Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DzenoMjesecar
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la DzenoMjesecar » 18 mar 2013, 02:07

Metanor je napisao/la:
DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Polazu svaki napad kao da ga nema :/
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio
u rotaciju onog playboy-a

Ja ne znam kako vama wannabe kriticarima nije jasno da Evans ne igra bolju odbranu od Teletovica,daj procitaj ponovo sta si izjavio,to je najveca glupost koju sam cuo,POLAZU SVAKI NAPADA KAO DA GA NEMA,daj prestani **** pisati,ako veze nemas o cemu pises..
molim te nemoj da me citiras niti da odgovaras na moj post jer ne kontas da je ovo FORUM
svako ima pravo na svoje misljenje, zamisli da svi mislimo isto na sta bi to licilo ?
nisam kriticar al nisam ni fanatik ja gledam realno,otkako je Redzo izasao
svaki drugi kos je polaganje a da ne pricam da defanzivni skok i ne postoji
ako hoce to da popravi mora uvest Redzu a naravno ako ce Redzo uc Mirza mora out
nazalost ni men se to ne svidja al tako ti je to

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 02:08

Metanor je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice :evil: bem ti duple aršine posvuda su
Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.

Po meni ono nije los potez Mirze u odbrani,i nemoj toliko podcjenjivati Ivana Johnsona,ljudi ce ovdje pomisliti da mu je ovo prvo polaganje u zivotu..
Ljudi ovdje pomisle da je J-Smoove **** od igraca, kakva steta ako pomisle za Ivana to? J-Smoove je izmislio kosarku za Ivana Johnsona, koji zabije ponekad. Covjek ima 5 poena u prosjeku, sto je smijesno. Energican igrac poput Redze i to je to. Slobodna sutira oko 50% i da ga je faulirao, vjerovatno bi ovaj jedno fulio. Neodgovorno je da se onako pomjeris i pustis covjeka da polozi. Da mu se postavio i sastavio ga, vidjelo bi se kakav je Mirza fajter, a ovako, odustao odmah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 18 mar 2013, 02:08

autogol je napisao/la:Drugo poluvrijeme je kljucno za Mirzu,sa onom drugom postavom mora forsirat sut,ali onda mora i pogadjat...

Evans je poludio veceras sut 4/5, 8 poena, 9skokova :roll:
Ako Hump ne uđe prije njega.

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 18 mar 2013, 02:09

cuj onog KRALJINE polazu kao da ga nema...pa idi spavaj jarane i ti i slicni..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 02:10

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice :evil: bem ti duple aršine posvuda su
Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.
Dobro,nisam znao za ovog što je Redzu syebo da je neka igračina ,jbg :mrgreen: ,a vala jest se Mirza bezveze sklonio kad je onaj polagao, još podigao ruke i brani glavu, joj Mirza Mirza, ne valja to nikako :evil:
Nije on igracina tolika, ali ima svoje momente. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 02:11

storm smith nije igracina ? :S

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 18 mar 2013, 02:12

DzenoMjesecar je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Polazu svaki napad kao da ga nema :/
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio
u rotaciju onog playboy-a

Ja ne znam kako vama wannabe kriticarima nije jasno da Evans ne igra bolju odbranu od Teletovica,daj procitaj ponovo sta si izjavio,to je najveca glupost koju sam cuo,POLAZU SVAKI NAPADA KAO DA GA NEMA,daj prestani **** pisati,ako veze nemas o cemu pises..
molim te nemoj da me citiras niti da odgovaras na moj post jer ne kontas da je ovo FORUM
svako ima pravo na svoje misljenje, zamisli da svi mislimo isto na sta bi to licilo ?
nisam kriticar al nisam ni fanatik ja gledam realno,otkako je Redzo izasao
svaki drugi kos je polaganje a da ne pricam da defanzivni skok i ne postoji
ako hoce to da popravi mora uvest Redzu a naravno ako ce Redzo uc Mirza mora out
nazalost ni men se to ne svidja al tako ti je to

Jedno je iznositi misljenje,drugo je iznositi neznanje,ti si neznalica i ostavi se kritike,a to za ''ja gledam realno'',ae se malo zapitaj,jesil' ti normalan,sam za sebe govoris da si realan i da gledas tako,a nisi nikada gledao kosarku pogotovo nba do sada kada si se dosao praviti pametan,ako si dijete ok,ali ako si stariji od 18 godina objesi se.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 18 mar 2013, 02:13

Mirza odigrao dobru odbranu i na Ivanu kad je ovaj pokusao na post-up, izradena akcija iz auta za Mirzu nista forsirano, jednu tricu pogodio jednu dvicu fulio, dobro otrcao kontru u zadnjem napadu, dobar protok lopte.

