FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Kakvi rezultati ?? Nemoj mi samo spominjati našu amatersku ligu.hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Momak nemoj pisati nebuloze, postedi nas, bez ljutnje!hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
Saurman je napisao/la:Kakvi rezultati ?? Nemoj mi samo spominjati našu amatersku ligu.hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
a sta hoces da osvojis ligu prvaka iz amaterske lige... fakat se gubis i smaras
Zadnja izmjena: nick, dana/u 24 jul 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako se ne varam igrac levskog je dobio u prvoj minuti zuti protiv sarajevaaleksandar_veliki je napisao/la:Na kraju bolja momcad prolazi. Bitka je izgubljena u Mariboru mada smatram da je tamo bilo i 1:1 da bi opet Maribor prosao dalje. Jednostavno je, njihovi igraci su bolji i to je to. Sta reci za veceras. Mali Cola u 1. minuti dobija zuti, opravdano ili ne, necu da sudim, ali odavno nisam gledao tekmu na kojoj u 1. minuti igrac dobije zuti. Gol ponisten opravdano, ofsajd cist, a nije trebao biti, ne znam gdje se Adil zaletio. Penal po meni cist, ali ga nije svirao i vec tu igraci postaju klosari na terenu, pocinju bezvezne prepirke sa sudijom, mahanje rukama, nogama, klosarski mentalitet. Gol primamo u jeku nase inicijative i opet na glup nacin, odnosno falio je Patrick. Opet igrac vuce loptu 50 metara, a niti jedan veznjak ga ne napada, ne stize, ne pravi normalan zuti. Crveni Stani nije bio, bar po mom misljenju. Sve u svemu, bolji prosao, ova momčad Zelje treba remont, odnosno po meni tri igraca se moraju prodati ili otjerati, treba svjeze krvi.
I da, ovo crnim, tu sam i pratim vas, nemojte da bude banova bezveze.

nick je napisao/la:Saurman je napisao/la:Kakvi rezultati ?? Nemoj mi samo spominjati našu amatersku ligu.hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
Hoću samo da se prestanu sramotiti svake godine, od Maribora 6 golova , Hapoela 8 , Macabija 6 itd,..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tek sada vidim koliko je Amar dobar trener i koliko znači Želji. Svi navijači drugih klubova u PL su se urotili da ga otjeraju ali je jug večeras ponovo iskazao povjerenje sir Amaru Osimu. Amar je rekao da ide iz Želje samo onda kada ga otjeraju do tada je neprikosnoven. Koliko god mi ovo sve teško bilo ,samo se sjetim 4 trofeja u 3 godine i odmah mi je lakše.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa bilo bi lijepo da se bar jednom u ove 2-3 godine ne obruka. Niko ne kaze da je morao proci ove tri ekipe, ali primiti 15-ak golova u tri utakmice je previse. Naravno da su Maribor i Izraelci jaci, ali 4-5-6 razlike je ipak previse.nick je napisao/la:
Celik!3,2,2.
Premijer liga BiH.Saurman je napisao/la:Kakvi rezultati ?? Nemoj mi samo spominjati našu amatersku ligu.hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
Izvini, postavi svoje stručne radove na temu "Olimpijski sport Fudbal/Nogomet", i ja ću priznati da pišem nebuloze i prestaću da pišem.igman je napisao/la:Momak nemoj pisati nebuloze, postedi nas, bez ljutnje!hamo_pipa je napisao/la:Polako, treba mu dati vremena, pa ćemo vidjeti da li će biti bosanski Ferguson. Dosadašnji rezultati mu idu u prilog.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
sjecam se izjave od trenera nacionalnog tima Slovenije koji je rekao prije par dana da ce bosanci igrati na emocije(Sarajevo i Zeljo) i da nemaju sta traziti u sljedecim utakmicama...epilog 3 CRVENA KARTONA I CAOS Evropa...covjek pogodio jer valjda zna nas mentalitet...tako da pitari naucite lekciju i uzmite pouke iz ovoga dok nije kasno i za vas...zao mi jest iako ste mi rivali ali brate do kada cemo igrati na euforiju i onda kuci kao pokisnuti ici a neki sljovenjci u grupne faze
Zivot je gorak...malo srece puno tuge i bola
pozdrav sarajlije i bar ste ih istukli ako nista i neka ste,zasluzili su...

