Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Jbg izgleda da sam peh ja upalim stream i Mirza out 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
steta sto ga ne ostavi do kraja sa D-Will-om i ostalim..uđe ređo
Glory Glory Manchester United
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
yebem ga ja PJ šta nas handriš više
Redžo doces ti u Donji Vakuf dole na burek slagani
Popitacemo se mi

Redžo doces ti u Donji Vakuf dole na burek slagani

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
- Kontakt:
E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta
Steta sto ne igra u prvoj petorci,bio bi glavni.risingforce je napisao/la:E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta
Ništa dodati, ništa oduzeti.risingforce je napisao/la:Mirza je opravdao ovih par minuta
Ovako neka uvijek igra i minute i učinak će rasti.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Polazu svaki napad kao da ga nema :/
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio
u rotaciju onog playboy-a
kako ne pokupi koji fazon od njih, pazi molim te koji propuh kad izadje redžo a udje Mirza
Ajde Mirza trgni se ljubim te, sad pokazi najbolje od sebe dok nije onaj levat vratio
-
- Kontakt:
ma daj nek provede 5-6 minuta na parketu sa prvom petorkom, ako ne bih ubacio 4-5 poena jos evo glava odmamirzaaaaa je napisao/la:Steta sto ne igra u prvoj petorci,bio bi glavni.risingforce je napisao/la:E moj PJ sad ga izvodis... vidjeli ste u zadnjem napadu Mirzin kvalitet, kako zna da razvuce odbranu, da doda, odlicna je akcija bila, a to ne zna niko drugi od ovih rezervi.. steta sto sada Evansa uvodi, Mirza je opravdao ovih par minuta

Prema mozdanim vijugama doticnog PJ-a....u 6-7 minuta koliko dobije da igra, treba da postigne npr. 10-15 poena, skupi 10 skokova----da bi ostao u igri, a pri tome dobije 2 lopte za sut.
Kindže, kindže...
-
- Kontakt:
et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmice
bem ti duple aršine posvuda su

DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
Ja ne znam kako vama wannabe kriticarima nije jasno da Evans ne igra bolju odbranu od Teletovica,daj procitaj ponovo sta si izjavio,to je najveca glupost koju sam cuo,POLAZU SVAKI NAPADA KAO DA GA NEMA,daj prestani **** pisati,ako veze nemas o cemu pises..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmicebem ti duple aršine posvuda su
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
samo ti Mirza dodaji Johnsonu..siri odbranu,pravi blokove..ma sutaj jarane nek bude 0/5 al nemoj ti njemu dodavat kad za njega i blatche i ne postojis na terenu..
Ko malo duze prati nba i zna za korvera i ko je gledo atlantu ove sezone on igra nesto slicno mirzi samo se izvlaci na suteve , mirza igra slicno njemu skroz malo pratite. Al ovaj svoje suteve redovno pogadja jbg po cemu je i poznat...Jbg mirza nije igrao ovako u europi al eto to je neka slika kako bi trebala njegova igra izgledat uz naravno pokoji ulaz i skok u odbrani sto kyle naravno ne radi tako cesto al on igra SF .
adriano_leite je napisao/la:Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmicebem ti duple aršine posvuda su
Po meni ono nije los potez Mirze u odbrani,i nemoj toliko podcjenjivati Ivana Johnsona,ljudi ce ovdje pomisliti da mu je ovo prvo polaganje u zivotu..
-
- Kontakt:
Dobro,nisam znao za ovog što je Redzu syebo da je neka igračina ,jbgadriano_leite je napisao/la:Ta 5-ica iz Atlante je jedan od najboljih dunkera u ligi, ima brojke All-Star igraca, dobit ce vjerovatno max ugovor i tako kuca preko svakog. Nije problem kad J-Smoove zakuca preko nekog, problem je kad Ivan fucking Johnson polozi kraj tebe a ti mu se sklonis k'o na poligonu. Daj malo realnosti jbt.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:et ova 5.-ica iz atlante hladno preko Redze zakucava i opet nikom nista, a da se to desilo Mirzi, ne bi lik vidio parketa iducih 82 utakmicebem ti duple aršine posvuda su

Drugo poluvrijeme je kljucno za Mirzu,sa onom drugom postavom mora forsirat sut,ali onda mora i pogadjat...
Evans je poludio veceras sut 4/5, 8 poena, 9skokova
Evans je poludio veceras sut 4/5, 8 poena, 9skokova

- GunnerEmir
- Kontakt:
Mirza je imao samo jednu grešku u odbrani veceras...a Evans uopšte nije odličan defanzivac...samo je dobar skakač, zato što bi glavom or'o po parketu ako treba...ne može on čuvat ni jednog igrača koji je dobar napadački, sad je to pokazao na Smithu, izlevati ga čovjek, ne bi ni mene onako...Wallace je već druga priča, ali ni on ove godine nije ništa posebno...pogotovo u napadu...recimo prije dok je igrap uvijek bi dobranom namučio superstarove poput Jamesa ili Mela...sad mu James bez po muke ubaci 30+...DzenoMjesecar je napisao/la:men nije jasno Mirza svakodnevno trenira pored Redže ili Walasa (solidni defanzivci)
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
-
- Kontakt:
Bice to Redzin drugi double-double od kako je Mirza ušao u rotaciju posljednjih 4-5 utakmica.
Kad neće, onda baš neće
Kad neće, onda baš neće

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.