FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 22 sep 2016, 15:08

Rimes87 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Mislim da tako opet samo štetimo klubu, jer oni sigurno neće platit tu štetu.
A ako se Azmir vrati ili dodjeneko drugi ko je pošten, samo ga čekaju novi dugovi.

Bolje baklje bacit na privrednike ako budu u ložama....manja je šteta :mrgreen:
Šta ja znam, ja iš'o na onu nabij dugove da se lopovi razbježe :mrgreen:

Takvi lopovi su to sve samo slagali na kamaru, pa je došlo Azmiru na naplatu.
Milism da ta ideja sa bakljama u teren nije dobra opcija, barem ne na duže staze da se radi.
Možda usubotu, a svakako kakvu vaspitnu i dati i članovima trenutne Uprave.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2016, 15:09

FrantoBauzek je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako budem glasao, glasat cu za Gadzu, najbolji i najposteniji
za Faraona ne mogu, za Batu koji je sluga Kukica takodjer ne mogu
TaRgEt_ je napisao/la: Jedno je jasno glasati za Berbu ili Gadzu jer pored svega ja za SDA ne mogu kada se sjetim Zmaja od Bosne :silent:
:thumbup:
Ni Burina nije los, ali kazem sjetim se Zmaja od Bosne i da nam kazu da cemo prvaci biti ja ne mogu ko jednom se opece a sjecam se Zmaja vrlo dobro taj i u jogurt puse ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 sep 2016, 15:12

TaRgEt_ je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako budem glasao, glasat cu za Gadzu, najbolji i najposteniji
TaRgEt_ je napisao/la: Jedno je jasno glasati za Berbu ili Gadzu jer pored svega ja za SDA ne mogu kada se sjetim Zmaja od Bosne :silent:
:thumbup:
Ni Burina nije los, ali kazem sjetim se Zmaja od Bosne i da nam kazu da cemo prvaci biti ja ne mogu ko jednom se opece a sjecam se Zmaja vrlo dobro taj i u jogurt puse ;)
Iskreno, treba sve odreda priupitati ih za Slobodu šta mogu odraditi. Meni se čini da uskoro imaju debatu u hotelu, pojaviti se tu i pitati ih šta misle uraditi za Slobodu (naravno, i za ostale stvari u gradu). Jer, ja nisam vidio da je bilo koji od njih rekao nešto za Slobodu i trenutnu situaciju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 15:12

Brisu komentare na stranici fukara Indire pick.o prodana yebo li te Jasmin u usta seljacka.Ako je Sloboda "svijurrr nasss"otkuda vam pravo da odredjujete ko ce ici ko nece u Sarajevo jel ti da tribina babovina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 22 sep 2016, 15:13

u gradsko vijecu cu dati sigurno clanovima SDP-a, al za imamovica sigurno necu glasat, da je bilo ko drugi dobio bi moj glas, da je imamovic kandidat na federalnom nivou za njeg bi tad glasao, al kao gradonacelnik nek vise ****
a jos ne znam da li cu glasat za gadzu, koji je moj licno prvi izbor, ali mislim da on nema sanse da pobijedi jasmina, pa samo zbog tog bi mogao moj glas ici bati, mada jos nisam 100% odlucio, al eto to je moje razmisljanje ako te bas interesuje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 22 sep 2016, 15:14

Azmir fino rece da nudi da ulaznice budu besplatne, pola on, pola krme, znaci nista od tog

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 sep 2016, 15:15

http://t.u.zlanski.ba/carsija/veceras-u ... rdili-svi/

eto samo da znate, znaci svako moze doci

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 15:16

zamorano1plus8 je napisao/la:u gradsko vijecu cu dati sigurno clanovima SDP-a, al za imamovica sigurno necu glasat, da je bilo ko drugi dobio bi moj glas, da je imamovic kandidat na federalnom nivou za njeg bi tad glasao, al kao gradonacelnik nek vise ****
a jos ne znam da li cu glasat za gadzu, koji je moj licno prvi izbor, ali mislim da on nema sanse da pobijedi jasmina, pa samo zbog tog bi mogao moj glas ici bati, mada jos nisam 100% odlucio, al eto to je moje razmisljanje ako te bas interesuje
Kakvo ba vijece i SDP. Ako neces za nacionalne glasaj za DF ili sl. Pa u vijecu ti sjede poslusnici Faraona, onda si napravio isti q.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 15:17

Probisvjet je napisao/la:
zamorano1plus8 je napisao/la:u gradsko vijecu cu dati sigurno clanovima SDP-a, al za imamovica sigurno necu glasat, da je bilo ko drugi dobio bi moj glas, da je imamovic kandidat na federalnom nivou za njeg bi tad glasao, al kao gradonacelnik nek vise ****
Kakvo ba vijece i SDP. Ako neces za nacionalne glasaj za DF ili sl. Pa u vijecu ti sjede poslusnici Faraona, onda si napravio isti q.
Upravo bolje glasaj za Jasmina onda, a u vijecu za nekog drugog. Manje je to zlo. Vijece je bitnije daleko.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 15:18