A Ivanu se nije uspio postavit na vrijeme tako da sad, a propuh je nastao zato sto je Blatche izgubio loptu 2-3 (otisao poslje toga odmah na klupu) i otvorile se kontre i igra se rasplamsala taj ritam je ostao i kad je Redzo usao.

Johnson nece da doda na otvoren sut jedino ispod kosa pokusao je Mirzi zastekat jednu a odbila se od igraca Atlante bilo bi dobro za Mirzu da je tako skupio lahke poene.

Ne znam ljudi ocekuju cuda od Mirze hajmo malo realnosti al na drugi nacin da ne ocekujemo sad malo previse, imao je 7 minuta nije izgubio loptu ima i 1 faul i njegov igrac ima 2 poena iz kontre.

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 18 mar 2013, 02:15

mirzinjoooo u drugom ocemo da dodjes do 10p

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 18 mar 2013, 02:16

Po meni ono nije los potez Mirze u odbrani,i nemoj toliko podcjenjivati Ivana Johnsona,ljudi ce ovdje pomisliti da mu je ovo prvo polaganje u zivotu..[/quote]
Ljudi ovdje pomisle da je J-Smoove **** od igraca, kakva steta ako pomisle za Ivana to? J-Smoove je izmislio kosarku za Ivana Johnsona, koji zabije ponekad. Covjek ima 5 poena u prosjeku, sto je smijesno. Energican igrac poput Redze i to je to. Slobodna sutira oko 50% i da ga je faulirao, vjerovatno bi ovaj jedno fulio. Neodgovorno je da se onako pomjeris i pustis covjeka da polozi. Da mu se postavio i sastavio ga, vidjelo bi se kakav je Mirza fajter, a ovako, odustao odmah.[/quote]

Vidi trcao je kontru,i razmisli malo,Mirza vjerovatno malo vise zna od mene i od tebe u ovim situacijama,vjerovatno je vidio da ce ovaj svakako poloziti te da nece stici napraviti kvalitetan faul pa nije htio rizikovati 2+1,ne znam,meni je Ivan uvijek bio drag,i cini mi se da moze vise,vjerovatno to nije Mirza iz neodgovornosti ili straha uradio,zapravo,vrlo rijetke su situacije kada igraci u NBA-u grijese u taktickom smislu,osim ako ti igraci nisu McGee,Cousins,Jordan i slicni sa svojim momentima,ali to je dovedeno na najvecu mogucu razinu,tako da,vjeruj mi da je Mirza uradio ono sto je on mislio,i procjenio da je trebalo,a jos jednom ponavljam,on,zna vise od nas dvojice :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 02:17

grgr je napisao/la:storm smith nije igracina ? :S
Pratim ga od njegove prve sezone 2004-05 i licno mi je jedan od drazih igraca, jer je hustle igrac, ali daleko od toga da je igracina. Zna se ko su "igracine". Josh Smith pogodi tu i tamo ponek sut, uglavnom na ulaz i na snagu sto uradi, uradi. Meni licno slican igrac kao Wallace (onaj iz proslih sezona), samo sto je ljevak i sto je visi za 5-6 cm.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DzenoMjesecar
Kontakt:

Post Postao/la DzenoMjesecar » 18 mar 2013, 02:17

adriano_leite ne pokusaji bit Realan inace ce te svaki "fanatik" popljuvat :D
ovdje je ZABRANJENO spominjat Mirzine greske
i naravno svi ga vole vise nego ti
npr to sto se sklonio da covjek polozi to nije njegova greska
to je greska onog sto je kreno na Mirzu :oops:

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 18 mar 2013, 02:17

deron u utakmici promjeni patika ko ja u 3 godine

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 02:18

svejedno77 je napisao/la:Mirza odigrao dobru odbranu i na Ivanu kad je ovaj pokusao na post-up, izradena akcija iz auta za Mirzu nista forsirano, jednu tricu pogodio jednu dvicu fulio, dobro otrcao kontru u zadnjem napadu, dobar protok lopte.

