Ruka.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ti se trese?![]()
ma nista preko foruma
A daj,bježi,razočaran sam,ti uživaš,ja radim zadaću iz fizike.
Evolution - znači ništa od one stidne? Jel jos bivsa ne priča s tobom?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ruka.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ti se trese?![]()
ma nista preko foruma
ma tako sam i skonto, sta imam petljati kad znam da nece ici.Bosniacum Lilium je napisao/la: ma nista, nemoj se onda upustati u nesto ako nisi proslost potpuno sredio.
Ma ne znam ja preko fb-a da me puskom tjeras. Volim ja malo baciti osmjeha, malo mimika, malo gestikulacije. Malo smekenzi
haj ne seri sviju tiDex je napisao/la:Vidjet ćeš kad se ja pojavim gore, 'ebo te sve trebe, kako će padat, ljiljan me podučio
Bit ćes najljepšiDex je napisao/la:Vidjet ćeš kad se ja pojavim gore, 'ebo te sve trebe, kako će padat, ljiljan me podučio
Koji fakultet ?Marsal je napisao/la:Joj na šta mi je život spao, kaže stara dat ću ti sutra cvaju legla mi plata a ja tu cvaju moram potrošit na seminarski rad, na skripte i knjige.Fale mi vremena iz parka kad bi 3 dana zaredom za te pare šiljio, pio i jeo.
Ja cu te upozoriti koje ne smijes da diras, za ostale me nece biti brigaDex je napisao/la:Vidjet ćeš kad se ja pojavim gore, 'ebo te sve trebe, kako će padat, ljiljan me podučio
Ok kapitenu, naćemo na kavi, da mi ispišeš listuEvolution87 je napisao/la: Ja cu te upozoriti koje ne smijes da diras, za ostale me nece biti briga
Ministar is not in the mode for funQUARTERBACK je napisao/la:
haj ne seri sviju ti![]()
odma da te obradujem, lista nece biti duga. svega 5-6 djevojcicaDex je napisao/la:Ok kapitenu, naćemo na kavi, da mi ispišeš listuEvolution87 je napisao/la: Ja cu te upozoriti koje ne smijes da diras, za ostale me nece biti briga![]()
tu smo da se pomazemoDex je napisao/la:To se cijeni, to da odvučeš kakvu prijateljicu il je zapričaš, ništa pretjerano
Lijepa moja srednja.Sutra cvaju dobijem i uživam 3 danaMarsal je napisao/la:Joj na šta mi je život spao, kaže stara dat ću ti sutra cvaju legla mi plata a ja tu cvaju moram potrošit na seminarski rad, na skripte i knjige.Fale mi vremena iz parka kad bi 3 dana zaredom za te pare šiljio, pio i jeo.
Jarane ne bi se ženio nikad. Zamisli milja plata, pa svaku noć druga kafana. Dvije joje u kuću starcima, a ostalooo, eee ...Neutral je napisao/la:Dobra su i ta vremena, sačekaj dok budeš sam zarađivao ako budeš te sreće, nadam se da hoćeš. Sve je lahko dok su roditelji tu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.