Rimes87 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Iskreno, treba sve odreda priupitati ih za Slobodu šta mogu odraditi. Meni se čini da uskoro imaju debatu u hotelu, pojaviti se tu i pitati ih šta misle uraditi za Slobodu (naravno, i za ostale stvari u gradu). Jer, ja nisam vidio da je bilo koji od njih rekao nešto za Slobodu i trenutnu situaciju.
To i ja kazem. Svaka cast na komentaru/-ima. Konacno malo pametnog i svjezeg vazduha u na nasem podforumu. I ja sam sit obecanja Jasminovih, ali Kukicevog segrta, podanika Izet bega i sluga takve organizacije, koja dokazano patoloski mrzi Slobodu ne moze biti nikako alternativa. Svaka cast drugovi :bow:

tzmalisa je napisao/la:Azmir fino rece da nudi da ulaznice budu besplatne, pola on, pola krme, znaci nista od tog

A od kojih para da plati Jasmin? Nasih budzetskih? Ponovno spin :puke:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 15:21

Ne moraju biti budzetske, sastavio je svoj odbor za hitnost. Neka ih nadju kao sto je Azmir nalazio 3 i pol godine.

Ako zele da vode jedan klub u PL u svakom trenutku moraju imati 20 hiljada, ne 20 vec 100 hiljada. Ne mozes voditi klub bez marke ulaganja i cekati da ti na racun legnu pare od Evrope koju je Azmir izborio pa da ih profuckas i da se njima dicis.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2016, 15:23

Iskreno, treba sve odreda priupitati ih za Slobodu šta mogu odraditi. Meni se čini da uskoro imaju debatu u hotelu, pojaviti se tu i pitati ih šta misle uraditi za Slobodu (naravno, i za ostale stvari u gradu). Jer, ja nisam vidio da je bilo koji od njih rekao nešto za Slobodu i trenutnu situaciju.[/quote]

Berba je napisao svoj stav a i Gadzo ja mislim da je jasan evo ja sam za da idemo da pitamo kada budete svi imali zelju ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 sep 2016, 15:24

:puke: kako mi se gade ljudi oko Imamovica i on sam nije normalno sta uradise za 7 dana srusise sve sto je cojk dvije godine gradio , al neka i treba nam tako ionak .sve boli **** za Slobodom vidi se da je pola grada **** neki sto oko sporta nemaju veze !!! Treba seliti iz ovog sugavog grada !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2016, 15:26

Probisvjet je napisao/la:

Bravo majstore DF, GS , Nasa Stranka sve nasi ljudi odavde jer haman je doslo ako SDP dobije gasi se Sloboda ako dobije bilo ko od ovih ostalih sem SDA Sloboda se vraca i jos jaca.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2016, 15:32

Tako je Damire !

Gdje je problem? Radi se o tome da ugovone rate još nisam dobio i niko me po tom pitanju nije vao iz kluba. Zatražio sam papire i već četvrti dan čekam odgovor i na to pitanje. Jednostavno više se ne vidim ovdje i želim potražiti sreću u novoj sredini", izjavio je za SportSport.ba prvotimac Damir Mehidić. Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler dodao je da su se stvari naglo promijenile odlaskom Azmira Husića sa pozicije predsjednika Slobode. "Kako je Husić otišao, tako je sve krenulo nizbrdo. Klub je u rasulu. Ako se ovako nastavi, bojim se da će se Sloboda vratiti u nekadašnje stanje." U nastavku sezone za Slobodu neće nastupati ni prekaljeni defanzivac Aldin Džidić, dok je na izlaznim vratima kluba Mahir Karić.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 sep 2016, 15:38

NKMramor je napisao/la:Prije sedam dana imali smo sastanak sa Odborom za hitnost. Nijednim potezom me nisu uvjerili zašto trebam ostati u Slobodi. Ponašaju se bahato. Najavljuju smanjenje primanja od zime, nemaju odgovore na naša pitanja. Na tom sastanku sa nama igračima, bio je i vlasnik firme "Tom Cat". Čuo sam da ta firma zapošljava 200 ljudi. Pitao sam ga "Ako imate 200 uposlenih, vjerovatno ste biznismen. Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". Ljudi koji ne znaju šta je aneks ugovora, a hoće da upravljaju sa klubom, nisu po mom mišljenju neko ko meni daje sigurnost. Znam ja i da ćemo sada svi mi koji bojkotujemo novu upravu biti na meti navijača, ali neka. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a pravi navijači znaju kakvo je stanje u Slobodi-kaže Džidić.
-Ljudi su navikli da šute i trpe. Ja neću jer nisam taj. Žlosno je šta se dešava u BiH i žao mi je što je politika opet ušla u Slobodu. Zbog istih stvari uništen je Borac, Velež, Čeliku malo treba da potpuno propadne, a na tom putu je i Sloboda. Ko mora, neka trpi-dodaje Džidić.
Odkud tom ljaksetu iz Tom and Jerry firme legitimitet da se obraca igracima kad zakonski nema nikakvu funkciju u Slobodi....nije onaj Jasmin smrad vlasnik Slobode da salje tog "privrednika" da se obraca igracima.......to bila skupstina kluba pa neko legitimno izabran, taj vec glumi nekog baju u klubu....ako je tako Azmir se treba vratiti u Slobodu jer je on jos legitimni predsjednik, jer novi jos nije izabran....ovi su totalno nelegitimni.....kako neko nelegitiman moze izabrati sportskog direktora.....pa faraonu smradu jedan odkud ti legitimitet da sahranjujes klub.....
🔴⚫️

