Tako je , fks malim slovima. Svaka čast.scudetto89 je napisao/la:Vidim da jedva cekate da pisete, nemate drugog posla sem da fks pratite, da se nasladjujete !!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- 7aprildomemoj
Ima li kakav humanitarni broj da se pozove da doniramo da Divovi ne ostanu bez plata 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Neandertalac je napisao/la:Tako je , fks malim slovima. Svaka čast.scudetto89 je napisao/la:Vidim da jedva cekate da pisete, nemate drugog posla sem da fks pratite, da se nasladjujete !!

Pitao Said moral i topli obrok vraćat.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Cestitajmo sampionima Antalije 2018 !
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 25 feb 2018, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Životni saputnik! 1921
u metropolisu zabrinuti ako i said bude moro vratiti platu. dva šlepera kolača propadoše. apeluju da se smiri situacija.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
gledaj opremeEisenbahner1921 je napisao/la:
Cestitajmo sampionima Antalije 2018 !

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala, nećemo.Pantelija je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Igraci Sarajeva napali navijace, Horde porucile igracima: "Samo da se skupimo, vidimo se na slijedecoj domacoj."

Životni saputnik! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Linija je napisao/la:u metropolisu zabrinuti ako i said bude moro vratiti platu. dva šlepera kolača propadoše. apeluju da se smiri situacija.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E yebote rejs ludi i topli obrok.Osim13 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Tako je , fks malim slovima. Svaka čast.scudetto89 je napisao/la:Vidim da jedva cekate da pisete, nemate drugog posla sem da fks pratite, da se nasladjujete !!![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nogometaši Sarajeva su savladali Kuban na pripremama u Antaliji rezultatom 3:2 nakon velikog preokreta.
Kuban je poveo u 18. minuti kada je iz penala pogodio Maljarov, a već u 21. minuti isti igrač je povisio na 2:0.
Sarajevo je moglo smanjiti prednost do kraja prvog poluvremena, ali je Velkoski u 35. minuti promašio penal.
Sarajevo je do velikog preokreta stiglo u drugom poluvremenu. Hebibović je u 59. minuti smanjio na 2:1, Halilović je u 74. minuti pogodio za 2:2, a pobjedu Bordo timu rezultatom 3:2 u 88. minuti donio je Kuzmanović.
Prisjetimo se jos jedne nevjerovatne Antalijske predstave!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- 7aprildomemoj
Pravda za Horde. Apel igračima Sarajeva da ne udaraju navijače, ipak su i oni nečija djeca
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi @Skore i potpisa. Ma bravo macko, nemoj ga ni skidati nikako. Pređi za Želju da navijas.
Stručnjaci kažu u prvim satima osjetna poboljsanja. Prvo se popravi raspolozenje a onda drugi dan rijesis se tikova i mucnine u stomaku. Kompleksi i osjećaj stida malo teže ali max sedam dana ima da mi cvrkućeš na temi ka slavuj.
Stručnjaci kažu u prvim satima osjetna poboljsanja. Prvo se popravi raspolozenje a onda drugi dan rijesis se tikova i mucnine u stomaku. Kompleksi i osjećaj stida malo teže ali max sedam dana ima da mi cvrkućeš na temi ka slavuj.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo veće seljačine od Tuzlaka su ove Sarajlice.
Od ekipe za europsku ligu do ekipe za batine
Ah ti pitari...
P.S. sta bi tek Radnik uradio Qarabaqu?

Ah ti pitari...
P.S. sta bi tek Radnik uradio Qarabaqu?
A yebemu, a još nije odradio limariju na Poršeu, pa kako će sad čovjek to završiti ako bude morao vratiti platu? Definitivno treba otjerati ološ sa tribina, podrška za igrače i upravu fks.Osim13 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Tako je , fks malim slovima. Svaka čast.scudetto89 je napisao/la:Vidim da jedva cekate da pisete, nemate drugog posla sem da fks pratite, da se nasladjujete !!![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.