FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

POPAY
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la POPAY » 24 jul 2012, 22:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:
POPAY je napisao/la:Kurvini sinovi,pitari,tuzlaci,cetnici,vehabije,nacionalisti,huligani....Mrs s teme :!:
Jel ti ova tema babovina ?
Mora da si se pronaso u ovom prvom :D :D :D :D

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 24 jul 2012, 22:16

Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno. :roll:[/quote]
Ima samo nesto gore od poraza , a to je da izgubis a nisi dao 100%. Ono sto ne kontam je da cijelu godinu igras i boris ze za Evropu i onda kada dodje Evropa zauzmes ovaj stav. Mislim i kao igrac i kao trener. A uovom slucaju najvise trener. Igraci nisu glupi cim trener izdiktira sastav zna se i taktika i postavka i koliko trener vjeruje u svoje igrace.. crnjak zesci .[/quote]

Stručnjaci,sa tom istom taktikom smo izdominirali sezonu totalno,bili najefikasnija ekipa ubjedljivo,primili najmanje golove.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 jul 2012, 22:16

Vidim ne j***e mene niko, pa da jos jednom pitam hoce li biti snimak slucajno :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 jul 2012, 22:17

Arghus (Maribor) is penalised for a foul on Adilović (Željezničar).

Bešlija (Željezničar) misses the target.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 jul 2012, 22:17

POPAY je napisao/la:Kurvini sinovi,pitari,tuzlaci,cetnici,vehabije,nacionalisti,huligani....Mrs s teme :!:
Opusti se malo, uradi jedno 10 sklekova malo da se smiris :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jul 2012, 22:17

Elddar je napisao/la:Arghus (Maribor) is penalised for a foul on Adilović (Željezničar).

Bešlija (Željezničar) misses the target.
Nije to penal ako si mislio, nego fauliran.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 24 jul 2012, 22:18

hamo_pipa je napisao/la:
BH430 je napisao/la:
manijakdv je napisao/la:Bio je cilj pobijediti,nadali smo se čudu,ništa idemo se bar dostojno oprostiti od Evrope barem remijem,poharati našu ligu ponovo a dogodine se pojačati i nadati boljem izdanju u Evropi.
to i jest zalosno sto ce oni poharati nasu ligu, onda ce doci u evropu i opet ih neko odere

dobro stručnjak, šta je tvoj prijedlog?
nisam ja nikakav stucnjak. sve dok ne dodje neki arap da ulozi milione necemo vidjeti grupne faze

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2012, 22:18

Ljepoje je napisao/la:Baš me zanima, da li su "oni" (ljudi) koji su predlagali Amara Jr. Osima za selektora BiH zaista bili "ozbiljni", il ozbiljni svojom namjerom .... :?
Ja ne znam koji je vama vrag pojedincima! AMAR OD IGRACA ZA KOJE NIKO NIKAD NIJE NISTA CUO NAPRAVI NESTO! DAKLE OD ANONIMUSA, NAPRAVI OSVAJACE DUPLE KRUNE! Zamisli samo da ima pare i mogucnost da bira sam sebi pojacanja, pa ja ne znam dokle bi tek onda dosao.

Nama svima je problem taj nas mentalitet. Dali smo im gol gore, oni su pali, ali na poluvremenu ljudi dodu sebi i pronadu nacin da se osiguraju pred revans. Oni nama kada su dali prvi gol, mi djelovali izgubljeno. Dakle, ne igra ovdje ni taktika ni fizicka spremnost toliko, koliko psihicka jacina koju su oni kroz evropska iskustva stekli. Oni da gube 0:2, oni bi igrali smireno i drzali bi se plana. Da se nama to desi, mi automatski padamo..... TO JE PROBLEM!

dakle za evropu, trebamo prvstveno LOVU, strane igrace (brazil, agrentina).......Mi to jos ne mozemo niti cemo u skorijom buducnosti..... Drzava i ulaga u sport ravno nuli! da privatizujes klub, moras biti milioner tipa Abramovica, u suprotnom nista.....

Jedino rijesenje, prodati ovo sada sto imas za dobre pare, da bi mogao igraditi nesto u bliskoj buducnosti. Dakle, Adilovic, Svraka, Jamak, Zebe, Kvesic sve tusnuti za dobru lovu, a onda poceti graditi tim od svojih omladina iskjucivo. Imat cemo lovu od ovih sto smo prodali i valjda cemo biti u mogucnosti mladima davati dobre ugovore!

Valjda ce komsije uspijeti skloniti mentalitet u stranu, pa proci Levski!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 jul 2012, 22:19

Crveni karton - Čolić

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2012, 22:19

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 24 jul 2012, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

POPAY
Kontakt:

Post Postao/la POPAY » 24 jul 2012, 22:19

classic je napisao/la:
Opusti se malo, uradi jedno 10 sklekova malo da se smiris :D
hahahaha,vidi sto se uvrijedise trolovi :D :D :D TUZLA DISMRRRR

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 24 jul 2012, 22:19

@Kimbo, ti izgeda ne kontas da smo mi hiljadama milja od Evrope, tako isto i Zeljo. Prvo uzmi u obzir finansije, one su ti osnov svega, to se ne moze ignorisati, kraj price, zavrseno :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 jul 2012, 22:20

crveni karton b.čolić tj. drugi žuti

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 24 jul 2012, 22:22

Amawe odlazi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jul 2012, 22:23

Crni gavran je napisao/la:@Kimbo, ti izgeda ne kontas da smo mi hiljadama milja od Evrope, tako isto i Zeljo. Prvo uzmi u obzir finansije, one su ti osnov svega, to se ne moze ignorisati, kraj price, zavrseno :?:
Nea to veze sa kvalitetom niti sa parama. Nego sa stanjem svijesti drug. Svijest hajmo skinut gace i bez ispaljena metka ovo prepustiti protivniku. Neam nista da bude i bunker i da se igra na ma rezultat al sve sto radis da bude 100%. Al ovo sto je Zeljo pokazao u ove dvije tekme nema veze ni scim. Od trenera da igraca , kao da ih je neko drogirao. Od tima , postavke, discipline , ovih bzze zutih danas radi prigovoraaa i tako dalje ... Odigrase ljudi 180 minuta a jos se uvjek pitam kako bi bilo da se pocne od pocetka a da se izvede najaci sastav na teren , to ce ostati enigma.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 24 jul 2012, 22:24

1:1 Kvesic
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 jul 2012, 22:24

1-111

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2012, 22:24

Josip Kvesić 1-1

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 jul 2012, 22:24

GOOOO Kvesiiiiiiić :D :D :mrgreen:

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 24 jul 2012, 22:24

kvesaaa

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 73 gosta.