KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la hilmo » 21 okt 2014, 23:08

bordobijeli je napisao/la:KK BOSNA VISE NE POSTOJI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: TUGAAAAAAAAAAAAAAA PRVI EVROPSKI PRVAK IZ BIVSE JUGE PONOS ŠEHER SARAJEVAA . ŠTA URADIŠE MAMICUUUU VAMMM
Ja evo sve čitam ove članke i gledam priloge na TV-u i ne mogu da vjerujem, sve mi nekako djeluje nestvarno.
A onda mi se vraćaju one utakmice iz 2003, 2004 godine i puna Skenderija, pa Wiliams.
Tužno da tužnije ne može biti.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 21 okt 2014, 23:10

slika
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 21 okt 2014, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 okt 2014, 23:11

ne dolazim cesto na kosarkaske teme al ovaj dogadzaj me je potaknuo da svim iskrenim,cestitim i MNOGOBROJNIM navijacima BOSNE izrazim iskreno saucesce....tacno znam sta prolazite..isto sam prolazio sa svojom Slobodom....poslije gasenja Slobode vise nikad nisam krocio u mejdan a nisam propustio ni jedne tekme do tad...cisto sumnjam da cu ikad ici gledat ovaj OKK....jednostavno to nije to...davno sam napisao da BOSNA grabi koracima od 7 milja putem Slobodinog gasenja i ove miki maus price o nekim hibernacijama i zaledzivanjima ne puse ni djeca od 7 godina....u svakom slucaju iskreno mi je jako zao :( :( ...poz i necu vise pisati na ovoj temi
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 21 okt 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 okt 2014, 23:12

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:KK BOSNA VISE NE POSTOJI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: TUGAAAAAAAAAAAAAAA PRVI EVROPSKI PRVAK IZ BIVSE JUGE PONOS ŠEHER SARAJEVAA . ŠTA URADIŠE MAMICUUUU VAMMM
Ja evo sve čitam ove članke i gledam priloge na TV-u i ne mogu da vjerujem, sve mi nekako djeluje nestvarno.
A onda mi se vraćaju one utakmice iz 2003, 2004 godine i puna Skenderija, pa Wiliams.
Pa onda pobjeda protiv Partizana u punoj Skenderiji,pa onda ona tekma protiv Albe kad se stizala prednost od -14 iz Berlina :cry: :cry:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 21 okt 2014, 23:16

RIP :/ idalje ne mogu da vjerujem u pm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 okt 2014, 23:20

sad mogu i skenderiju srusit sto se mene tice :(
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 okt 2014, 23:23

arelinho je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Pa onda pobjeda protiv Partizana u punoj Skenderiji,pa onda ona tekma protiv Albe kad se stizala prednost od -14 iz Berlina :cry: :cry:
Kad se samo sjetim kako sam skakao po krevetu uz ovu tekmu, kad nas je jedino pobjeda od 14 razlike vodila u drugi krug :(

A ta tekma u Berlinu je historija cista, 5 produzetaka mescini se igralo :)

Lance Williams, Bryan Bailey :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 okt 2014, 23:28

Minjore je napisao/la:sad mogu i skenderiju srusit sto se mene tice :(
A s obzirom da i KSC Skenderija vode slični ljudi kao oni što su Bosnu gurnuli u ponor ni to nije isključeno.
Što kaže tuzlak, mogu oni nju zamrzavati koliko hoće ali svi smo svjesni da Košarkaški Klub Bosna više ne postoji.

OPROSTI IM MIRZA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 okt 2014, 23:41

kakvi wilijamsi i bakraci legende BOSNE SU DELIBASIC,VARAJIC,MARKOVIC,TANJEVIC,AVDIC ITD TO SU LEGENDE KLUBA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2014, 23:42

slika

Čovjek koji je uništio KK Bosnu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 okt 2014, 23:48

Konakoviću i ostaloj bagri je.bem sve od neba do zemlje što imaju i nemaju,da Bog da vam za lijeka trebalo i vama i vašoj djeci, đubrad lopovska.Uništili su ponos grada, i umjesto da su u zatvorima oni se bore za fotelje jer ih je.bene stranke guraju, pa nekad se zapitam ima li bar malkice pravde u ovoj državi,što si veći deb.il, što više kradeš i uništavaš to te stranke guraju na sve bolje i bolje pozicije :puke:
Mene bi bilo stid da sam na mjestu ove bagre izaći na ulicu poslije ovoga , bilo bi me stid pogledati narodu u oči ..
Ogorcen sam, ne znam više šta da napišem danas kad sam ovo pročitao na ovom portalu kao da sam sahranio dio sebe jer sam bio vezan za ovaj klub kao i svaki navijač ovog kluba. :cry:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 okt 2014, 23:50

uskoro sve izlazi na vidjelo i sve ce se znati Dino je najmanji krivac ima puno drugih koji ce morati dati odgovore na neke stvari .

