Eto, kosa ne raste...Dadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa neki dan bio ćelav brateVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:21Eto, kosa ne raste...Dadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?

Mozda mu je za dva dana naraslabordobijelisampion je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:24Pa neki dan bio ćelav brate![]()
![]()
- belosevic23
- Kontakt:
Prijatelju to ti je onaj momak od fude backovića. Dobro si ti prošo, mogo si bit yebanVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
- ExchangeOffice
Samo Mirza ima muda do poda 
Mislis glumiti mangupa, zavrsis van ekipe... Nismo imali trenera koji je ovako glavne igrace zbog nediscipline sankcionisao. Samo jako, da i rezultati dodju i onda se mogu sageti vicine pichkice. .

Mislis glumiti mangupa, zavrsis van ekipe... Nismo imali trenera koji je ovako glavne igrace zbog nediscipline sankcionisao. Samo jako, da i rezultati dodju i onda se mogu sageti vicine pichkice. .
-
- Kontakt:
Kakav bi to samo slag na tortu roka bio poslije Viverosa i Penarande da šarne Rahman.MSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:08Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.
Kotnik bi nam isto legao samo tako,slican igrac
U21 ce morati koristiti Nurkovica ili Buljubasica,druge opcije nema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tmurna subota, hoce li biti sta official danas?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
E jest ti to mangupluk nema šta. Najlakše je nekog otjerati u tri lijepe. Trener je onaj koji sjedne i pričom završi problem. Ovako si izgubio U21 igrača i momka kojeg si mogao prodati za solidne pareExchangeOffice je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:06Samo Mirza ima muda do poda
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kakav je ovo prevod na videu? Google translate ili neko ne zna da se ne prevodi bukvalno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Vjerovatno google translate, dobro je kako je moglo bit…umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:17Kakav je ovo prevod na videu? Google translate ili neko ne zna da se ne prevodi bukvalno.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Mislim da je brat opisao Kyeremeha. 

Treba Prigožinu kip podić na Koševu ako Rahmana protjera nazad u BosnuMSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:08Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.

-
- Kontakt:
Salis se?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Cupav sa bijelim kovrdzavim djetetom samo sto ovo Francisovo dijete nema 13, jedina tacka koja Francisa izbacuje iz kombinacija

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA je potvrdila da će se utakmica igrati na stadionu Ramas Shengelija i to 13. jula od 19 sati po centralnoevropskom vremenu.
Sarajevo i Torpedo će svoj revanš susret igrati 20. jula, na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom u 21 sat.
Sarajevo i Torpedo će svoj revanš susret igrati 20. jula, na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom u 21 sat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako je glumio mangupa trebao ga je nogom nabiti da ne zaigra godinu. Dosta je tatara ni dan danas se nismo oporavili od njega i njegove glumeFCUM je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:17E jest ti to mangupluk nema šta. Najlakše je nekog otjerati u tri lijepe. Trener je onaj koji sjedne i pričom završi problem. Ovako si izgubio U21 igrača i momka kojeg si mogao prodati za solidne pareExchangeOffice je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:06Samo Mirza ima muda do poda
F.K. SARAJEVO
Šta je sa onim malim Kenanom Dervišagicem? Jel ga neko pratio?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sanjao sam da smo izgubili prvu 1-0, a na Kosevu 1-1. Mirza otkaz dobio

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO SLUŽBENO OZVANIČIO SARADNJU SA FK PODRINJE

FK Sarajevo je službeno ozvaničio saradnju i sa FK Podrinje, Janja.
Ovim potpisom FK Podrinje se pridružilo FK Mladost Cazin i FK Romari Vitez u mreži saradnika našeg kluba u različitim dijelovima BiH. Sarajevo će na ovaj način imati svoje baze u ovim izuzetno fudbalski potentnim dijelovima BiH i pratiti rad i razvoj mladih igrača na svakodnevnom nivou.
Ispred FK Janja ugovor je potpisao predsjednik kluba Mirsad Trnovac.

FK Sarajevo je službeno ozvaničio saradnju i sa FK Podrinje, Janja.
Ovim potpisom FK Podrinje se pridružilo FK Mladost Cazin i FK Romari Vitez u mreži saradnika našeg kluba u različitim dijelovima BiH. Sarajevo će na ovaj način imati svoje baze u ovim izuzetno fudbalski potentnim dijelovima BiH i pratiti rad i razvoj mladih igrača na svakodnevnom nivou.
Ispred FK Janja ugovor je potpisao predsjednik kluba Mirsad Trnovac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jezik pregrizoJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:48Sanjao sam da smo izgubili prvu 1-0, a na Kosevu 1-1. Mirza otkaz dobio![]()

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, atomskaNavika, SarajevoAC, skoJaa i 39 gostiju.