NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kad pripreme pocimaju Sirokom?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Resurekcija Herceg-Bosne kuknjavaKevin je napisao/la:dobra idejaEroHercEro je napisao/la:Najlipše bi bilo uvesti litni turnir Zapadne Hercegovine koji bi se igrao grupno na 2-3 stadiona, i onda završnica. Široki, Zrinjski, Brotnjo, Tomislav, Stolac, Grude ....
Možda bi to vratilo publiku na stadione.
Imao sam zamislio o ovome, ali nisam pisao jer bi bilo protumačeno kao ovo u rečenici iznad.

Hayley <3
Prozivka je sutra...HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:Kad pripreme pocimaju Sirokom?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
kad je prva utakmica pretkola lige uefa...?
smori i ovo svjetsko vise...
3.7. ja mislimyork je napisao/la:kad je prva utakmica pretkola lige uefa...?
HRHB
HRHB
Izvlacenje je 23.6.york je napisao/la:kad je prva utakmica pretkola lige uefa...?
Prva utakmica prvog pretkola 3.7.
Uzvrat 10.7.
Eto, u pola svjetskog ces moc pocet pratit europska klupska natjecanja

jučer su naši juniori uzvratili Osijeku i na turniru u Međugorju ih pobjedili 4:0
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- BurningLegion
- Kontakt:
Polako bolan, valja prvo zgaziti Brazil, pa onda lagano zgaziti nekoga u pretkolima.
ŠIROKI BRIJEG – Soldo, Bilobrk, N. Marić, Ljubić, D. Džidić, Brekalo, J. Barišić, Marković, Peko, Ćorić, Ivanković, Pehar, Landeka, Kožul, Kožulj, Zadro, Wagner, Zakarić, M. Marić, Ćorluka, Buhač, I. Barišić, Karačić, Falcao, Laštro - 25-orica su nogometaša koja su se javila šefu stručnog stožera Slavenu Musi na prvoj prozivci za novu sezonu. Prvi treninzi bit će obavljeni u Kampu Musa-Karačić, a 16. lipnja odlazi se na jednotjedne pripreme u tradicionalnu bazu na Kupresu. Tamo će „Plavo-bijeli“ imati i prvu provjeru protiv Željezničara, a po povratku još dvije na Šuškovu memorijalu. Utakmice prvog pretkola Europske lige na rasporedu su 3. i 10. srpnja, ime protivnika bit će poznato nakon ždrijeba 23. lipnja.
ŠIROKI BRIJEG – Soldo, Bilobrk, N. Marić, Ljubić, D. Džidić, Brekalo, J. Barišić, Marković, Peko, Ćorić, Ivanković, Pehar, Landeka, Kožul, Kožulj, Zadro, Wagner, Zakarić, M. Marić, Ćorluka, Buhač, I. Barišić, Karačić, Falcao, Laštro - 25-orica su nogometaša koja su se javila šefu stručnog stožera Slavenu Musi na prvoj prozivci za novu sezonu. Prvi treninzi bit će obavljeni u Kampu Musa-Karačić, a 16. lipnja odlazi se na jednotjedne pripreme u tradicionalnu bazu na Kupresu. Tamo će „Plavo-bijeli“ imati i prvu provjeru protiv Željezničara, a po povratku još dvije na Šuškovu memorijalu. Utakmice prvog pretkola Europske lige na rasporedu su 3. i 10. srpnja, ime protivnika bit će poznato nakon ždrijeba 23. lipnja.
underline iz ŠirokogBurningLegion je napisao/la:Polako bolan, valja prvo zgaziti Brazil, pa onda lagano zgaziti nekoga u pretkolima.

crveni iz škole naše
16 igrača

ko ovo ima?

