Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

propuh
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la propuh » 18 mar 2013, 01:52

Jbg izgleda da sam peh ja upalim stream i Mirza out :?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 18 mar 2013, 01:53

steta sto ga ne ostavi do kraja sa D-Will-om i ostalim..uđe ređo
Glory Glory Manchester United

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 01:54

yebem ga ja PJ šta nas handriš više :evil: :evil: :evil:

Redžo doces ti u Donji Vakuf dole na burek slagani :mrgreen: Popitacemo se mi
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 18 mar 2013, 01:54

E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 18 mar 2013, 01:55

risingforce je napisao/la:E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta
Steta sto ne igra u prvoj petorci,bio bi glavni.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 18 mar 2013, 01:56

risingforce je napisao/la:Mirza je opravdao ovih par minuta
Ništa dodati, ništa oduzeti.

Ovako neka uvijek igra i minute i učinak će rasti.

DzenoMjesecar
Kontakt:

Post Postao/la DzenoMjesecar » 18 mar 2013, 01:56

men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Polazu svaki napad kao da ga nema :/
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio
u rotaciju onog playboy-a

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 01:57

mirzaaaaa je napisao/la:
risingforce je napisao/la:E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta
Steta sto ne igra u prvoj petorci,bio bi glavni.
ma daj nek provede 5-6 minuta na parketu sa prvom petorkom, ako ne bih ubacio 4-5 poena jos evo glava odma :?

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 18 mar 2013, 01:59

hahah sto Smith prosu Ređu ko kesu rize
Glory Glory Manchester United

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 18 mar 2013, 02:00

Prema mozdanim vijugama doticnog PJ-a....u 6-7 minuta koliko dobije da igra, treba da postigne npr. 10-15 poena, skupi 10 skokova----da bi ostao u igri, a pri tome dobije 2 lopte za sut.
Kindže, kindže...

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 02:00

et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice :evil: bem ti duple aršine posvuda su

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 18 mar 2013, 02:01

DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio

Ja ne znam kako vama wannabe kriticarima nije jasno da Evans ne igra bolju odbranu od Teletovica,daj procitaj ponovo sta si izjavio,to je najveca glupost koju sam cuo,POLAZU SVAKI NAPADA KAO DA GA NEMA,daj prestani **** pisati,ako veze nemas o cemu pises..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 02:02

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice :evil: bem ti duple aršine posvuda su
Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 18 mar 2013, 02:03

samo ti Mirza dodaji Johnsonu..siri odbranu,pravi blokove..ma sutaj jarane nek bude 0/5 al nemoj ti njemu dodavat kad za njega i blatche i ne postojis na terenu..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 02:03

Ko malo duze prati nba i zna za korvera i ko je gledo atlantu ove sezone on igra nesto slicno mirzi samo se izvlaci na suteve , mirza igra slicno njemu skroz malo pratite. Al ovaj svoje suteve redovno pogadja jbg po cemu je i poznat...Jbg mirza nije igrao ovako u europi al eto to je neka slika kako bi trebala njegova igra izgledat uz naravno pokoji ulaz i skok u odbrani sto kyle naravno ne radi tako cesto al on igra SF .

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 18 mar 2013, 02:04

adriano_leite je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice :evil: bem ti duple aršine posvuda su
Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.

Po meni ono nije los potez Mirze u odbrani,i nemoj toliko podcjenjivati Ivana Johnsona,ljudi ce ovdje pomisliti da mu je ovo prvo polaganje u zivotu..

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 02:05

adriano_leite je napisao/la:
Dobro,nisam znao za ovog što je Redzu syebo da je neka igračina ,jbg :mrgreen: ,a vala jest se Mirza bezveze sklonio kad je onaj polagao, još podigao ruke i brani glavu, joj Mirza Mirza, ne valja to nikako :evil:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 mar 2013, 02:05

Drugo poluvrijeme je kljucno za Mirzu,sa onom drugom postavom mora forsirat sut,ali onda mora i pogadjat...

Evans je poludio veceras sut 4/5, 8 poena, 9skokova :roll:

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 18 mar 2013, 02:06

DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
Mirza je imao samo jednu grešku u odbrani veceras...a Evans uopšte nije odličan defanzivac...samo je dobar skakač, zato što bi glavom or'o po parketu ako treba...ne može on čuvat ni jednog igrača koji je dobar napadački, sad je to pokazao na Smithu, izlevati ga čovjek, ne bi ni mene onako...Wallace je već druga priča, ali ni on ove godine nije ništa posebno...pogotovo u napadu...recimo prije dok je igrap uvijek bi dobranom namučio superstarove poput Jamesa ili Mela...sad mu James bez po muke ubaci 30+...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 02:07

Bice to Redzin drugi double-double od kako je Mirza ušao u rotaciju posljednjih 4-5 utakmica.
Kad neće, onda baš neće :cry:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.