A Ivanu se nije uspio postavit na vrijeme tako da sad, a propuh je nastao zato sto je Blatche izgubio loptu 2-3 (otisao poslje toga odmah na klupu) i otvorile se kontre i igra se rasplamsala taj ritam je ostao i kad je Redzo usao.

Johnson nece da doda na otvoren sut jedino ispod kosa pokusao je Mirzi zastekat jednu a odbila se od igraca Atlante bilo bi dobro za Mirzu da je tako skupio lahke poene.

Ne znam ljudi ocekuju cuda od Mirze hajmo malo realnosti al na drugi nacin da ne ocekujemo sad malo previse, imao je 7 minuta nije izgubio loptu ima i 1 faul i njegov igrac ima 2 poena iz kontre.
Odigrao je sasvim korektno za minute koje je proveo na parketu. Meni smeta ono polaganje, jer to pokazuje nedostatak energije, nedostatak vatre. Ono u Evropi moze proci, ali u NBA ligi se ne mozes onako maknuti ako igras u PO ekipi. Ok da je u belajima sa licnim greskama ili da je neki dobar suter, pa nema fajde ga faulirati, ali Ivan Johnson je 50% sa slobodnih, a ni Mirza nije imao licnu. Onu tricu sto je pogodio, ono je bilo fantasticno. Joe je uzimao na samom pocetku zdrave suteve, ali kasnije je poceo forsirati kao amater. Sve u svemu prvo poluvrijeme moze proci, ali treba zivnuti malo u nastavku ako Bog da kad dobije priliku.

Mes Que Un Club!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 18 mar 2013, 02:20

DzenoMjesecar je napisao/la:adriano_leite ne pokusaji bit Realan inace ce te svaki "fanatik" popljuvat :D
ovdje je ZABRANJENO spominjat Mirzine greske
i naravno svi ga vole vise nego ti
npr to sto se sklonio da covjek polozi to nije njegova greska
to je greska onog sto je kreno na Mirzu :oops:

Kid pokusava biti sarkastican,drazesno,ae idi lezi spavat'.

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 18 mar 2013, 02:21

deron u utakmici promjeni patika ko ja u 3 godine :D
redzo double double

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 02:21

storm_raider je napisao/la:
Pratim ga od njegove prve sezone 2004-05 i licno mi je jedan od drazih igraca, jer je hustle igrac, ali daleko od toga da je igracina. Zna se ko su "igracine". Josh Smith pogodi tu i tamo ponek sut, uglavnom na ulaz i na snagu sto uradi, uradi. Meni licno slican igrac kao Wallace (onaj iz proslih sezona), samo sto je ljevak i sto je visi za 5-6 cm.
Slazem se reko da i ti nisi ga stavio na nivo ovog sto polozi preko telke hahah , ma jbg nije kobe i james al je odlican igrac...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 02:21

storm_raider je napisao/la:
Nisam ja ni rekao da je igracina, nego da je jedan od najboljih dunkera u ligi i da onako moze kucati preko svakoga. Ima nevjerovatne fizicke predispozicije, tako da i nije cudno kada zakuca Evansa u kos. Igra momak na All-Star nivou, a ovdje ga se smatra nekom tamo peticom Atlante.

Mes Que Un Club!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 02:21

povalja ih Redzo sve :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 18 mar 2013, 02:22

Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AdoS, Anon, armin, DzenoMjesecar, dziza_23, el-fighter, grgr, Metanor, mirza_9, nele-BHF, nemaime, PJCARLESIMO, storm_raider, Yucca i 25 gostiju.

koliko vam je priča šuplja...rastjerali ste i goste :D
Kindže, kindže...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.