Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jesi to ulozio ?Terminator2 je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Boli te qrac uloži veceras 10 milja na juveTerminator2 je napisao/la:16:45 Zwolle - Vitesse 2/1 @30
bgm nista od prelaza1-4
Molio bih te da svoje idiotske pijedloge ostavis za sebe. UNAPRIJED HVALA
Steta samo gol Waregema falio.. 0:4 zavesilo..Okolele je napisao/la:18:00 Waregem - Anderlecht gg3+ @2.15
22:30 Sport Recife - Atletico-MG gg3+ @2.40
17:00 Newcastle Utd - Norwich gg3+ @2.25
18:00 Fredrikstad - Hodd gg3+ @2
17:30 Hammarby - Helsingborg gg3+ @2
Kvota:46.44
odigraču ove parove sviđaju mi se, izbaciču i ja st.polten nesviđa mi se, nek nam je sa srećomstulic89 je napisao/la:kontam ovako nesto danas. svako drugacije misljenje uvazam, ako ima smisla.
ipak sam izmjenu napravio, umjesto st.polen-kapfenberg kp1, stavio pogon szczecin 1x.
Nisam upoznatdiplomatija je napisao/la:Samo da vas podsjetim da danas igraju esbjerg-alborg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta kazes izgubila se kad je vidila petakaSlevinKelevra je napisao/la:Mala napomena: napisao ove parove dole, stavio uplata 2 KM... Dao joj 5 KM, ona meni samo listicNista mi nije jasno, kontam da joj nisam dao kovanicu od 2 marke, pogledam listic kad mi carica uplatila 5 KM.
Vjerovatno se zbunila kad je vidila cime placam. Kontam bili joj rekao, gledam onaj dobitak preko cetiri stoje... Yebo te tri marke, ako prodje ne bi prezalio. Uglavnom, ovo su te sigurice
![]()
Swansea- Stoke 1
Cesena- Spezia 1
Lens- Laval odg
Gijon- Granada odg3+
Munchen 1860- Karlsrue odg3+
Koef.: 92
Uplata: 5.00 KM
Ukucas H2H i sve ti se samo kazegaston je napisao/la:
Nisam upoznat
Koji je fazon sa njima ?
Meni baca na prelaz:Dkrmpotich je napisao/la:Ukucas H2H i sve ti se samo kazegaston je napisao/la:
Nisam upoznat
Koji je fazon sa njima ?
Ma samo šibaš overe. +3,4,5,6 itd...Nees je napisao/la: Meni baca na prelaz:D
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Momciluk je napisao/la: Sta kazes izgubila se kad je vidila petaka![]()
Sretno ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.