Prljača.lupus je napisao/la:Odlazaka ce biti jer ovakvi pojedinci nam ne trebaju.Ide svakako remont ekipe a pojedinacno mi nije poznato.Mirza i Edo imaju odrijesene ruke i valjda ce nesto uraditi.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa gdje si mokri?
Izgleda Šivšić dobar a tamo na onoj temi niko da ga spomene.

Kojoj temi? U21, U19, U17 temi?
Ma Sivsic je mila majka tehnicarska
Vise o njemu sutra
I jos sutra da pokusam da ozivim malo temu ovdje, mozda koju analizu nekog igraca. Da znam koju ce formaciju Mirza upotrijebiti imao bi kojih specificnih, potencijalno dobrih pojacanja(po mom misljenju) spomenuti, a ovako cu samo nabrojati pa neka svako komentira na te igrace.

Ma Sivsic je mila majka tehnicarska

I jos sutra da pokusam da ozivim malo temu ovdje, mozda koju analizu nekog igraca. Da znam koju ce formaciju Mirza upotrijebiti imao bi kojih specificnih, potencijalno dobrih pojacanja(po mom misljenju) spomenuti, a ovako cu samo nabrojati pa neka svako komentira na te igrace.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da,ta tema.Mokroguz je napisao/la:Kojoj temi? U21, U19, U17 temi?![]()
Ma Sivsic je mila majka tehnicarskaVise o njemu sutra

Jao sto me ovo naljutilo, ja gledao jucer citavu utakmicu, vidio sam ko je za sta sposoban, kad se ovo pojavilo sad:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Je li to trazi ova zacarana drzava da syebe buducnost BiH fudbala? Sta je sa ovim duplim standardom sto se tice igraca koji igraju za rivala omiljene ekipe??
Tiric da igra za nas, plivao bi u pljuvacki dozivotno k'o sto su Gojaku pljuvali i drugima, sto nisu izabrali "ciste nase arijske fudbalske rase".
Meni je ovo sve vise i vise dokaza da je Olimpic na pravom putu i da je nada BiH fudbala, neka govore svi sta hoce, ovo je jasno k'o dan!
Jer jbt ako ih ovih par spasavanja odusevi, sta su svi vani kluba zacepili sto se tice Hamzica???? Kad nije niko vani kluba spominj'o Hamzica 8 krvavih mjeseci kada nam je odbranio skoro 10 bodova sam kad nam je odbrana totalno zakazala, pravili se k'o da su kriterije toliko visoke da on nije bas tu nego mozda, mozda, milimetar iza, sada spustili kriterije na ovo i niko ni habera. Sportsport zucnuo malo nakon utakmice protiv Sarajeva, ali nije niko ikakav ovakav clanak posvetio Hamzicu nakon onoga svega, po internetu samo clanak po clanak o teorijama zavjere kako je on "prodao utakmicu" i njihovi nekakvi kvazi eksperti komentarisali. Protiv kojih cakapi se mi takmicemo kada im jedna nasa utakmica moze unistiti citavu sezonu, i ne znaju sami izboriti svoju titulu ili Evropu ili sta god od toga nas krive.
Nakon prve polusezone na transfermarktu nase gorile ocijenili ga da je jeftiniji od jbnog Lucica iz Radnika Bijeljine koji je primio skoro dva puta vise golova, Avdukica tako starog ostavili na tako visoku cijenu - ako ima bolji od njega onda je logicno da je skuplji. A da ne spomenem kako su kriminalno potcjenili Smajica.
Zamisli, umjesto da promovisu igraca koji bi nam mogao poboljisati reprezentativnu ekipu, cak ga narod pljuvali toliko sto im ekipe nisu sposobne za nista, nego mi ispali k'o bajagi krivi sto nije svima ugodjeno, k'o da radimo za njih u nekakvoj skoli retardirane djece pa moraju svi u takmicenju biti broj jedan i mi ispali k'o ucitelji tu pa moramo ugoditi svima, bem im svima mater sve redom kako su bezobrazni i glupi.
Ima da se useru svi kad vide sta je sve odbranio ako vec nisu, i sada mi je izvjesno da ako nazivaju Tirica "nasljednikom" Begovicu, sta je tek Hamzic onda? Nindza covjece, sta je protiv Sirokog na pecari odbranio, 2x bolje od ovoga sto je Tiric odbranio - i to na toliko akrobatican nacin. Koliko je penala odbranio, 1-na-1 protiv Borca, protiv Mladosti i mnogima, protiv Sarajeva sta je sve odbranio, i opet nakon svih tih muka sto je odbrana pustila nad njega on opet samo pustio 30 golova u sezoni, 12 utakmica bez primljenog gola, bolji od Avdukica ove sezone i u jednim i u drugim, i opet svi koji nisu dio kluba i svi koji ne navijaju za Olimpic sute sto se tice toga.
