FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 jul 2012, 00:34

koalem je napisao/la:Komsije, imate trenera, najboljeg u PL. Musemic je tu negdje, ali nebi rekao da je bolji od Osima. A pitar sam :D
Izgubili od malo bolje ekipe 6:2 u dvije utakmice, Boze moj. Real je od Barce, u dvije izdvojene utakmice primio 11 golova, dao 2(6:2,5:0). A sad je uzeo ligu. I vi cete nadoci. Osim je pametan, skontat' ce covjek.
Inace, mi smo svi filozofi, selektori, politicari, cim se rodimo. Svi znamo bolje od ostalih. Znas nas, **** ti nas.

Nego komsije, ako prodjemo Levski, iznajmicemo vam dogodine Jovica da vas vodi u Europi :)

:D :D :D

Pošteno. Srteno protiv Bugara i budite spremni na sve.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 25 jul 2012, 00:35

nego sta je pisalo na onim parolama :)

UEFA MAFIJA :!: :!:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jul 2012, 00:35

Sto nisu ovako ginuli u drugom poluvremenu gore i branili se,ali o tom po tom.Hvala bogu pa postoji ovaj klub i ovo malo raje sto ga prati ozbiljnije.Dudelange.Grupna faza.Ne ove godine.Prazan sam skroz nakon ove dvije tekme.

AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 25 jul 2012, 00:35

MB1960 je napisao/la:Mala analiza

Inače bosanci so nadaren sportski narod u loptanju ali verovatno zbog nekih situacijah u BIH radije to dokazuju u drugim reprezentacijama. Pa nema NIJEDNOG sporta od kojeg je BIH bolja od SLO, CRO ili SRB. U košarci, rukometu, fudbaku, odbojci........svuda. SN je imala anketu EX YU država od osamostaljena : 1. HRV 2.SLO 3.SRB a onda praktički bez rezultata MKD, CG i BIH.

Ova ekipa Željota su igrači totalno bez kondicije, poneki su i predebeli za vrhunskog sportaša, zaista neshvatljivo. Dečji vrtič Maribora zaista nije posebno igrao, samo malo više trčanja 20 minuta naročito bez lopte bilo je dovoljno, kako je kazao komentator g. Mijajlović kao na treningu. Igrači Želja se kreču tek kada prime loptu, zbog toga jer su sporiji od protivnika prave previše grubih favlova. To je fudbal iz 80-ih godina. Maribor je puno bolje igrao kad je izbacio Villareal sa svim zvezdama (Furlan, Riquelme...), Lyon, pobedio Palermo, PSV....Ivica Osim prijatelj Maribora je još prije utakmice kazao za Večer kako stoje stvari ... u korist Maribora.
Evo, Maribor je dobio Dudelange (prošle godine 5:1 za MB) i BREZ PROBLEMA prolazi!

Vereatno čete kako vidim ponašanje u forumu neki psovati ovu analizu svom stilu ali to so samo činjenice. Ali i vaša stvar. :!:

Sretno
Lako je sad pametovati i glumiti sportsku silu
Sportskoj velicini ne treba svesrdna podrska sudija i UEFA e , po tome se glada koliko si jak
ne bi ti pametovo ovdje sad da nam nije ponisten cist gol, potom nedosudjena dva cista penala, izbaceno pola tima . .
sretno
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 25 jul 2012, 00:36

Da je bio bolji rezultat tamo,mogli smo ih izbaciti.

Sudija J*bem ti nanu grbavu,raspalu!

AMAR AMAR OSIM OSIM!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 jul 2012, 00:39

travnicanin je napisao/la: kad se bude ulagao ozbiljan novac u omladince ( a to je za Europske okvire opet sitnica) i kad se srede tereni i poradi na školovanju igrača onda se možemo nadati iskoraku
A do tad, sve što postignemo moralo bi biti na neku debelu sreću. Velkom tu rijaliti.
Osim - drugo ime za Želju !

