to bi znacilo za ibrahimovica zbogom,vidilo se da ne pase u sistem barsine igre ista stvar je i kod gomeza

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest
nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to
Moze li to sto ga u Bayernu smatraju "Bogom" i što je dobio ono što je bezuspješno tražio u Realu??Adinjo je napisao/la:A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest
nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to
I ako moze bez onoga "Juve ne igra CL ove godine".
pa prijatelju većina igrača želi preći u real a evo nisu ništa osvojili,pa recimo džeko bi više volio preći u liverpool i juve,nego u auxere koji igra ligu prvaka,nije samo stvar u tome,ako klub ima budućnost,kao što ima juve šta je igraču pretrpit jednu sezonu u juveu bez lp,jer doći će vrjeme i za to...GunnerS je napisao/la:Koja budala će otić iz prvaka jedne zemlje i možda prvaka Europe u klub koji je 7 u svojoj ligi i klub koji će igrat kvalifikacije Euro lige ?!
Eh da malo citas sta drugi pisu a ne samo da punis rubrike, znao bi za ovu informejsn, koju sam ja objavio jucer.Romariooo je napisao/la:Šta je ovo, gledam na eurosportu igraju Bayern i Inter, kontam koji im je, kad ono neka djeca. Neka predigra izgleda
Pun mi je klinac ovog zabara, evo citam da ga Roma ne zeli zadrzati, e vala nece ni nama zuruck.dr.adnan je napisao/la:
Van Bommel je izjavio da je razlog neslaganja i odlaska Luke Tonija iz Bayerna taj što je zaspao za stolom tokom zajedničkog ručka. Navodno ga ja Gaalonja odmah na razgovor u 4 oka pozvao i nakon nije krenulo dobro po Tonija. To je bilo 2. dana po dolasku Gaalonje.
Znaci izgubili smoFurymaker je napisao/la:0:2 za inter , sto sam ja gledao , Bayern aktivniji i konkretniji , a ovi sretniji
U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi
Razloge sam ti naveo, ako ti to nije dovoljno, hoces li jos?Monolog je napisao/la:Što vas to čudi što je izjavio da će navijati za talijansku ekipu?
U subotu ce biti obrnut tok dogadjajaFurymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi
HA HA HA cuj da inter bude dominantniji, neces taj crtani gledatGenghis je napisao/la:U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi
Šta se pališ, imam pravo! da podgrijavam malo atmosferu.geronimo je napisao/la: P.S. Gengo - hajd izgovori to jos koji put.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.