Nisi shvatio poentu i đabe je tebi pričati, ti si jedan od onih koji žele da sjede na dvije stolice. Ovdje da primaš platu i imaš sve beneficije od BiH a sve činiš da uništiš državu i praviš se veći katolik od pape. Tvoja moć logičkog zaključivanja je zabrinjavajuća.crnaguja je napisao/la:opet pitam, jel to Željo muslimanski,marokanski,somalijski klub,pa se Holandez iživljava na njemu???Semper je napisao/la:Ali je cilj da zemlju napuste Marokanci, Tunižani, Somalici itd. tj. muslimani.@crnaguja pogledaj divnu emisiju Gorana Milića o tome. Nebi više da idem u offtopic.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma de popustite malocrnaguja je napisao/la:opet pitam, jel to Željo muslimanski,marokanski,somalijski klub,pa se Holandez iživljava na njemu???Semper je napisao/la:Ali je cilj da zemlju napuste Marokanci, Tunižani, Somalici itd. tj. muslimani.@crnaguja pogledaj divnu emisiju Gorana Milića o tome. Nebi više da idem u offtopic.

Znas i sam da je mislio na to da je zeljo iz sarajeva, grada koji je u ocima zapada "muslimanski", samo ga prcas malo

A i njemu je prica Boze sacuvaj

Pozz
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma sami smo krivi, i da nisu bila 3 crvena, ne vjerujem da bi smo prosli. Amaru Osimu ne treba nista zamjerati, niko sa ovim timom ne moze bolje, jednostavno kod nas niko ne ulaze u sport, nema para, samim tim nema ni igraca. Zeba, Adilovic, Bekric su extra igraci ali za premijer ligu. Nijedan od njih nikad nista nije pokazao u euro utakmicama i kako onda ocekivati da se prodje iole ozbiljniji klub, kada ti glavni igraci nista ne pokazu na terenu 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
dobro, šta je prijedlog stručnjak?konjicanin01 je napisao/la:iskreno se nadam da ce zeljo biti prvak opet ali 2022 godine,stvarno vas dosta tog"dominantnog kluba"koji nas iz godine u godinu blamira u overopi poput zepca,modrice i orasja,takvi diletanski izlet u evropu pa to je ravno nekom klubu iz mjesta sa 5000 stanovnika kojem je historijski uspjeh izlazak na euro scenu,pa je nebitno oceli dozivit debakl,,stvarno nea smisla,plus klub koji nije ustanju da 17 godina od rata dovede svoj stadion makar na minmalne uvjete koji su potrebni za evropu i ne zasluzuje da nas predstavlja,ako to moze zrinjski il siroki.zasto to nemoze dominantni zeljo.
da dajemo po jednog predstavnika svake godine za LP, a da ligu ne igramo, jel?
Ne znam, šta ti misliš da li je bolje da se ide po nekom regionalnom ili nacionalnom sistemu? Ako bi bio regionalni, da se podijelimo na regije S-I, S-Z, C, J. Pa može prve godine da ide Konjic u LP, a recimo Jedinstvo Bihać, Sloboda, Bosna Visoko u kup uefa? Pa onda naredne godine da ide olimpik u LP, a recimo Bijeljina, Gradiška, Brotnjo u kup uefa? Mozel ovako?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Maribor je zasluženo prošao ali najveći krivac za ovaj debakl je Osim koji nije pripremio tim odradili su pripreme a kao i da nisu fizička sprema nula kad tu dodamo i skroz promašenu taktiku onda dobiješ 6 golova u mreži.
Na press konferenciji Osim veli kako bi ga zadovoljila bilo kakva pobjeda, je li ovo način da se podigne morala igrača ja mislim da nije.
Sad će krenuti liga pobjediće Travnik i zaboraviće se nastupi u Europi dok slijedeće sezone ne dođe neki drugi Maribor i opet ista priča i sramota.
Na press konferenciji Osim veli kako bi ga zadovoljila bilo kakva pobjeda, je li ovo način da se podigne morala igrača ja mislim da nije.
Sad će krenuti liga pobjediće Travnik i zaboraviće se nastupi u Europi dok slijedeće sezone ne dođe neki drugi Maribor i opet ista priča i sramota.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dakle poništen gol i ne sviran penal, sve u prvih 15 minuta, a Čoli je odmah u 20 sekundi utakmice dao žuti.
Izjednacismo sa igracem manje (kvesa zabi odlican gol), a da bi svaku nadu u neka cuda utukao sudija je odmah expresno reagovao tako što u cugu dva naša igraca iskljucio. Sa 8 igraca vs. 11 slovenaca (golman + 7 igraca u polju) je bila pola sata patnje gledati, a kamoli biti na terenu.
UEFA mafija
Izjednacismo sa igracem manje (kvesa zabi odlican gol), a da bi svaku nadu u neka cuda utukao sudija je odmah expresno reagovao tako što u cugu dva naša igraca iskljucio. Sa 8 igraca vs. 11 slovenaca (golman + 7 igraca u polju) je bila pola sata patnje gledati, a kamoli biti na terenu.
UEFA mafija