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 25 jul 2012, 00:40

Što se mene tiče zaslužili su aplauz za večerašnju partiju, prvih pet minuta je bilo za pamćenje i prepričavanje, neki se rezovi ipak moraju napraviti, izuzetno je glupo što smo primili 5 golova ni iz čega, biće bolje valjda dogodine, idemo dalje...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jul 2012, 00:40

Ponosan sam i na Manijake i na igrac, kao nikad do sad. Kada su igraci na kraju prisli navijacima, suza mi je krenula. Drago mi je sto sam vidio da se bore i sa 8 igraca, ginuli su za svaku loptu, sve cestitke.
Sto s etice suđenja, ne mogu da vjerujem da nas ovoliko kradu u euro takmicenjima, pa trebao je svirati abr 3 penala za nas i dati 3 crvena je stvarno sramota. Yebbem mu sve holandsko. Treba neko pismo poslati uefi u vezi ovoga. Siguran sam da bi ako en prosli, onda pobijedili bar s dva razlike da je bilo posteno suđenje.

UEFA MAFIJA !
FKŽ !

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 jul 2012, 00:42

aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
Danas je desetosktruko bolji RB Salzburg isp'o od amatera iz Luksemburga. Ne moraš bit bolji da bi proš'o.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 25 jul 2012, 00:44

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
Danas je desetosktruko bolji RB Salzburg isp'o od amatera iz Luksemburga. Ne moraš bit bolji da bi proš'o.
dobro, što nije flora dobila bazela?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jul 2012, 00:44

TeaM87 je napisao/la:Ponosan sam i na Manijake i na igrac, kao nikad do sad. Kada su igraci na kraju prisli navijacima, suza mi je krenula. Drago mi je sto sam vidio da se bore i sa 8 igraca, ginuli su za svaku loptu, sve cestitke.
Sto s etice suđenja, ne mogu da vjerujem da nas ovoliko kradu u euro takmicenjima, pa trebao je svirati abr 3 penala za nas i dati 3 crvena je stvarno sramota. Yebbem mu sve holandsko. Treba neko pismo poslati uefi u vezi ovoga. Siguran sam da bi ako en prosli, onda pobijedili bar s dva razlike da je bilo posteno suđenje.

UEFA MAFIJA !
Takodjer i meni,evo sad sam dosao sa utakmice.
Na igrace sam ponosan,svaka im cast na danasnjem izdanju,kod gola nisu nista mogli,sreca je odlucivala.Nas gol nisam vidio od dima,a za sudiju nemam rijeci.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 jul 2012, 00:45

aleksandar_veliki je napisao/la: Ja, i?
Znači mogli smo proć'. I onda niko ne bi ni pričao tu priču koju ti pričaš.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 jul 2012, 00:45

Nakon utakmicu Mariboru sudija Nijemac je vjerovatno delegatu skrenuo pažnju da igrači Želje previše prigovaraju. Delegat je vjerovatno sa tim upoznao neku komisiju u Uefi koja je najvjerovatnije upozorila Holanđanina da na to obrati pozornost. A Holanđanin je to bukvalno shvatio a već ranije je u sebi imao animozitet prema BiH(jer ga je u školi vjerovatno neki Bošnjo maltretirao i gurao mu glavi u WC šolju) i bilo je što je bilo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 25 jul 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 jul 2012, 00:46

Koliko se samo Bekric bori,ja ne znam da li neko voli onako Želju ko on ! Emocije su pomjesane od ljutnje do ponosa ne znam ni ja vise ! Sudija nas ubio :twisted: ,a navijaci vrh vrhova,posjeta extra !Ostalo ne znam ne mogu ni da pisem ....
Željeznicar za život cijeli !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jul 2012, 00:47

Samo da mi je vidjet jel ono bio ofsajd i da vidim penale :evil:

UEFA MAFIJA !
FKŽ !