Tiric cak sa ovom igrom mu nije ni do koljena koliko god Tiric bio dobar.
I dok ima jos mnogih u ligi kojih se treba promovisati(Borisa Bodiroga, Antonio Soldo, Senedin Ostrakovic, nas Husic), to je taj dupli standard kada hoce utrpati nekoga u centru paznje samo dok ne igra za "neprijatelja". I onda se pojedinci zale sto nema "dovoljno igraca koji su ponikli iz domace lige", dok se zalimo na politicare sto kvare drzavu - pa prestanite se ponasati kao ti isti politicari i prestanite favorizovati svoj izmet preko tudjeg zlata!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Je li to trazi ova zacarana drzava da syebe buducnost BiH fudbala? Sta je sa ovim duplim standardom sto se tice igraca koji igraju za rivala omiljene ekipe??
Tiric da igra za nas, plivao bi u pljuvacki dozivotno k'o sto su Gojaku pljuvali i drugima, sto nisu izabrali "ciste nase arijske fudbalske rase".
Meni je ovo sve vise i vise dokaza da je Olimpic na pravom putu i da je nada BiH fudbala, neka govore svi sta hoce, ovo je jasno k'o dan!
Jer jbt ako ih ovih par spasavanja odusevi, sta su svi vani kluba zacepili sto se tice Hamzica???? Kad nije niko vani kluba spominj'o Hamzica 8 krvavih mjeseci kada nam je odbranio skoro 10 bodova sam kad nam je odbrana totalno zakazala, pravili se k'o da su kriterije toliko visoke da on nije bas tu nego mozda, mozda, milimetar iza, sada spustili kriterije na ovo i niko ni habera. Sportsport zucnuo malo nakon utakmice protiv Sarajeva, ali nije niko ikakav ovakav clanak posvetio Hamzicu nakon onoga svega, po internetu samo clanak po clanak o teorijama zavjere kako je on "prodao utakmicu" i njihovi nekakvi kvazi eksperti komentarisali. Protiv kojih cakapi se mi takmicemo kada im jedna nasa utakmica moze unistiti citavu sezonu, i ne znaju sami izboriti svoju titulu ili Evropu ili sta god od toga nas krive.
Nakon prve polusezone na transfermarktu nase gorile ocijenili ga da je jeftiniji od jbnog Lucica iz Radnika Bijeljine koji je primio skoro dva puta vise golova, Avdukica tako starog ostavili na tako visoku cijenu - ako ima bolji od njega onda je logicno da je skuplji. A da ne spomenem kako su kriminalno potcjenili Smajica.
Zamisli, umjesto da promovisu igraca koji bi nam mogao poboljisati reprezentativnu ekipu, cak ga narod pljuvali toliko sto im ekipe nisu sposobne za nista, nego mi ispali k'o bajagi krivi sto nije svima ugodjeno, k'o da radimo za njih u nekakvoj skoli retardirane djece pa moraju svi u takmicenju biti broj jedan i mi ispali k'o ucitelji tu pa moramo ugoditi svima, bem im svima mater sve redom kako su bezobrazni i glupi.
Ima da se useru svi kad vide sta je sve odbranio ako vec nisu, i sada mi je izvjesno da ako nazivaju Tirica "nasljednikom" Begovicu, sta je tek Hamzic onda? Nindza covjece, sta je protiv Sirokog na pecari odbranio, 2x bolje od ovoga sto je Tiric odbranio - i to na toliko akrobatican nacin. Koliko je penala odbranio, 1-na-1 protiv Borca, protiv Mladosti i mnogima, protiv Sarajeva sta je sve odbranio, i opet nakon svih tih muka sto je odbrana pustila nad njega on opet samo pustio 30 golova u sezoni, 12 utakmica bez primljenog gola, bolji od Avdukica ove sezone i u jednim i u drugim, i opet svi koji nisu dio kluba i svi koji ne navijaju za Olimpic sute sto se tice toga.
Tiric cak sa ovom igrom mu nije ni do koljena koliko god Tiric bio dobar.
I dok ima jos mnogih u ligi kojih se treba promovisati(Borisa Bodiroga, Antonio Soldo, Senedin Ostrakovic, nas Husic), to je taj dupli standard kada hoce utrpati nekoga u centru paznje samo dok ne igra za "neprijatelja". I onda se pojedinci zale sto nema "dovoljno igraca koji su ponikli iz domace lige", dok se zalimo na politicare sto kvare drzavu - pa prestanite se ponasati kao ti isti politicari i prestanite favorizovati svoj izmet preko tudjeg zlata!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hamzica je iluzorno spominjati u kontekstu repke, nije u TOP3 u gradu a kamoli sta vise.
Uostalom njega treba ispitati za sumnjive intervencije protiv Zrinjskog ono ako se dokaze je za zatvora.
