Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2015, 13:47

no rules je napisao/la:U Sarajevu svi prate Zelju i Sarajevo , a na stadionima po 2-3 hiljade vijernih navijaca , sminkeri opet cekaju trece pretkolo Lige prvaka...
pa dodoaj te 2-3 hiljade sa obje strane na neku recimo rukometnu utakmicu na te 2-3 hiljade sto idu na rukomet i imaces solidnu posjetu.. kontas ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 feb 2015, 14:59

Eh' sad kontam , hvala ti sto si me prosvijetlio ...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 feb 2015, 15:25

Jojj majke ti vidi im spike prate se klubovi, i kao manji gradovi oni kao isfurali repku, pa vi se onda identifikujte kao sarajlije i nista vise, a nemojte biti bosanci i hercegovci, cuj repka im nije zanimljiva

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 feb 2015, 15:48

fedeltafrotta je napisao/la:zato sto repku gledaju vecinom ljudi iz dijaspore, u sarajevu se vise prate Željo i Sarajevo, bilo to nekom drago ili ne ;)
realno bezveze napadate momka nista nije pogrijesio...daleko od toga da ljudi iz BiH ne prate rep, ali ogroman broj navijaca repke(mislim na one sto dolaze na tekme) su patriote iz Skandinavije i oni koji pisu komentare "sta ce ovaj sta ce onaj (bilo koji nas igrac ) je bolji od njeg "....

U srajevu se jeste raja zasitila na neki nacin reprezentacija svih, ali ipak mislim da bi neke bitne tekme prije svega fudbalkse trebalo igrati na kosevu...zasto? pa zato sto ce onda svako moci doc da pogleda a ne samo oni sto imaju stele u savezu ili oni (dijaspora) sto imaju da daju 200 za kartu. Plus bilo bi 30 000 umjesto 12 ili kolko vec bude u Zenici. Ostali sportovi necu ulazit u to, al vi se.ete ko da u srajevu nikad nije bilo raje na rukometu ili kosraci. Sta je sa srbijom tekma ili madarska :crazy:

također i ovo sto kaze FF da u srajevu se prati puno vise klupski fudbal je sto posto tacno. E sad jel to zbog toga sto su dva najveca kluba iz Sarajeva ili nesto drugo...ne bi u to ulazio.
=\_1921_/=

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 02 feb 2015, 16:02

bistrikboy je napisao/la:Koja bi bila procedura vracanja Memisevica?Jel' ono tri godine bez nastupa za Katar?
Da ... mada moglo bi i brze da se ima ... :zviz:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2015, 17:56

milanist je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovima
Tesko nama i nasem sportu sa takvim stavom, cuj ''kao'' neki dogadjaj a reprezentacija mu igra, aferim momak !

Da se dijeli po litar mlijeka i dva suha sira doslo bi vas 70.000.
Nisam ja brate seljak kao neki iz okolnih mjesta da bi me to interesovalo ;) ljudi su se zasitili toga a rukomet je najnizoj grani u historiji,kako ti nije jasno da smo mi stalno isli na ovakve dogadjaje? Skenderija prepuna,isto tako vazi za kosarku pa pogledaj gdje je recimo KK Bosna sad?
Jos da dodam koji je marketing bio kad smo zadnji put igrali u Sarajevu...ravan nuli,niko nije znao ni da se igra
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 feb 2015, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2015, 17:59

emil02in je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
solinas je napisao/la:sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god.. :roll:
jbt sarajlijama treba sve zivo da se poklopi i rezultati i atmosfera,i sve,da bi eto,njima bilo zanimljivo doci..jbt cazin onako mal,pa puno...da ljudi imaju neku dvoranu kosto ima tuzla il sarajevo,nakrcali bi je krajisnici ko sibicu :)
sramota,sportska sramota.dokaza je more,njemacka na kosevu,reprzentacija svijeta,pa gana,i td i td...moze to puno bolje,zasto nije tako,valjda znaju sarajlije najbolje.. :?
Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovima
:damn: :damn: :damn: Dokaz zašto ne treba igrati u Sarajevu.
Cuj ti nasao kao neki dokaz..ajde daj neki argument i ispravi me ako sam negdje pogrijesio ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2015, 19:39

Baš zato što vas je prošlo treba reprezentacija da se širi po svim gradovima jedne jedine. Također, ne treba da neke Sarajlije glume uvrijeđene mlade i zazivaju reprezentaciju nazad u Sarajevo kada ste pokazali koliko vam je sve to interesantno. Koji su razlozi vašeg nedolaženja, u to neću da ulazim, niti me zanima.

A reprezentacija i njen kult nije nešto prolazno, i sama upotreba te riječi u tom kontekstu svim ljudima koji na reprezentaciju gledaju kao na simbol države je ogromni apsurd i nonsens.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2015, 19:52

Reprezentaciju definitivno dalje od Sarajeva ;)

Može to biti Tuzla, Goražde, Visoko neki rukometni grad. Ono protiv Islanda je bilo baš strašno, ja na tribinama vidio jedno 20 ljudi iz Visokog a čuo sam još neke momke koji su bili blizu mene (po akcentu vjerovatno Hercegovci). Od 3000 ljudi ne znam da li je i 500 bilo iz Sarajeva...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2015, 20:04

Krajina nikada ne razočara, o bilo kojoj selekciji da se radilo, i na njih se jako ponosim.
Tuzla, Goražde, također jedna od opcija. Tuzlaci su također ljudi koji neizmjerno vole reprezentaciju i kroz nju se samoidentifikuju sa svojim sunarodnjacima ma gdje se oni nalazili.

