FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 22 sep 2016, 17:32

Saopstenje :lol: :kralj: :rol: :tokralju: :salut: :salut:
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 sep 2016, 17:32

hahahahahahahahahahahahahhahhhahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahhhhahahahahaahahhahahahaahhaaaaahahahahahahahahhaha

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2016, 17:33

Moj stari od 70 godina je upravo otišao u Hotel Tuzla na ovu debatu oko gradonacelnika.... Obukao je duks Slobode i kaze odo onom pakasu j e b a t majku klošarsku pa nek me uhapse, 60 godina gledam Slobodu i kad navijaci ne mogu ništa da se spasi klub, idem ja :(....Ja mu govorim neka bolan ima subota, kae on da ne moze čekat minuta vise :D... Ko mi zna starog zna da će to uradit.... Valjda neko bude snimao :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 sep 2016, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 17:34

joj saopstenja, pa sta je ovo jebote hahahaha :urnebes: :urnebes:
Saopštenje za javnost UG Fukare Tuzla
Kao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja. Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu.
Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji.

Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom.

Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu. Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru.
I još nešto: Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red

Pozivamo sve navijače u subotu da se pridruže u kopu na sjeveru i da pjesmom nosimo Slobodu do nove pobjede!
Cijena ulaznice u subotu za članove udruženja iznosi 3 KM!
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 sep 2016, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:34

Al saopstenja... Ne znam da li da stavim smajli koji se smije ili place od tuge
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 17:36

cuj Azmirovi placenici :urnebes: :urnebes:
jebote dan, pa sta je ovo jebote :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2016, 17:37

Chinaglia je napisao/la:joj saopstenja, pa sta je ovo jebote hahahaha :urnebes: :urnebes:
Kao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja. Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu.
Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji.

Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom.

Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu. Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru.
I još nešto: Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red

Pozivamo sve navijače u subotu da se pridruže u kopu na sjeveru i da pjesmom nosimo Slobodu do nove pobjede!
Ovo je haman Faraon lično pisao :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 sep 2016, 17:38

Ojjjjj majko moja, pa davno sam rekao da su ove fukare postali smijurija a sada su jos veca sa ovim saopstenjima...prodali se za 2 KM i kriv im covjek koji je u klub ulozio 3 miliona

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 sep 2016, 17:38

hahahahahahhahahahahahahahahaha de ba ljudi :rol: :rol: :rol:
prodane duše našle prozivati čovjeka koji je za sve zaslužan :tokralju:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 17:38

vođa ode kod Faraona, a ovamo se spominju Azmirovi placenici :urnebes: :urnebes:
da se hoce napunit Tusanj u subotu, jedno 5000-6000 :pray:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:39

Dotakli smo dno zivota, prokleta je ova nedjelja
Nad tobom sunce najljepše sja

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 22 sep 2016, 17:39

Mehidić: Više se ne vidim u Slobodi, ovo je rasulo

dušmanima srce ko džamija,ali ajde..
Solina navija za Slobodu!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 17:40

Svi na zapad i C tribinu u subotu yebem im sve po spisku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 22 sep 2016, 17:40

Svi nasi igraci su prije Azmira i Slobode igrali u jadnim uslovima bez placa i premija.Prosle god. Karic i Dzidic su pravo imali redovna primanja u raspalom Celiku :lol: ,Zec u Travniku ili prije par god.Mehidic u Tojsicima/Slobodi,Efendic itd...
Znam da smo u groznoj situaciji,ali ovi igraci su trebali imati trunku postovanja prema tradiciji FK SLOBODE barem do polusezone

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 22 sep 2016, 17:41

Očito da vam se "vrh" grupe prodao, ližu pakaš Imamoviću. Lični interesi, fazoni, što kod Azmira vjerovatno nije prolazilo .
Sve najbolje, pozz iz Nice ..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 sep 2016, 17:43

Čitam evo treći put ne mogu da vjerujem da su ovoliko glupi, pa ovo iz gaća treba istresti :facepalm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 sep 2016, 17:45

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:joj saopstenja, pa sta je ovo jebote hahahaha :urnebes: :urnebes:

Ovo je haman Faraon lično pisao :urnebes: :rol:
:puke: :puke:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 17:45

Convicts1988 je napisao/la:Sve najbolje, pozz iz Nice ..
pozdrav i tebi, pozdravi Balu ako ga vidis :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 17:47

svaka cast Dado :salut:
solinas burazeru svaka cast i tebi, nasmijao si me :urnebes:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 sep 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 22 sep 2016, 17:48

Da se hoce napunit zapad u subotu,a na sjeveru da ih bude pedeset bez obzira na ovaj smijesan ulaz :pray: :pray: .Poslije ovog saopstenja sve je jasno kakva smijurija :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.