Zivot je gorak...malo srece puno tuge i bola

Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Semper je napisao/la:Tek sada vidim koliko je Amar dobar trener i koliko znači Želji. Svi navijači drugih klubova u PL su se urotili da ga otjeraju ali je jug večeras ponovo iskazao povjerenje sir Amaru Osimu. Amar je rekao da ide iz Želje samo onda kada ga otjeraju do tada je neprikosnoven. Koliko god mi ovo sve teško bilo ,samo se sjetim 4 trofeja u 3 godine i odmah mi je lakše.
Podržali ga naravno i kada je teško Manijaci ne napuštaju!
Nadam se da će mediji isti oni koji su nekoliko dana čekali zlo, sutra spomenut odličnu atmosferu na jugu i pohvalit navijače Želje koji su pokazali koliko su veliki!
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
- ultra_CImanija
Jug pun ko sibica, navijanje cista 10-tka, nije prestajalo ni uprkos negativnim desavanjima na terenu, igraci ko igraci znali smo da su ograniceni borili su se makar ovaj put.... Pola ih je plakalo (ne znam jesul lazne suze) pred jugom na kraju utakmice kad smo pjevali "Kad dodju teski dani, i kada ti lose krene"...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
****. Zavrsio je Zeljo svoje. Do duse malo ko je mogao ocekivati da se desi neki preokret na Kosevu, kada se u prvoj utakmici ispustio sjajan rezultat.
Slusao sam radio prijenos prvih 25 minuta, sve dok Zeljo nije primio gol, a onda nisam imao zivaca da nastavim. Koliko sam svatio Zeljo je bio ostecen za penal, a sto se tice crvenih kartona, sumnjam da je to sve regularno bilo, morao se i sudija malo umjesati tu.
Slusao sam radio prijenos prvih 25 minuta, sve dok Zeljo nije primio gol, a onda nisam imao zivaca da nastavim. Koliko sam svatio Zeljo je bio ostecen za penal, a sto se tice crvenih kartona, sumnjam da je to sve regularno bilo, morao se i sudija malo umjesati tu.
Prijatelju, igrali su igraci Sarajeva sa realno slabijim igracima ( od ovog sad Zelje ) protiv daleko jacih ekipa od Maribora, pa nisu bili u ovolikoj mjeri nadigrani, osramoceni itd.zmaj_Bosne je napisao/la:Ne bi bilo loše i kada bi taj trener za eurolige bio sin od Platinijanidi je napisao/la:šta predlažeš ,da imamo trenera za našu ligu i trenera za eurokupovejuveboy je napisao/la:Ljudi, nama je uvijek neko drugi kriv, Zeljo je ispao u Mariboru u drugih 45', ova utakmica je samo formalnost. . . Sve na strana, samo ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da je Mariboro ovoliko jaci od Zeljeznicara. Svaka cast Amaru, on je zaista prekucao ovu ligu, ali brate za Evrope se ne moze ekipa isto postaviti i spremati kao za utakmicu sa Velezom.
Zeljo vec godinama ne moze meda u Evropi, nije samo to, nego iz godine u godinu dozivljavaa sve vecu i vecu blamazu, vec polako sasvim sigurno postajem svjestan da u blamazi Zeljeznicara veliki dio ima i Amar Osim. Izvedimo samo paralelu iz nastupa Zelje i Sarajeva u Evropi, Zeljo je mnogo uspjesniji u ligi, ali brate u Evropi je kanta za nabijanje. Ne znam, po meni Amar Osim se ne smije mrdati sa nase klupe, covjek je doktorirao ovu ligu, i ove godine ce nam donijeti jedan trofej - sigurno. Za nesto vise u Evropi, treba nam pored ovih trenutnih igraca treba nam i bolji trener... Brat-bratu, svaka cast Amaru, ali brate ovakve blamaze Zelje u Evropi su nedopustive !!!![]()
Ponavljam, Amar Osim je prekucao ovu ligu, ali za Evropu osim boljih igraca treba nam i bolji trener, samo se postavlja pitanje da li bi taj eventualno bolji trener u nasoj ligi uspio obezbjedit Evropu.
