Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup. Well played
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Trasimaco je napisao/la:dialtedone RT @mthimbinator: @53Szczesny53: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just Szczesny throwing Arsenal out of the carling cup. Well played
![]()
![]()
![]()
![]()
E u tom grmu lezi zec, da je bio Manchester ili Chelsea, mozda bi cak i osvojili, mislim slobodno vi svi udjite na http://www.arsenal.com i pogledajte izjave igraca, ovaj kaze kako bi volio da cesc digne pehar, cesc kaze kako bi volio da rvp digne pehar, a niko od njih nije se potrudio da digne taj pehar(cast izuzetcima)... jack ja nemam rijeci za njeg, nije bitna kvaliteta, koju ima, bitna je ljubav, pa covjek zivi za ovaj klub, i stvarno bi mi bilo zao da ne osvoji nista u arsenalu, ali sa ovakim pristupom, tj pristup lahko cemo nista nece osvojiti..Monolog je napisao/la:Da je Arsenal osvojio ovaj trofej, u nastavak sezone bi se ušlo rasterećenije i sigurno bi leg'o još jedan. Ovako sam mišljenja da će i ove sezone Arsenal ostati kratkih rukava. Jbg, pa u pitanju je Birmingham, a ne Manchester ili Chelsea.
Nije Wenger Varesanovic pa da se zali na sve zivo moguce i nemoguce.. nego de ti fino procitaj na sta je se zalio SAF nakon utakmice sa Wolverhamptonom...tony-mortale je napisao/la:kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed
Ne žali se niko ni na šta, ne seri.tony-mortale je napisao/la:kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed
Na ovoj temi 100% pisao nisi, to da te pratim, pa ne laskaj sebi previše. Sjećam se tvojih provokacija, a nakon tekme nisi došao ovdje da napišeš bilo šta iako si konstantno provocirao prije utakmice.thenaturalone je napisao/la:Vidim pratis me, cast mi je.
Ja se iskreno ne sjecam na kojoj sam temi pisao poslije utakmice, ali znam da sam bio na forumu i komentarisao rezultat, znaci nisam nigdje pobjegao.
S obzirom da je Arsenal opet ostao bez trofeja ( nista novo ) dosao sam naravno na njegovu tem uda to prokomentarisem, izbacite li nas u CL doci cu i cestitati, a ti me i dalje smatraj cime hoces, ja znam ko sam.
Samo mi se ne sekiraj previse.
nikad u karijeri još nije izgubio jer je njegov tim bio slabiji protivnik, tako da sam siguran da će tako biti i ovaj put.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije Wenger Varesanovic pa da se zali na sve zivo moguce i nemoguce.. nego de ti fino procitaj na sta je se zalio SAF nakon utakmice sa Wolverhamptonom...tony-mortale je napisao/la:kome nije teško nek samo stavi link kad se pojavi na nekom eng portalu na šta se ovaj put wenger žali, trava, lopta, temperatura, ozljede ili nešto najnovije.
hvala unaprijed
Ne brini nece, mislim reci ce '' Lack of mental strength'' to uvijek kaze nakon poraza.. i to da ce u slijedecim utakmicama biti bolji..tony-mortale je napisao/la: nikad u karijeri još nije izgubio jer je njegov tim bio slabiji protivnik, tako da sam siguran da će tako biti i ovaj put.
možda će se izvlačiti na nedostatak sreće ili horoskop, ko će ga znati, ali na nešto hoće garant
Link ?Leader je napisao/la:Robin Van Persie is out of Barcelona clash with ligament damage.
****.comBosco je napisao/la:Link ?Leader je napisao/la:Robin Van Persie is out of Barcelona clash with ligament damage.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.