Brdsko planinski jezik.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:08Djipke obozava kontru udarit. Da sutra svi stanemo iza Mirze on bi ga poceo tjerat
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje prijatelju tek ponekad neki od nas imaju (polu)informaciju iz Kluba ili imamo ono što je već općepoznata stvar. A od nas ovakvih gori su novinari koji prenose na portalima naša dokona mahalanja s foruma. Delač hm da se ne zajebemo?!
-
- Kontakt:
Nista sluzbeno nije objavljeno, stoga i meni ne mirise to bas da ce zavrsiti u nasem dresu, meni je sve oko njega obavijeno nekom maglom. Za sada.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:08Djipke obozava kontru udarit. Da sutra svi stanemo iza Mirze on bi ga poceo tjerat
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:35Nista sluzbeno nije objavljeno, stoga i meni ne mirise to bas da ce zavrsiti u nasem dresu, meni je sve oko njega obavijeno nekom maglom. Za sada.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:08Djipke obozava kontru udarit. Da sutra svi stanemo iza Mirze on bi ga poceo tjerat

Ljudi se slikali zajedno kad je sve riješeno bilo. Diaz kao čovjek koji je ovaj transfer i učinio mogućim je tu na slici.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jah, i ja sam se sliko sa Hasanom, jbg ne potpisah sa Bajernom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet ćeš aBd, sad da te neko uvjerava, nema ni logike, a ni živaca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
I Kyeremeh se bas dugo cekao. Naravno, uvijek postoji onaj promil sanse da sve propadne na dan potpisa, kao sa Becirajem sto je bilo. Al mislim da to ovdje nije slucaj.Pitaristok je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:35Nista sluzbeno nije objavljeno, stoga i meni ne mirise to bas da ce zavrsiti u nasem dresu, meni je sve oko njega obavijeno nekom maglom. Za sada.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 15:08Djipke obozava kontru udarit. Da sutra svi stanemo iza Mirze on bi ga poceo tjerat
Nego, koliko ga cekamo, ako ne isporuci double double ucinak u prvoj polusezoni, tesko njemu

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ja sam reako bio "here we go" znaci Kevin je gotov. 

Kako ce nedto propast sto si kupio, ne dolazi besplatno da moze negdje otici
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Guliashvili klupa večeras, prošlu zamijenjen u 57. minuti.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Viveros me najvise podsjeca na Ibarba, let's go 
Sad bacih pogled mogli smo i Ibarba zaganjat

Sad bacih pogled mogli smo i Ibarba zaganjat

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Znači Viveros i Delač su naši,daj još dobru desetku i neka igre počnu
Dok je ekipa na pripremama, sinčina na plaži uživa. Nikad od njega igraca, a bgm ni od nas ozbiljnog kluba. Hebo li te tata u pakas, koji te pustio sa priprema da ides...
Opet bez veze prica za Dala i Mirzu.
naravno da ce dobiti koji dan vise slobodan.

Pa normalno da je na odmoru jer je bio s repkom i dobio produzeni odmor..Logicno je u svakom klubu je tako al jok mora se odma pljuva...Ps nisam nikakav njihov fan nit bilo sta
-
- Kontakt:
Garant se ceka Ajla s odmora pa ide predstavljanje Viverosa i Mateja...
Molim te malo postovanja prema PROJEKTU drzave19FKS46 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:59I Nemanja Bilbija je na produzenom odmoru, kako da ne.

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, ErosViverosViv, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, Pantelija, ronaldo99 i 70 gostiju.