Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Arsenal ce dobiti Bayerna.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
-
- Kontakt:
Evo pomalo lud ali ne i nemoguc
Arsenal 1
Dinamo Z x
Chelsea 2
Roma 2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal 1
Dinamo Z x
Chelsea 2
Roma 2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nema picke, al' eto...
Dinamo Z- Olympiakos x2 1.51
Arsenal- Bayern odg 1.50
BATE- Barcelona 2 1.30
Leverkusen- Roma odg 1.65
Dynamo K- Chelsea x2 1.41
Valencia- Gent odg 1.80
Zenit- Lyon odg 1.75
Koef.: 22
Dinamo Z- Olympiakos x2 1.51
Arsenal- Bayern odg 1.50
BATE- Barcelona 2 1.30
Leverkusen- Roma odg 1.65
Dynamo K- Chelsea x2 1.41
Valencia- Gent odg 1.80
Zenit- Lyon odg 1.75
Koef.: 22
Bayer L.-Roma over 2.5 1.80
Igrači iz Hrvatske koji igraju u dotičnoj kladi evo jedne greške koju ću probati iskoristiti, naime kada je omjer manje od tri gola 2.00 onda je omjer tri ili više 1.65 a sad ovih 1.80, e sad ili oni znaju da neće biti golova ili nas daruju, vidjet ćemo kako bilo igram tri ili više, sudac koji sudi obećava golove

Igrači iz Hrvatske koji igraju u dotičnoj kladi evo jedne greške koju ću probati iskoristiti, naime kada je omjer manje od tri gola 2.00 onda je omjer tri ili više 1.65 a sad ovih 1.80, e sad ili oni znaju da neće biti golova ili nas daruju, vidjet ćemo kako bilo igram tri ili više, sudac koji sudi obećava golove

Porto-Maccabi Tel Aviv over 2.5 1.45, over 4.5 4.50
Kada sudi ovaj gospodin zadnje četiri su išle na 3+ a od toga dvije i 5+ i zanimljivo čak dva prelaza i to oba u le championatu, je li vrijeme za jedan u LP? probati na manji ulog 2/1

Kada sudi ovaj gospodin zadnje četiri su išle na 3+ a od toga dvije i 5+ i zanimljivo čak dva prelaza i to oba u le championatu, je li vrijeme za jedan u LP? probati na manji ulog 2/1

Ne razumijem tu tvoju računicu. Osim toga kvota 1.80 se odnosi na dvoznak X2, a ne na više od tri gola.zgmiky je napisao/la:Bayer L.-Roma over 2.5 1.80
![]()
-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Bayer L.-Roma over 2.5 1.80
WTF

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Tvojom logikom je kvota na Valenciu 2.10 onda.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
pročitaj ponovo što sam napisao, tri ili više je 1.65 uvijek a sad su stavili 1.80
uobičajen omjer

sad ovo

samo mi je čudno, ne mora ništa značiti a igrao bih to ionako i ovako samo je veći koef no obično
uobičajen omjer

sad ovo

samo mi je čudno, ne mora ništa značiti a igrao bih to ionako i ovako samo je veći koef no obično
Dinamo Kijev-Chelsea penal DA 3.60
sudi Skomina, šest u nizu nije pokazao na bijelu točku od toga dvije međunarodne europske, jedna lige prvaka City-Juve, zadnji put je svirao enajstmetrovku kako bi on rekao početkom devetog Španjolskoj protiv Slovačke kada je pogodio Iniesta.
inače ako vam se ne sviđa nemojte igrati, da ne vodimo raspravu tu bezveze, znam šta pišem ko hoće nek prati ko neće ne mora a uostalom ne moram niti postavljati, hvala i doviđenja
sudi Skomina, šest u nizu nije pokazao na bijelu točku od toga dvije međunarodne europske, jedna lige prvaka City-Juve, zadnji put je svirao enajstmetrovku kako bi on rekao početkom devetog Španjolskoj protiv Slovačke kada je pogodio Iniesta.
inače ako vam se ne sviđa nemojte igrati, da ne vodimo raspravu tu bezveze, znam šta pišem ko hoće nek prati ko neće ne mora a uostalom ne moram niti postavljati, hvala i doviđenja
Arsenal Bayern 4+
Leverkusen Roma X2
Zenita Lyon oba daju
Dinamo Z. Olympiacos oba daju
BATE Barcelona 3.5 + žuti kartoni
Valencia Gent oba daju
Moglo bi proći
Leverkusen Roma X2
Zenita Lyon oba daju
Dinamo Z. Olympiacos oba daju
BATE Barcelona 3.5 + žuti kartoni
Valencia Gent oba daju
Moglo bi proći

Evo šta ja kontam da na cenera bacim večeras. Čekam da mi drug uplati na račun.
Barca 2, Porto 1, Zenit dg1, Peterbourgh-Wigan 2+, QPR-Shef Wed 2+. Dobitak negdje oko 40 maca
Barca 2, Porto 1, Zenit dg1, Peterbourgh-Wigan 2+, QPR-Shef Wed 2+. Dobitak negdje oko 40 maca
Tako blizu, a tako daleko.
BATE-Barcelona Rakitić daje gol 3.60
Ivan se našao na popisu od 23 kandidata za Zlatnu loptu, na zadnjoj prvenstvenoj bio blizu gola ali nije mu se posrećilo, mogao bi večeras pronaći put do mreže
inače bayerna je krenulo u londonu

Ivan se našao na popisu od 23 kandidata za Zlatnu loptu, na zadnjoj prvenstvenoj bio blizu gola ali nije mu se posrećilo, mogao bi večeras pronaći put do mreže
inače bayerna je krenulo u londonu

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
- katakomba2
- Kontakt:
Mislim da je Olimpijakos cista dvica, iz razloga sto ako dobiju dinama ovu i iducu, otvara im se put za direktan plasman u dalje takmicenje jer arsenal ima trenutno 0 bodova
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Mislim da je Dinamo cisti kec, iz razloga sto ako dobiju Olimpijakos ovu i iducu, otvara im se put za direktan plasman u dalje takmicenje jer arsenal ima trenutno 0 bodovakatakomba2 je napisao/la:Mislim da je Olimpijakos cista dvica, iz razloga sto ako dobiju dinama ovu i iducu, otvara im se put za direktan plasman u dalje takmicenje jer arsenal ima trenutno 0 bodova

Sta mislite,na kojoj utakmici bi mogao biti penal?
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
- katakomba2
- Kontakt:
samo tiAdebayor je napisao/la:Mislim da je Dinamo cisti kec, iz razloga sto ako dobiju Olimpijakos ovu i iducu, otvara im se put za direktan plasman u dalje takmicenje jer arsenal ima trenutno 0 bodovakatakomba2 je napisao/la:Mislim da je Olimpijakos cista dvica, iz razloga sto ako dobiju dinama ovu i iducu, otvara im se put za direktan plasman u dalje takmicenje jer arsenal ima trenutno 0 bodova
![]()

Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
danas odlična ponuda, pa da probamo nešto na jači ulog :
TOP/Dinamo Z. - Olympiakos - X2
odg/Leverkusen-Roma - DA
-5.5/Ferrer D.-Ramos A. - 2
Millot V. - Hemery C. - 1
pk/BATE Borisov - Barcelona - 2/2
kvota : 11,65, BetLive
TOP/Dinamo Z. - Olympiakos - X2
odg/Leverkusen-Roma - DA
-5.5/Ferrer D.-Ramos A. - 2
Millot V. - Hemery C. - 1
pk/BATE Borisov - Barcelona - 2/2
kvota : 11,65, BetLive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.