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 sep 2016, 15:43

Skver je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Prije sedam dana imali smo sastanak sa Odborom za hitnost. Nijednim potezom me nisu uvjerili zašto trebam ostati u Slobodi. Ponašaju se bahato. Najavljuju smanjenje primanja od zime, nemaju odgovore na naša pitanja. Na tom sastanku sa nama igračima, bio je i vlasnik firme "Tom Cat". Čuo sam da ta firma zapošljava 200 ljudi. Pitao sam ga "Ako imate 200 uposlenih, vjerovatno ste biznismen. Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". Ljudi koji ne znaju šta je aneks ugovora, a hoće da upravljaju sa klubom, nisu po mom mišljenju neko ko meni daje sigurnost. Znam ja i da ćemo sada svi mi koji bojkotujemo novu upravu biti na meti navijača, ali neka. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a pravi navijači znaju kakvo je stanje u Slobodi-kaže Džidić.
-Ljudi su navikli da šute i trpe. Ja neću jer nisam taj. Žlosno je šta se dešava u BiH i žao mi je što je politika opet ušla u Slobodu. Zbog istih stvari uništen je Borac, Velež, Čeliku malo treba da potpuno propadne, a na tom putu je i Sloboda. Ko mora, neka trpi-dodaje Džidić.
Odkud tom ljaksetu iz Tom and Jerry firme legitimitet da se obraca igracima kad zakonski nema nikakvu funkciju u Slobodi....nije onaj Jasmin smrad vlasnik Slobode da salje tog "privrednika" da se obraca igracima.......to bila skupstina kluba pa neko legitimno izabran, taj vec glumi nekog baju u klubu....ako je tako Azmir se treba vratiti u Slobodu jer je on jos legitimni predsjednik, jer novi jos nije izabran....ovi su totalno nelegitimni.....kako neko nelegitiman moze izabrati sportskog direktora.....pa faraonu smradu jedan odkud ti legitimitet da sahranjujes klub.....
Gdje je problem? Jasmin je si umislio da je cijela Tuzla njegova, pa samim time i FK. Čovjek je toliko umišljen da ne može doći na debatu za kandidate koje je omladinska organizacija organizovala. Svi su bili tu, od Bate do Gadže, samo Jasmina nema. Nisam stvarno ni u jednoj partiji, a nisam ni Azmiroljupac (ili je ljubac), ali bez Azmira i sa Jasminom nema Slobode. Rijetko će kakva budaletina ko Azmir naletiti da krpi tuđe halje.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 16:17

Veselinovic uskoro. :salut: Hvala ti na igrama.
Jos cetiri igraca traze garancije za isplatu.
Gotovo je. Razhebase privrednici dok si trepnuo. Jos malo pa predaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2016, 16:35

Kakve baklje i teren...jeste li normalni.... To će se morat platit kad tad.... Da nece Moke veličanstveni platit iz džepa... Samo se direktno okrenut lozama.... Mada ja čisto sumnjam da ce cickovo ulje denis, veliki mag Moke a i Senco baustelac vlasnik tom i dzeri firme uopšte pojaviti na Tusnju... Pa jel vi mislite da oni vec nemaju info da se očekuje sranje na stadionu.... Pa namazaniji su oni bolan od nas svih ovdje na forumu.... I ne glupirajte se sa gađama i berbama... Razbit će se glasovi sto je idealan scenario za faraona.... BORBA CE BITI IZMEĐU NJEGA I BATE....zivi bili pa vidjeli.... Plus je jako bitno da se SDP debelo kazni u GV.... Tu glasajte za koga mislite, mislim da su tu donji u svakom slučaju.... Majku im j e b e m mafijasku
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 22 sep 2016, 16:43

staragarda je napisao/la:Kakve baklje i teren...jeste li normalni.... To će se morat platit kad tad.... Da nece Moke veličanstveni platit iz džepa... Samo se direktno okrenut lozama.... Mada ja čisto sumnjam da ce cickovo ulje denis, veliki mag Moke a i Senco baustelac vlasnik tom i dzeri firme uopšte pojaviti na Tusnju... Pa jel vi mislite da oni vec nemaju info da se očekuje sranje na stadionu.... Pa namazaniji su oni bolan od nas svih ovdje na forumu.... I ne glupirajte se sa gađama i berbama... Razbit će se glasovi sto je idealan scenario za faraona.... BORBA CE BITI IZMEĐU NJEGA I BATE....zivi bili pa vidjeli.... Plus je jako bitno da se SDP debelo kazni u GV.... Tu glasajte za koga mislite, mislim da su tu donji u svakom slučaju.... Majku im j e b e m mafijasku
al im isto tako staviti do znanja da prvi put kad budu na tusnju da ce ih docekat sranje?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.