Ulazite u Gojaka i druge mladice, a ovog djuturuma nemojte promovisati.
Uostalom njega treba ispitati za sumnjive intervencije protiv Zrinjskog ono ako se dokaze je za zatvora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I kako bi to dokazali, de objasni?bhsport je napisao/la:Hamzica je iluzorno spominjati u kontekstu repke, nije u TOP3 u gradu a kamoli sta vise.
Da je ova utakmica bila na pocetku sezone nebi niko ni prdno zbog toga, to se prasina digla cim necija titula zavisi od toga, a ta gospoda onda komentarise k'o da nije nikad igrala fudbala u zivotu u kisi, "Ono je nemoguce da mu ispadne ili da se oklizne" - to nije pravedno sudjenje, to je netrpeljivost i prosta glupost. Pogotovo kad je igracima nudjeno premije prije i te utakmice i prije utakmice protiv Zelje - ne ne, onda gospoda govori da "Zrinjski i Zeljo je platio Hamzicu vise od toga" - I da se to dokaze, sta se desi sa Zeljinim radnicima onda koji su ucestvovali u to ako je Hamzic primio neke pare od vas ili od Zrinjskog? I to hoce da mi vjerujemo takvim pricama - nista objektivno, jedino se dize neko kad licna guzica zaboli, a sto pljuju Hamzica ni krivog ni duznog boli ih briga. Jer ako znas imalo prava, znas da je svaka osumnjicena osoba nevina dok nije dokazano da je kriva - a svi se ponasaju kao da je to sve i proslo kroz neki sud. Pa jbt, sta cemo onda uraditi vasim radnicima kad god se prica po carsiji da ste prodavali ili kupovali utakmice? Strijelati Osima i Djurbuzovica i ekipu?
I onda kad im ne vjerujes, onda se ismijavaju kao, "Zar mi ne vjerujes? Ahahah, e vidite svi, ovaj mi ne vjeruje ahahah" - normalno da necu vjerovati svakoj seljacini sta god zine! Sam sam vidio snimak, i nije mi nista cudno, to mora neko da zeli da bude tako da bi prihvatio tu teoriju zavjere uopste i da trazi dlaku u jajetu.
I sto ne razmisle malo dublje, da oni ustvari hoce proganjati nekoga, dok kao prvo nece priznati da je moguce da nije kriv za to sto ga krive, kao drugo ne kontaju da tudji zivot su krenuli unistiti - a osnov im visi u zraku i ni jedan da zna kako to dokazati sto tvrdi, nego "meni se tako ucinilo, i ja sta god kazem je istinuto".
Pa ako ova poplava ne nauci ove tvrdoglave -- sta ce ih onda nauciti da paze gdje gaze? Sta ce taj qrac od rulja Dini dati ako mu uniste karijeru pa onda saznaju da nije kriv? Nista! Oni ce samo pobjeci i sutiti - da mene pitas, da oni to uspiju uraditi nevinoj osobi, to je osnov za strijeljanje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Željeli su titulu preko tuđe "grbače" pa im onda Hamzić kriv.Jadni i smiješni!Normalno je da Olimpic izgubi od Želje i Sarajeva bez "ispaljenog metka" na Otoci ali je zato nenormalno izgubiti od Zrinjskog koji je postao kasnije prvak.Dali je neko prodao utakmicu protiv Želje?To je bolje pitanje.
-
- Kontakt:
Opet o Želji? Pa jeb... više fakat ne kontam. Svaka utakmica koja je sumljiva se ne spominje nego se okreće priča na Želju. TOliko je ove godine bilo sumljivih tekmi,a mislim da nijedna Željina nije bila i on opet okreće na ŽElju priču.Mancini je napisao/la:Željeli su titulu preko tuđe "grbače" pa im onda Hamzić kriv.Jadni i smiješni!Normalno je da Olimpic izgubi od Želje i Sarajeva bez "ispaljenog metka" na Otoci ali je zato nenormalno izgubiti od Zrinjskog koji je postao kasnije prvak.Dali je neko prodao utakmicu protiv Želje?To je bolje pitanje.
Ako sumnjiće Hamzića zbog tekme sa Zrinjskim onda neke sumnjiće neke igrače i njihov pristup protiv Želje.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 maj 2014, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
@ zaboljisportuBiH Nemoj obraćati pažnju na Mancinija plačipitchku, on je totalno neozbiljan sagovornik. Vjerujem da je @mokroguz stariji od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
Jadni ste i smiješni!
Ja sam reagovao jer je mokri predstavio Hamzica ko Kahna a u stvari je flopina. Ako nije prodo onda je kiks golman. Nije ni u top 3 golmana u gradu. Od repke udaljen svjetlosnu godinu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Čuj top 3!A koja su to 3 najbolja golmana?Hamzić je bio među najboljim golmanima u ligi dok ekipa nija ušla u krizu kada je on i počeo slabije braniti.