Amar sprema ekipu Zeljeznicara kao da utamicu igra protiv Veleza, taktika mu otkad vodi Zelju sve ista, u vrhu se smjenjuju Guvo, Lazar Popovic, Adilovic, iza njih prodorni igraci, nazad cvrsti odbrambeni i to tako prolazi u nasoj ligi, medjutim, ocigledno da su nas u Mariboru skontali, ne moze se brate dragi isto igrati sa Travnikom i Mariborom, ekipa Sarajeva bez obzira na igracki kvalitet igra dosta ljepsi fudbal u Evropi od Zelje, sve iz razloga sto njihov trener ponekad smisli i vise taktika ta utakmicu, oni umiju igrati kombinatoriku, dok Zeljina igra se svodi na to da Adilovic primi, e sad ako se ko prikljuci uspjeh, x puta sam ponavljao i u utakmicama protiv Sarajeva, da je Zeba na strani prava zrtva, bez Bekrica i Zebe u prvih 11 ovaj Zelje ne smije igrati.
Mene stvarno ove blamaze bole, ne mogu a da ne sagledam stvar realno, ne znam stvarno sta to Amar igracima govori, kako ih psihicki sprema za utakmicu kad ovako psiholoski a Bogami i fizicki padnu, stvarno neobjasnjivo, iz godine u godinu sve se ponavlja. . .
mogo je otic tamo nagurat se u 16 i primit 1 go onda bi svi dosli ovdje i pricali da nema m.d. i da se brani, nikad nikom ugodit... meni nije bruka igrali izgubili od boljih i to je toAllGunsBlazing je napisao/la:Pa bilo bi lijepo da se bar jednom u ove 2-3 godine ne obruka. Niko ne kaze da je morao proci ove tri ekipe, ali primiti 15-ak golova u tri utakmice je previse. Naravno da su Maribor i Izraelci jaci, ali 4-5-6 razlike je ipak previse.nick je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Vracamo se PL gdje smo "dobri", nastavljamo po starom idemo po duplu krunu !
A sljedeci put u Evropi mora bolje, nesto se mora mjenjati.
A sljedeci put u Evropi mora bolje, nesto se mora mjenjati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zasarajevo
- Kontakt:
Kakvi rezultati ?? Nemoj mi samo spominjati našu amatersku ligu.[/quote]
a sta hoces da osvojis ligu prvaka iz amaterske lige... fakat se gubis i smaras[/quote]
Hoću samo da se prestanu sramotiti svake godine, od Maribora 6 golova , Hapoela 8 , Macabija 6 itd,..[/quote]
I ti si nas jel tako?
a sta hoces da osvojis ligu prvaka iz amaterske lige... fakat se gubis i smaras[/quote]
Hoću samo da se prestanu sramotiti svake godine, od Maribora 6 golova , Hapoela 8 , Macabija 6 itd,..[/quote]
I ti si nas jel tako?

UEFA=MAFIA
Stvarno sam navijao za Zelju,ali ovaj vas fudbal je bruka i sramota.

ja stvarno ne znam šta ste vi gledali, pa svi su trčali k'o navijeni i ginuli na terenu. to što nemaju znanja i iskustva u pravim utakmicama, to je druga priča.
a raznijeli smo ih prvo poluvrijeme.
a raznijeli smo ih prvo poluvrijeme.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije bilo bruka prvi put, hajd nije se ranije desilo, ali je morao nauciti iz drugog puta, a ponovio je tu gresku i treci put. Nema kukavicke igre, ima samo igra na rezultat ili ispadanje. Mislis da bi neko pamtio da je on izvukao pozitivan rezultat, nacin na koji je to uradio? Na kraju krajeva ostati ce u historiji samo ono da je ovih godina Zeljo pod Osimom primao od 4 pa nadalje. I vec sam rekao jesu jaci, i naravno nije sramota izgubiti, ali je sramota izgubiti sa 3-4-5 razlike.nick je napisao/la:
mogo je otic tamo nagurat se u 16 i primit 1 go onda bi svi dosli ovdje i pricali da nema m.d. i da se brani, nikad nikom ugodit... meni nije bruka igrali izgubili od boljih i to je to
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.