FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad očekujem sankcije od Žuje za Osima, stručni štab i igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
Ko nijeCrni gavran je napisao/la:
Ko to iz Zelje nije dobio karton

Antolović,Kvesić,Bogičević

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobar dobardino-92 je napisao/la:smjesno sta ovaj sudija svira. kod drugog gola tavares prvo u ofsajd pozicji pa je nda loptu primio rukom, onda je nokautiro kerlu i antolovica i sutnuo pored gola, ali sudija je svirao gol

sta kazete za dresove 

ovo što prije zaboraviti i okrenuti se novim Duplim Krunama 

Another hero - another mindless crime.
Zato sto ne postoji prijenos i moze da se sudi ovako, nesto kao na barama u kantonalnoj trecoj ligidino-92 je napisao/la:smjesno sta ovaj sudija svira. kod drugog gola tavares prvo u ofsajd pozicji pa je nda loptu primio rukom, onda je nokautiro kerlu i antolovica i sutnuo pored gola, ali sudija je svirao gol
dajte ljudi svi slusate radio prenos i citate ovaj tekstualni. jeli to postoje neki usporeni snimci pa da imate dokaze, a i taj sto pise tekstualni to on stoji odmah pored sesneaesterca pa vidi sve situacije, i gleda usporene snimke i ako nema kamera na stadionu? naravno da nebi bilo sudija zeljo bi vec davno osvojio ligu sampiona...