- KB-TM87
- Kontakt:
sto ce na adresu kluba doci pozamasne kazne za baklje.... e steete, dudelange 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Mislim da u Bosni pocenjujete Slovence i nase resultate u Sloveniji je nogomet strasno napredovao u zadnjih 12 godina ali ne zbog para zbog dobrog rada u klubovima vjerujte u Sloveniji se jos manje investira u nogomet nego kod vas
Manje nego kod nas ne moze nikakowesternboy je napisao/la:Mislim da u Bosni pocenjujete Slovence i nase resultate u Sloveniji je nogomet strasno napredovao u zadnjih 12 godina ali ne zbog para zbog dobrog rada u klubovima vjerujte u Sloveniji se jos manje investira u nogomet nego kod vas

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Vjeruj da ne može manje kod nas niko ne ulaže, ja se čudim kako klubovi uspjevaju opstati. Puno sreće dalje iz razloga što vaši igrači nisu išli da nas ponize a mogli su sa tri igrača više.westernboy je napisao/la:Mislim da u Bosni pocenjujete Slovence i nase resultate u Sloveniji je nogomet strasno napredovao u zadnjih 12 godina ali ne zbog para zbog dobrog rada u klubovima vjerujte u Sloveniji se jos manje investira u nogomet nego kod vas
A zašto se ponavljaš?Saurman je napisao/la:Maribor je zasluženo prošao ali najveći krivac za ovaj debakl je Osim koji nije pripremio tim odradili su pripreme a kao i da nisu fizička sprema nula kad tu dodamo i skroz promašenu taktiku onda dobiješ 6 golova u mreži.
Mislim da kad jednom nešto napišeš, onda je dovoljno, i razuman čovjek razumije napisano, zar se ne slažeš? Šta je cilj ponavljanja? Meni se čini da hoćeš da nametneš nekom svoje mišljenje.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- kupus army
- Kontakt:
Mozel mi neko odg,dal je bio pun jug veceras?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Pa i kod nas igra nekoliko klubova samo sa svojim mladim igracima koji su ponikli u klubu na primer Triglav Kranj igra u 1LIGI ali je poluamaterski
jeste. ima slika na ss.bakupus army je napisao/la:Mozel mi neko odg,dal je bio pun jug veceras?
Ocigledno je najlakse pisati gluposti i ulaziti u bespotrebne rasprave. Sami pocetak utakmice, 1 ili 2 minuta, Colic dobija zuti za obican start na sredini terena i onda nastupa sou sudije. Stvorili smo strasan pritisak iz kojeg slijedi ponisten go - ofsajd Adilovica, ne mogu tvrditi da nije dok ne vidim na snimku, ali onda slijedi start nad Colicem koji bi 99% sudija sviralo kao penal ali ovaj ne. Zatim jedan igrac Maribora promasuje loptu i odnosi je rukom ispred naseg igraca ali opet nista. Pritisak lagano opada , opet jedna izgubljena lopta na sredini terena, vjerovatno Zeba i pade go koji nas je dotukao. U 2 pol udje Stanic napravi prvi faul , dobi direktan crveni, zbog prigovora Svraka i tu je bio kraj price. I dalje tvrdim da nisu bolji od nas ma ni 1% ali splet okolnosti je takav da moramo priznati poraz. Ubacivanje baklji na teren ce nas dobro kostati ali sta je tu je.