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 25 jul 2012, 00:51

aleksandar_veliki je napisao/la: Oni su dostigli svoj maksimum, o tome ti ja pricam. Treniraju oni dovoljno, ali igrac sa 20 i kusur godina ne moze dobiti na brzini. Ne mozes ti nauciti nekog da brze razmislja, u krajnjem slucaju zbog tih nedostataka i igra u Zelji, a ne igra u Lokerenu recimo. Zanosimo se glupostima, poderes sabaniju i mislis najbolji si. Ozbiljne ekipe trose mjesecno 10.000 ivise eura na dodatak prehrani, imaju ljude koji im odredjuju sta i kako jesti, sta smiju sta ne smiju, a sta Zeljo kao realno jedan od najorganizovanijih klubova u BiH ima od toga. Nista i tu bi prica mogla biti zavrsena.
Zato se treba misliti na vrijeme, ispašće sad da ja palamudim, ali igrače tipa Vila, Hodžić su trebali zadržati.
Evo imamo Zolotića, a vidio si kakav je gol dao Hodžić tamo u Lpoolu, od njega bi se dalo izvući nešto, ali avaj. Bolje dovest i Bukvića iz Olimpica, nego stavit na klupu Kjosevskog, bolje imat nekog Nikolića na posudbama tamo negdje, i onog Pehilja, i slat i njega, a nek se naša djeca kale u juniorima. Ja da sam s amarom, gurno bi djecu u vatru pa šta bude. (govorim djeca jer su podmladak, a istih smo godina :mrgreen: ). Neki bismo to prihvatili, po cijenu i tih titula, a neki ne bi, i to dođe problem. Al eto :) Nezz, imaju pametne ljude, vjerovatno su svi visokoobrazovani :lol: a i ovi treneri su nam vrhunski, msm na kondicione i to :)

PS: šta bi nam falilo negdje na periferiji( Hadžići, tamo ona mjesta prema Vogošći, Rakovica, bilo šta, samo udaljeno od grada) napraviti trening centar? Bolan to je maximalno 5-10 mil. maraka, nije čaj da daš 50mil € za ovo ? Trebalo bi se radit' i na tome, napravit' željinu "La Masiu". evo ti čist primjer lijepog trening grounda, još dodaš iza zgradu malu, za prostorije trening centra koje bi podrazumj. sale za učenje (jeste u savremenom fudbalu ona dječurlija i uči neke stvari), sale za odmor, sobe, teretanu (ne da djeca umiru pod tegovima, nego ono da rade na nogama, konstituciji, razvoju mišića), i ko hoće da postane fudbaler od djece, tu se prijavi i školuje i sve to, jednostavno nauči živit tim životom, s tim da bi morali imat onda ljude stručnjake zadužene za ishranu, treninge, odmaranje, fizioterapeute...na duže staze bi se isplatilo.

slika
Zadnja izmjena: Amoxicillin, dana/u 25 jul 2012, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jul 2012, 00:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Ja, i?
Znači mogli smo proć'. I onda niko ne bi ni pričao tu priču koju ti pričaš.
Kakvu pricu? Ne kontam te, moglo se proci, uvijek se moze, ali kada pogledas stvari s realne strane onda ces reci da bi to bila gotovo senzacija, Milanic bi automatski dobio nogu u guzicu jer je ispao od realno losije ekipe, u svakom pogledu, ali za ovu godinu je dosta Dud, prosle je bio Zeljo, pa na kraju Chelsea:)
Ti od ovih slovenaca napravi svemirce, Messi i Ronaldo u slovenackom pakovanju. :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jul 2012, 00:53

@Amoxicillin

Jarane mi se ovdje pojedosmo od osjecaja, sudiji yebem mater, a sav sam ponosan na igrace, a ti pricas o nekim kampovima, pricekaj do sutra
FKŽ !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 25 jul 2012, 00:54

sudija je kriminalan, žao mi je samo što navijači nisu utrčali na teren, halalio bih 15 godina suspenzije samo da su ga nagazali nogama i objesili ondje, on se tačno iživljavao na nama!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 25 jul 2012, 00:55

Evo sad sa tekme. Šteta. Kako smo samo igrali u prvom poluvremenu. Sudiju ne bih puno ni komentarisao. Za ofsajd ne znam..bio sam na jugu...ali penal je bio 100 % Jedina greska amara je bekric. Kad je usao, vidjela se razlika. U jednom napadu je prosao 5 6 igraca maribora i niko ne moze da mu loptu uzme. To je kvalitet. Zao mi je sto mu Amar nije dao priliku u Sloveniji da igra, mislim da bi stvari isle drugacijim tokom.

Kraj utakmice neprocjenjiv...kada su prisli igraci prema jugu...

Volim te Zeljooooooo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, kontra, Lokomotifa, pinki, Proximic, VolimBiH96 i 80 gostiju.