Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
A od četvrtog se hljeba najest nećemo (ne jer nema, nego jer ne da. Preuzima nešto drugo najvjerovatnije.). Strancima smo pogotovo "zanimljivi", godinama unazad ne možemo ubosti tamnoputog igrača a ne investitora, ali hajde. Bezveze samo ložimo sami sebe i onda nas ljudi pishaju.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Njima njihovo, nama nase ko sto bi se reklo. Kako god, opet ce u zadnjem trenu nekog svog izvuci kao sto su sa Mujkanom uradili na ljeto.simonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:18A od četvrtog se hljeba najest nećemo (ne jer nema, nego jer ne da. Preuzima nešto drugo najvjerovatnije.). Strancima smo pogotovo "zanimljivi", godinama unazad ne možemo ubosti tamnoputog igrača a ne investitora, ali hajde. Bezveze samo ložimo sami sebe i onda nas ljudi pishaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Simone sa obzirom na to od koga je doslo, a spletom okolnosti i ja sam to saznao, vjerujem da nije tek tako doslo. Vjerovatno ima nesto tu.simonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:18A od četvrtog se hljeba najest nećemo (ne jer nema, nego jer ne da. Preuzima nešto drugo najvjerovatnije.). Strancima smo pogotovo "zanimljivi", godinama unazad ne možemo ubosti tamnoputog igrača a ne investitora, ali hajde. Bezveze samo ložimo sami sebe i onda nas ljudi pishaju.
Jos vise logike ima sve to kad se vide zadnja desavanja oko neke firme u nasoj okolini.
Mada i meni je to previse dobro, da bi nas zakacilo.
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako god, poslije ove odluke vlade vi ste u top situaciji. Definitivno bi doslo do problema, da nije ova odluka vlade donesena.DamirT je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:29Njima njihovo, nama nase ko sto bi se reklo. Kako god, opet ce u zadnjem trenu nekog svog izvuci kao sto su sa Mujkanom uradili na ljeto.simonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:18A od četvrtog se hljeba najest nećemo (ne jer nema, nego jer ne da. Preuzima nešto drugo najvjerovatnije.). Strancima smo pogotovo "zanimljivi", godinama unazad ne možemo ubosti tamnoputog igrača a ne investitora, ali hajde. Bezveze samo ložimo sami sebe i onda nas ljudi pishaju.
Sada lagano transu od grada iskorisitit u sportski segment, pripremiti se za licencu i to je to.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Ide sanitarni cvor ide krov
Sad mi nista nije jasno, pozitiva, pa opet negativno.
Mujkanov zamjenik, novi pred. UO?
Mujkanov zamjenik, novi pred. UO?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Sanitarni cvor nam ne treba, pisat cemo po vama.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pisate cuceci
Kako si to zakljucio?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje sam ja rekao da je zbog Slobode? Kažem da vas je ova odluka vlade fbih spasila, što je i tačno, jer ovo je vandredna odluka, nikakvo trajno pravilo. Da nisu produžili još za godinu dana, već u januaru bi krenuli po 10 neplaćenih rata reprograma i doprinose koje kikač nije plaćao.
Ovako kao što @prison kaže sada ste u odličnoj situaciji, ne zato što ste sposobni, nego čisto zbog odluke vlade fbih.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Citam simona, zbunjuje me lik skroz.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Šta ti nije jasno, objasnit će brat, znam da niste najbolji sa intelektom.

-
- Kontakt:
Tako je brat svojima objasnio da ce ostat u PL
-
- Kontakt:
Već sam tvom drugu iz sobe na psihijatriji zakačio svoj post u kojem kažem da je to samo moje mišljenje i da se oslanjam na kvalitet ekipe.

simonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:17Već sam tvom drugu iz sobe na psihijatriji zakačio svoj post u kojem kažem da je to samo moje mišljenje i da se oslanjam na kvalitet ekipe.Ne zaboravi lijekove i poradi na pravopisu, ovako kao da ni osnovnu završio nisi, a ti ćeš o nekim modelima, klubovima, budžetima, infrastrukturama... Nisi ti care moj nivo za bilo šta od toga.
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bilo je tu vise postova gdje si ti svoje misljenje iznosio i ja ovako nepismen imam pravo glasa u klubu a ti predpostavljam dekan ne znas ni ko ti je u klubusimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:17Već sam tvom drugu iz sobe na psihijatriji zakačio svoj post u kojem kažem da je to samo moje mišljenje i da se oslanjam na kvalitet ekipe.Ne zaboravi lijekove i poradi na pravopisu, ovako kao da ni osnovnu završio nisi, a ti ćeš o nekim modelima, klubovima, budžetima, infrastrukturama... Nisi ti care moj nivo za bilo šta od toga.
![]()
Il ti je zao clanarinu platit
Il bojkotujes
-
- Kontakt:
A šta, ne smijem iznositi mišljenje na forumu? Ili to odma znači da je nešto "završeno"? Dobro reče jedan čovjek, problem demokratije je baš taj što se tvoj glas pika kao i glas nekog ko zna pisati i čitati.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:38Bilo je tu vise postova gdje si ti svoje misljenje iznosio i ja ovako nepismen imam pravo glasa u klubu a ti predpostavljam dekan ne znas ni ko ti je u klubusimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:17Već sam tvom drugu iz sobe na psihijatriji zakačio svoj post u kojem kažem da je to samo moje mišljenje i da se oslanjam na kvalitet ekipe.Ne zaboravi lijekove i poradi na pravopisu, ovako kao da ni osnovnu završio nisi, a ti ćeš o nekim modelima, klubovima, budžetima, infrastrukturama... Nisi ti care moj nivo za bilo šta od toga.
![]()
Il bojkotujes
-
- Kontakt:
I ti i tvoje misljenjesimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:41A šta, ne smijem iznositi mišljenje na forumu? Ili to odma znači da je nešto "završeno"? Dobro reče jedan čovjek, problem demokratije je baš taj što se tvoj glas pika kao i glas nekog ko zna pisati i čitati.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:38Bilo je tu vise postova gdje si ti svoje misljenje iznosio i ja ovako nepismen imam pravo glasa u klubu a ti predpostavljam dekan ne znas ni ko ti je u klubusimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:17
Već sam tvom drugu iz sobe na psihijatriji zakačio svoj post u kojem kažem da je to samo moje mišljenje i da se oslanjam na kvalitet ekipe.Ne zaboravi lijekove i poradi na pravopisu, ovako kao da ni osnovnu završio nisi, a ti ćeš o nekim modelima, klubovima, budžetima, infrastrukturama... Nisi ti care moj nivo za bilo šta od toga.
![]()
Il bojkotujes
-
- Kontakt:
A to što je nešto većina, znači i da je dobro i savršeno? Eto s kim ja vodim diskuskiju hbt.
Svaka čast Robijašima za podjelu paketića

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.