Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neko je morao biti lud, Ili sam ja bio lud što se ponovo vraćam, ili su ludi ljudi u upravi koji me ponovo angažiraju. Djeluje malo čudnovato što sam peti put trener Sarajeva, ali barem tri puta me nisu trebali otjerati..
@Zenzo, ovi kao da si im ti sastavljao saopštenje.Zenzo je napisao/la:Vratio se Husref iz ljubavi, kaze pare nisu problem.
Igrat će se a možda i neće."Poštovani, utakmica je zakazana i sve službe su prisutne na stadionu. U slučaju eventualnog otkazivanja susreta, klub će obavijestit o tome, međutim, trenutno nema nikakavih informacija da će do toga doći. Vidimo se na Koševu. Pozdrav",
I ovakav je bolji od Grbavice.alan_kardec je napisao/la:a evo i travnjaka u BL![]()
Sjetili se maloumnici da danas igraju utakmicu, pa juče dovezli traktore i grtalice za snijeg
![]()
da očiste teren. A evo kako je očišćen, syebali su i ono trave što je bilo
Ma niko ne kaze da su Tanovci krivi, nije njihovo ha ya.Zenzo je napisao/la:Na Grbavici je ovo zadnja sezona sa ovakvim problemima.
Za Kosevo mora da se nadje rjesenje terena, na zalost tu se Sarajevo ne pita nista nego Centar za rekreaciju koji je operater stadiona a Opcina C. vlasnik.
Svaka cast upravi Tanajeva, iskmečaše i izbjegoše porazLinija je napisao/la:Odložena utakmica Radnika i Sarajeva
A tek kanta jupola i kese na stativama.dundee je napisao/la:ono nema crvene lopte, farbaju sprejem i seru ovdje nesta..Boze sacuvaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.