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 okt 2014, 23:53

:(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 okt 2014, 23:54

Neutral je napisao/la:slika

Čovjek koji je uništio KK Bosnu.
Ironija je da je ovaj smrad sad predsjednik košarkaškog saveza BiH :shock: :o
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2014, 23:56

Partizan i Zvezda stalno mijenjaju svoja imena i fuzioniraju, tako da se ovo ne može nazvati gašenjem kluba.

Ma ja, nije Dino kriv, oličenje poštenja i svega. Da je normalna država on bi prvi odgovarao za ovaj dug što je nagomilan dovođenjem igrača koji su primali ogromne novce.

Jedan Bremer je igrao u Bosni, odakle tolike pare?

@Željooooooo

Opet kažem, ako nije ukrao ni marke, opet mora odgovarati za ugovore koje su pravljeni pojedinim igračima i njihovim menadžerima. Recimo ti imaš mjesečna primanja od 1000KM, a trošiš 1200KM, gdje tu logika. KK Bosna nije njegov privatni klub da se radi s njim šta hoće.

Pravna država opet zakazala, takvi kao što je on, gade mi se.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 21 okt 2014, 23:58

Poslije Dine su ostala ogromna dugovanja. Cak je desetak dana pred odlazak digao neki veliki kredit, kao da pokrije dugovanja uplatama i tekucim troskovima...a naravno sav kredit na racun kluba. Da ne pricam o ugovorima sa tadasnjim igracima kojih je bilo u ogromnom broju, desetine i desetine stalno rotirajucih...a od vecine transfera je imao licnu korist, preko dva menagera koji su dovodili igrace.

Itd. Itd. Konakovic je pokrenuo put ka bankrotu....kasnije svi ostali svojom nesposobnoscu. Al istina ti koji su poslije dolazili dolazili su u klub sa visemilionskim dugovima, blokiranim racunima i sl. Sto su oni kasnije samo produbili.

Ko stoji iza tog Rojala? Sta je to, klub, skola kosarke, firma?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 okt 2014, 00:09

Mnogi mediji su pisali o kriminalu u Bosni, ali bi dobro bilo da sportsport.ba kao najutjecajniji sportski medij u BiH objavi ono što zna, a ja vjerujem da znaju mnogo.
Neće to pomoći ali eto neka bar znamo imena.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 okt 2014, 00:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:uskoro sve izlazi na vidjelo i sve ce se znati Dino je najmanji krivac ima puno drugih koji ce morati dati odgovore na neke stvari .
O cemu ti, Bosna je duzna oko 5.5 miliona maraka. Dugovi su nastali od 2004. do 2013, Dino je bio direktor od 2003. do 2007. Dino je od kluba napravio menadzersku srbijansku ispostavu. Dino je nakon odlaska i dalje bio u klubu, a ugovori koji su sklopljeni u njegovo vrijeme dosli su na naplatu kasnije. Pusti se ublehaske na facebooku, taj covjek je danas glasao da se grb i ime dadnu nekom Royalu. Šta je Royal dao Bosni. Zašto Royal, a ne Sparsi, ili recimo Cedevita. Zasto? Zato sto je predsjednik Skupstine vlasnik Royala. Ublehasi ce uvijek naci neki izgovor, a mi cemo uvijek biti ovce i neka cemo, ko nas prci kad smo papci...

I ovo nije nikakvo mijenjane imena, odnosno dodavanja imena sponzora klubu. Ovo je nesto drugo, pitam se kako su posteni Harun, Dino i Stoja zamislili Royal ubaciti u elitni rang takmičenja. Umjesto Bosne? Zasto Royal, a ne KK Donji Vakuf. Ublehasi ostaju ublehasi...
gdje si vidio da sam se slozio s fuziom s rojalom za mene BOSNA vise nhe postoji i to i jest tako ,zalost i tuga . treba vidjeti tu reviziju i onda cemo pricati koje kriv i koliko ,lrivca treba naci pa makar i moj stari bio ako je kriv treba da odgovara za to . ja samo kazem da se lupa s neprovjerenim informacjama .

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 okt 2014, 00:17

hilmo je napisao/la:Mnogi mediji su pisali o kriminalu u Bosni, ali bi dobro bilo da sportsport.ba kao najutjecajniji sportski medij u BiH objavi ono što zna, a ja vjerujem da znaju mnogo.
Neće to pomoći ali eto neka bar znamo imena.
Bravo Hilmo, treba ih sve prozvati javno ali imenom i prezimenom a ne da se stalno govori ovaj ili onaj..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.