Za nadati se da cemo se sto brze oporaviti za ligu, pa odbraniti duplu krunu. Glupo je pricati o fizickoj spremi kad smo 25 minuta sa igracem manje se odlicno kretali i popunjavali prazan prostor. AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Za nadati se da cemo se sto brze oporaviti za ligu, pa odbraniti duplu krunu. Glupo je pricati o fizickoj spremi kad smo 25 minuta sa igracem manje se odlicno kretali i popunjavali prazan prostor. AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
hamo_pipa je napisao/la:A zašto se ponavljaš?Saurman je napisao/la:Maribor je zasluženo prošao ali najveći krivac za ovaj debakl je Osim koji nije pripremio tim odradili su pripreme a kao i da nisu fizička sprema nula kad tu dodamo i skroz promašenu taktiku onda dobiješ 6 golova u mreži.
Mislim da kad jednom nešto napišeš, onda je dovoljno, i razuman čovjek razumije napisano, zar se ne slažeš? Šta je cilj ponavljanja? Meni se čini da hoćeš da nametneš nekom svoje mišljenje.
Teško je promjeniti mišljenje pojedinih koji misle kako je Osim bosanski Alex Ferguson.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
meni je ovo na kraju licilo na nadrealiste... cijelo vrijeme se derem da bekric dobije drugi zuti pa da komedija bude perfektna... e je.bem ti sudija sve 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Prvo da kazem da sam bio na tekmi(na jugu), da me ne bi proglasili anti-zeljovcem!
Treba ponavljati 1000 puta ako treba da je Osim ocajno pripremio ekipu za evropske utakmice, kondiciono su inferiorni naspram slovenaca. Mislim da su slovenci dobili 90% duela, ekipa se vukla po terenu bas kao i prije sedam dana!
Ocekujem da Zujo kazni strucni stab i igrace, ali i da otjera pola igraca, jer ne zasluzuju da nose plavi dres!
Da ne bude da samo kritikujem, pohvale idu za Mirsada besliju, koji u poznim godinama trci deset puta vise od Zolotica & Co.
Treba ponavljati 1000 puta ako treba da je Osim ocajno pripremio ekipu za evropske utakmice, kondiciono su inferiorni naspram slovenaca. Mislim da su slovenci dobili 90% duela, ekipa se vukla po terenu bas kao i prije sedam dana!
Ocekujem da Zujo kazni strucni stab i igrace, ali i da otjera pola igraca, jer ne zasluzuju da nose plavi dres!
Da ne bude da samo kritikujem, pohvale idu za Mirsada besliju, koji u poznim godinama trci deset puta vise od Zolotica & Co.
Manijaci 10ka!
Što se utakmice tiče, ovi što su crvene popili moraju razmislit za koga igraju!
Sve u svemu nismo večeras zaslužili prolaz,ali ni poraz! Šteta jbg.
Iskreno nekoliko početničkih grešaka zadnje linije,nedostatak koncentracije na sredini i kod nekih totalan nedostatak motiva....
Što se ostalog tiče,ovo oko prenosa je smišljeno urađeno,dogovor glavnih u našem Želji i odgovornog urednika BHT!
Možda za Evropu nismo,al haraćemo Bosnom!
Što se utakmice tiče, ovi što su crvene popili moraju razmislit za koga igraju!
Sve u svemu nismo večeras zaslužili prolaz,ali ni poraz! Šteta jbg.
Iskreno nekoliko početničkih grešaka zadnje linije,nedostatak koncentracije na sredini i kod nekih totalan nedostatak motiva....
Što se ostalog tiče,ovo oko prenosa je smišljeno urađeno,dogovor glavnih u našem Želji i odgovornog urednika BHT!
Možda za Evropu nismo,al haraćemo Bosnom!
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Hrammm1921, lakilone i 46 gostiju.