- BurningLegion
- Kontakt:
Zuti - najuza okolica Širokog Brijega, <30 km.Kevin je napisao/la:underline iz ŠirokogBurningLegion je napisao/la:Polako bolan, valja prvo zgaziti Brazil, pa onda lagano zgaziti nekoga u pretkolima.
ŠIROKI BRIJEG – Soldo, Bilobrk, N. Marić, Ljubić, D. Džidić, Brekalo, J. Barišić, Marković, Peko, Ćorić, Ivanković, Pehar, Landeka, Kožul, Kožulj, Zadro, Wagner, Zakarić, M. Marić, Ćorluka, Buhač, I. Barišić, Karačić, Falcao, Laštro - 25-orica su nogometaša koja su se javila šefu stručnog stožera Slavenu Musi na prvoj prozivci za novu sezonu. Prvi treninzi bit će obavljeni u Kampu Musa-Karačić, a 16. lipnja odlazi se na jednotjedne pripreme u tradicionalnu bazu na Kupresu. Tamo će „Plavo-bijeli“ imati i prvu provjeru protiv Željezničara, a po povratku još dvije na Šuškovu memorijalu. Utakmice prvog pretkola Europske lige na rasporedu su 3. i 10. srpnja, ime protivnika bit će poznato nakon ždrijeba 23. lipnja.![]()
crveni iz škole naše
16 igrača![]()
ko ovo ima?![]()
Nema nitko.

-
- Kontakt:
Antolović, Kjosevski, Memija, Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić, Dedić, Fejzić, Zolotić, Hasanović, Tomić, Jamak, D. Sadiković, E. Sadiković, Alibašić, Stanić, Bučan, Bajić, Turković i Pinjuh.
Ima Zeljo
Blago vama pa Falcao vam na klupi..
Ima Zeljo

ŠirokiInatSilanBosanski je napisao/la:Antolović, Kjosevski, Memija, Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić, Dedić, Fejzić, Zolotić, Hasanović, Tomić, Jamak, D. Sadiković, E. Sadiković, Alibašić, Stanić, Bučan, Bajić, Turković i Pinjuh.
Ima Zeljo![]()

-
- Kontakt:
Ja ja, Kvesu sam pogrijesio, vidim nesto mi ne stima 

Kevine zar Barisic nije prosao kompletnu skolu Zrinjskog.Mislim da je i Peko djete Zrinjskog ali nisam siguran.Koliko se sjecam Peko je bio junior Zrinje kad su osvojili titulu prije nekih mozda 6-7 godina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Peko je iz Širokog, napisao sam ili široki ili su izašli iz škole..zrinja05 je napisao/la:Kevine zar Barisic nije prosao kompletnu skolu Zrinjskog.Mislim da je i Peko djete Zrinjskog ali nisam siguran.Koliko se sjecam Peko je bio junior Zrinje kad su osvojili titulu prije nekih mozda 6-7 godina.
a Barišić je prošao kod vas dio, a dio kod nas..a samim tim pošto je kod nas odigrao juniorski staž i prešao u prvu ekipu od tamo mogu slobodno reći da je izašao iz škole Širokog (dijelom iz Zrinjskog naravno)

Nesto kontam sad,ovakva bi postava trebala biti sada za kvalifikacije,braca Dzidici su ozljedjeni,Dino je pred kraj prvenstva igrao na ovoj poziciji,Peko naprijed,dosta dobra mi se cinila ta ljutodocka komunikacija na desnoj strani

HRHB
HRHB
Sad sam provjerio Peko,Ivan Barisic i Zvonimir Kozulj su prosli kompletnu skolu Zrinje i sva troica su bili clanovi generacija koje su sa Zrinjskim osvajali juniorske titule.Kad mi nismo znali neka je bar vasa uprava prepoznala talente.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
filip mihaljević iz dinama na posudbu u široki..
doći će još jedan igrač iz rijeke..
doći će još jedan igrač iz rijeke..
- BurningLegion
- Kontakt:
Sta je Mihaljevic, napadac?
Moze Tomecak iz Rijeke, nije problem.
da, napadacBurningLegion je napisao/la:Sta je Mihaljevic, napadac?
ma sumnjam da ce tomecak..
prije ce krstanovic ili mozda zloma ili tako nesto..ili mozda neki od onih njihovih afrikanaca