Ma volim vas sve! :ljepota: (no homo)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 feb 2015, 20:26

pa i ja sam bio u skenderiji,a nisam iz Sarajeva, oko mene bilo dosta banjalucana. Ja bih recimo protiv litve dao manjim gradovima tipa Gorazde, Visoko, Cazin i sl. Dok bi utakmicu protiv bjelorusa ako sve bude kako trena i ako bude odlucujuca dao Tuzli ili Zenici

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2015, 20:31

esprit24 je napisao/la:pa i ja sam bio u skenderiji,a nisam iz Sarajeva, oko mene bilo dosta banjalucana. Ja bih recimo protiv litve dao manjim gradovima tipa Gorazde, Visoko, Cazin i sl. Dok bi utakmicu protiv bjelorusa ako sve bude kako trena i ako bude odlucujuca dao Tuzli ili Zenici

O tome ti pričam.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 02 feb 2015, 20:32

Ja sam iz Sarajeva i vazda sam isao na rukomet osim ove zadnje protiv Islanda, jer jbg tada je djevojka imala prednost :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2015, 20:40

zizu1991 je napisao/la:Baš zato što vas je prošlo treba reprezentacija da se širi po svim gradovima jedne jedine. Također, ne treba da neke Sarajlije glume uvrijeđene mlade i zazivaju reprezentaciju nazad u Sarajevo kada ste pokazali koliko vam je sve to interesantno. Koji su razlozi vašeg nedolaženja, u to neću da ulazim, niti me zanima.

A reprezentacija i njen kult nije nešto prolazno, i sama upotreba te riječi u tom kontekstu svim ljudima koji na reprezentaciju gledaju kao na simbol države je ogromni apsurd i nonsens.
Pa i treba,proslo je vrijeme punih Skenderija ;)

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la emil02in » 02 feb 2015, 21:33

MortemHz je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovima
:damn: :damn: :damn: Dokaz zašto ne treba igrati u Sarajevu.
Cuj ti nasao kao neki dokaz..ajde daj neki argument i ispravi me ako sam negdje pogrijesio ?
Evo ti napisi koji je argument za ne dolazak na utalmicu reptezentacije ?Protiv Islanda su svi uslovi bili tu :baraz za SP, protivnik extra jak nasi momci ginu na terenu karta nije skupa ,ne znam sta bi ti htio jos ?

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 22:26

Vidim pise se o mogucim gradovima domacinima rukometne repke,pa da i ja sta god dodam.Rukomet je inace sport manjih sredina,sjetite se samo Metaloplastike koja je harala Evropom a ima mnogo takvih primjera.Nego moj izbor bi bio Gorazde,grad sa srcem ko Igman i Bjelasnica skupa.Ovim ne zelim ignorisati neke druge gradove koji bi isto tako na sjajan nacin ugostili repku,nego sam prije 5-6 godina licno bio u Gorazdu protiv Litvanije.Znaci LUDILO.Tamo ljudi treba otici i gledati u onim kaficima oko dvorane ,pa to ko nije dozivio nezna sta je Brazilska atmosfera,baklje,zastave patriotske pjesme,pive u izobilju .....drama.
Evo opet da ne bih bio pogresno shvacen znam da ima puno mjesta u nasoj lijepoj BIH ali najveci pozdrav i podrska Gorazdu i Gorazdanima :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 feb 2015, 23:22

Tuzlu ne mijenjati ove kvalifikacije.

BosnaE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2015, 23:23

rodjenisa je napisao/la:Vidim pise se o mogucim gradovima domacinima rukometne repke,pa da i ja sta god dodam.Rukomet je inace sport manjih sredina,sjetite se samo Metaloplastike koja je harala Evropom a ima mnogo takvih primjera.Nego moj izbor bi bio Gorazde,grad sa srcem ko Igman i Bjelasnica skupa.Ovim ne zelim ignorisati neke druge gradove koji bi isto tako na sjajan nacin ugostili repku,nego sam prije 5-6 godina licno bio u Gorazdu protiv Litvanije.Znaci LUDILO.Tamo ljudi treba otici i gledati u onim kaficima oko dvorane ,pa to ko nije dozivio nezna sta je Brazilska atmosfera,baklje,zastave patriotske pjesme,pive u izobilju .....drama.
Evo opet da ne bih bio pogresno shvacen znam da ima puno mjesta u nasoj lijepoj BIH ali najveci pozdrav i podrska Gorazdu i Gorazdanima :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Cinjenica jbt, bio je tu nekada i veliki Metkovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2015, 23:27

Evo ti napisi koji je argument za ne dolazak na utalmicu reptezentacije ?Protiv Islanda su svi uslovi bili tu :baraz za SP, protivnik extra jak nasi momci ginu na terenu karta nije skupa ,ne znam sta bi ti htio jos ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

Marketing 0,nezainteresovanost,sport u velikom padu,KK Bosna vec propala i ovi nisu razlozi sto neko ne bi dosao,neces e sad na to vaditi nego ti govorim zbog cega je to tako

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2015, 23:29

newton_heath_lyr je napisao/la:Tuzlu ne mijenjati ove kvalifikacije.

Da, navijači su onom izvedbom protiv Danske to zaslužili definitivno :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.