Pa stani jesil pitao jel gramaticki ispravno ? ? ?jasmin10 je napisao/la: i sta sad ovo duhovito
Svasta.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa stani jesil pitao jel gramaticki ispravno ? ? ?jasmin10 je napisao/la: i sta sad ovo duhovito
Ma hebite seiVar je napisao/la:de bolan maršale, moRemo l' se kad sekat ovdje
Mora objavit status ne bil mu mala procitala.Marsal je napisao/la: Ma hebite se, momčiluk vas fino pita, možda mu hića a vi ga je.ba.je.te
pitao sam i koji je bio tvoj odgovorapocalyps je napisao/la:Pa stani jesil pitao jel gramaticki ispravno ? ? ?jasmin10 je napisao/la: i sta sad ovo duhovito![]()
Svasta.
pa valjda zna ako ga zezamo da je upravu, logika, zdrav razum, dobro nema razuma, pomutila malecka našeg jasuMarsal je napisao/la:Ma hebite seiVar je napisao/la:de bolan maršale, moRemo l' se kad sekat ovdje, momčiluk vas fino pita, možda mu hića a vi ga je.ba.je.te
This is Time Next Year Im Will Be Ajm Millionaire !!jasmin10 je napisao/la: pitao sam i koji je bio tvoj odgovor
pa pasa kakav je tvoj odgovorapocalyps je napisao/la:This is Time Next Year Im Will Be Ajm Millionaire !!jasmin10 je napisao/la: pitao sam i koji je bio tvoj odgovor
Od kad te cura nogirala postao si i corav.
Pa buraz pitao si me jel ispravno,ja sam ti dao sta je ispravno.U cemu je problem ?jasmin10 je napisao/la: pa pasa kakav je tvoj odgovorpogledaj ti malo. joj sto ne mogu ovih saljivih postova
This is Time Next Year Im Will Be Ajm Millionaireapocalyps je napisao/la:Pa buraz pitao si me jel ispravno,ja sam ti dao sta je ispravno.U cemu je problem ?jasmin10 je napisao/la: pa pasa kakav je tvoj odgovorpogledaj ti malo. joj sto ne mogu ovih saljivih postova
Po meni jest,to je moje misljenje.Tebi ako se ne svidja ne moras objavljivati na fb.jasmin10 je napisao/la:This is Time Next Year Im Will Be Ajm Millionaire
ovo tebi ispravno
hajd kazni se sam.apocalyps je napisao/la:Po meni jest,to je moje misljenje.Tebi ako se ne svidja ne moras objavljivati na fb.jasmin10 je napisao/la:This is Time Next Year Im Will Be Ajm Millionaire
ovo tebi ispravno
lupi glavom od zid 3 puta i govori kazna, kazna, kazna.apocalyps je napisao/la:Kazna,kazna,kazna.jasmin10 je napisao/la: hajd kazni se sam.
tup kazna,tup kazna,tup kazna.jasmin10 je napisao/la: lupi glavom od zid 3 puta i govori kazna, kazna, kazna.
najbolje ti je da ides spavat. oplaka raja na tvoje postove.apocalyps je napisao/la:tup kazna,tup kazna,tup kazna.jasmin10 je napisao/la: lupi glavom od zid 3 puta i govori kazna, kazna, kazna.
Sta dalje ?
Hajde buraz,nije tema ljubav i sex da kukas,opusti se,nasmij malo raju.jasmin10 je napisao/la: najbolje ti je da ides spavat. oplaka raja na tvoje postove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.