a što ste debili, nije čovjek slab sa matematikom kako ne kontate, nije on to piso nego je kopirao sa ovog sportsport tekstualnog prenosa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne jedi ****Neutralan88 je napisao/la:tooooooooooooooooo
ovo ko da igraju PRO EVOLUTION SOCCERA![]()
![]()
To je to... ovako ovaj sudac moze da se samoDevil je napisao/la:Sad ce i Kerla dobiti.![]()
Boze ti sacuvaj,steta sto nije bio prenos da se ovo vidi.
A Slovenija je inace najveca zemlja na svijetu sa najvecim brojem stanovnika.Silkoni je napisao/la:Sto je zeljo pokraden vidi se da smo mala zemlja nebi me cudilo da vako bude i u cetvrtak
Mislio je covjek o bogatstvu a ne o velicini teritorije ili broju stanovnika.emiros je napisao/la:A Slovenija je inace najveca zemlja na svijetu sa najvecim brojem stanovnika.Silkoni je napisao/la:Sto je zeljo pokraden vidi se da smo mala zemlja nebi me cudilo da vako bude i u cetvrtak
EmirTM87 je napisao/la:ne jedi g.ovnaNeutralan88 je napisao/la:tooooooooooooooooo
ovo ko da igraju PRO EVOLUTION SOCCERA![]()
![]()
Cool bi bilo da ostane 1:1.SamoZeljo je napisao/la:Cool bi bilo da sa 8 igraca uvalimo pobjedonosni.
Majke mi pitaj ove sa tekstualnog prijenos ss.baMarokanac je napisao/la:Majke ti jesul to plavi počeli sa 12 igrača utakmicuceze je napisao/la:Crveni karton za Srđana Stanića. Glup faul i zaslužen crveni karton bez ikakve potrebe, 40 metara od gola.
Igrači Željezničara potpuno izgubili kontrolu. Drugi žuti zbog prigovora dobio Svraka. Željo sa devet igrača.ili si slab sa matematikom
IZDRŽI ŽELJObudjavi je napisao/la:ali jos uvijek je 1:1..svaka cast zeljo!!!
Oni su za nas svijet **** tuzno ali tako jeemiros je napisao/la:A Slovenija je inace najveca zemlja na svijetu sa najvecim brojem stanovnika.Silkoni je napisao/la:Sto je zeljo pokraden vidi se da smo mala zemlja nebi me cudilo da vako bude i u cetvrtak
[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la:Cool bi bilo da sa 8 igraca uvalimo pobjedonosni.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 371 gost.