Vedina supruga,sestra,zet,majka i otac juce na tribinama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
69. minut: Vreme je za Solskjera iz Vlasenice Vedada Ibiševića.
84. minut: GOL! MUNO GA SOLSKJER IZ VLASENICE, MUJO KUJE KONJA PO MJESECU!
kolasinac i danza kuduro prekucalihodža je napisao/la:69. minut: Vreme je za Solskjera iz Vlasenice Vedada Ibiševića.84. minut: GOL! MUNO GA SOLSKJER IZ VLASENICE, MUJO KUJE KONJA PO MJESECU!
Goalgetter je napisao/la:"Majka je u šumarku blizu kuće za mene i sestru iskopala jamu, široku i dugačku oko metar, a duboku pola metra Izgledala je baš kao grob. Jednog jutra nas je odvela na to mjesto koje je bilo prekriveno plahtama i jastucima, i rekla nam da se sakrijemo. Tog jutra u našu ulicu su došli srpski vojnici. Čuli smo viku, psovanje i obijanje kuća. Moj najvažniji zadatak je bio spriječiti trogodišnju sestru da ne zaplače. Da su nas čuli i pronašli, sasvim sigurno bi nas odveli u logor“, ispričao je za ESPN Vedad Ibišević, koji se golovima u Kaunasu i Riju izborio za svoju sportsku besmrtnost.
Nicol dominirasoccerfan je napisao/la:
Vedina i Asmirova porodica.![]()
Tačno.BaDa12 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:"Majka je u šumarku blizu kuće za mene i sestru iskopala jamu, široku i dugačku oko metar, a duboku pola metra Izgledala je baš kao grob. Jednog jutra nas je odvela na to mjesto koje je bilo prekriveno plahtama i jastucima, i rekla nam da se sakrijemo. Tog jutra u našu ulicu su došli srpski vojnici. Čuli smo viku, psovanje i obijanje kuća. Moj najvažniji zadatak je bio spriječiti trogodišnju sestru da ne zaplače. Da su nas čuli i pronašli, sasvim sigurno bi nas odveli u logor“, ispričao je za ESPN Vedad Ibišević, koji se golovima u Kaunasu i Riju izborio za svoju sportsku besmrtnost.![]()
Boldirano me dotuklo...
Ovaj momak je zaslužio sve dobro što mu dolazi!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, invincible1921, torbica i 63 gosta.