FORZA NAPOLI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Samo da kažem da je danas padala kvota na pobjedu Viola...i da sam ja pao dvije i po stoje na Želji 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Interesantan potez Osima. Ako je, kako se špekulisalo, trebao Bekrić da se proda i nije ga uvodio da ne upiše nastup u CL ako bi mogao igrati za taj "neki" klub! Zašto ga je uveo kod negativnog rezultata na poluvremenu kad je recimo već haman bilo sve gotovo? Smrdi na ono "u inat Žuji" pokvari planove.
U novi boj...
Zato sto su ostali koje smo mogli izvuci jos jaci.dr.van nostrand je napisao/la:Bogme ste prizeljkivali i radovali se sudaru sa MariboromSamoZeljo je napisao/la:
Izgubili smo od jace ekipe i sta se tu moze.....
Sigurno ne mozemo reci da se nasi nisu borili lavovski.
ne valjaj gluposti ,zilina ispala iz evrope prije nego što je bekrić ušao .Žalosno ali je tako čekamo neku drugu utakmicu da nam igrač može igrati .powerplay je napisao/la:Interesantan potez Osima. Ako je, kako se špekulisalo, trebao Bekrić da se proda i nije ga uvodio da ne upiše nastup u CL ako bi mogao igrati za taj "neki" klub! Zašto ga je uveo kod negativnog rezultata na poluvremenu kad je recimo već haman bilo sve gotovo? Smrdi na ono "u inat Žuji" pokvari planove.
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 24 jul 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pricalo se o Zilini koja je takodze ispala iz evrope tako da nije frka.powerplay je napisao/la:Interesantan potez Osima. Ako je, kako se špekulisalo, trebao Bekrić da se proda i nije ga uvodio da ne upiše nastup u CL ako bi mogao igrati za taj "neki" klub! Zašto ga je uveo kod negativnog rezultata na poluvremenu kad je recimo već haman bilo sve gotovo? Smrdi na ono "u inat Žuji" pokvari planove.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Imate li vi generalnog sponzora,jer na dresovima nema nikakva reklama?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Ne mozes ti prigovit UEFA-i da si ne znam ti ko, pa kad je Misel (citaj debil) izjavio da ne zeli tehnologiju na utakmicama grupne faze CL sta ces dalje.
"Oni brinu o fudbalu" = kako njima odgovora, daj nam para, para, para. "Fair Play" = yebat ih nisu nasi, kako nema odogovara.
"Oni brinu o fudbalu" = kako njima odgovora, daj nam para, para, para. "Fair Play" = yebat ih nisu nasi, kako nema odogovara.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jul 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Semper je napisao/la:Holanđani su dokazani fašisti koji mrze sve nekršansko. Trenutno su u Holandiji na vlasti ultrdesničari koji nude doživotnu penziju nekršćanima da napuste Holandiju. Šutite dobro smo prošli mogao je početi pucati po navijačima za "više" ciljeve. Brejvik nije izutetak to je trend koji se širi Evropom. Oni nas gaze sistematski već 20 godina tako da sam oguglao na nepravdu. Tužno je da svi u BiH osim navijača i simpatizera Želje slave pobjedu Maribora.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Danas smo na utakmici RB Salzburg - Dudelange vidjeli sve, sudija samo što još nije počeo sam pucati na gol Luksemburžana. Mi moramo naučiti da igramo i protiv sudija i protiv protivnika inače nismo nigdje dospjeli. Svejedno nema opravdanja za tri crvena kartona, treba ih sve udariti gdje najviše boli - po džepu.Elegant je napisao/la:Ne mozes ti prigovit UEFA-i da si ne znam ti ko, pa kad je Misel (citaj debil) izjavio da ne zeli tehnologiju na utakmicama grupne faze CL sta ces dalje.
Ne znam ko je kondicioni trener ali treba mu uručiti otkaz, pa maltene vuku se po terenu u ove dvije utakmice a kao neke pripreme prošli. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 24 jul 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ljudi, nama je uvijek neko drugi kriv, Zeljo je ispao u Mariboru u drugih 45', ova utakmica je samo formalnost. . . Sve na strana, samo ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da je Mariboro ovoliko jaci od Zeljeznicara. Svaka cast Amaru, on je zaista prekucao ovu ligu, ali brate za Evrope se ne moze ekipa isto postaviti i spremati kao za utakmicu sa Velezom.
Zeljo vec godinama ne moze meda u Evropi, nije samo to, nego iz godine u godinu dozivljavaa sve vecu i vecu blamazu, vec polako sasvim sigurno postajem svjestan da u blamazi Zeljeznicara veliki dio ima i Amar Osim. Izvedimo samo paralelu iz nastupa Zelje i Sarajeva u Evropi, Zeljo je mnogo uspjesniji u ligi, ali brate u Evropi je kanta za nabijanje. Ne znam, po meni Amar Osim se ne smije mrdati sa nase klupe, covjek je doktorirao ovu ligu, i ove godine ce nam donijeti jedan trofej - sigurno. Za nesto vise u Evropi, treba nam pored ovih trenutnih igraca treba nam i bolji trener... Brat-bratu, svaka cast Amaru, ali brate ovakve blamaze Zelje u Evropi su nedopustive !!!
Zeljo vec godinama ne moze meda u Evropi, nije samo to, nego iz godine u godinu dozivljavaa sve vecu i vecu blamazu, vec polako sasvim sigurno postajem svjestan da u blamazi Zeljeznicara veliki dio ima i Amar Osim. Izvedimo samo paralelu iz nastupa Zelje i Sarajeva u Evropi, Zeljo je mnogo uspjesniji u ligi, ali brate u Evropi je kanta za nabijanje. Ne znam, po meni Amar Osim se ne smije mrdati sa nase klupe, covjek je doktorirao ovu ligu, i ove godine ce nam donijeti jedan trofej - sigurno. Za nesto vise u Evropi, treba nam pored ovih trenutnih igraca treba nam i bolji trener... Brat-bratu, svaka cast Amaru, ali brate ovakve blamaze Zelje u Evropi su nedopustive !!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
što se tiče ove holandije, istina je samo takva...al to je politika, pa da se ne mješamo..Semper je napisao/la:Navedi samo jednu neistinu koju sam napisao. Kada kažem nepravdu ne mislim na Želju već na cijelu BiH.index_ je napisao/la:Hahahahahhaha, daj idi umij se pa napisi nesto pametnoSemper je napisao/la:Holanđani su dokazani fašisti koji mrze sve nekršansko. Trenutno su u Holandiji na vlasti ultrdesničari koji nude doživotnu penziju nekršćanima da napuste Holandiju. Šutite dobro smo prošli mogao je početi pucati po navijačima za "više" ciljeve. Brejvik nije izutetak to je trend koji se širi Evropom. Oni nas gaze sistematski već 20 godina tako da sam oguglao na nepravdu. Tužno je da svi u BiH osim navijača i simpatizera Želje slave pobjedu Maribora.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.