Posteno. Gresaka ce biti uvijek i u korist i protiv svih ekipa.
Samo sutra kad se desi slicno, ali na stetu Zelje, bez kmecanja i bez sazivanja presica.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Posteno. Gresaka ce biti uvijek i u korist i protiv svih ekipa.
Nisi ti mjerodavan, vec sudija koji je korektno i profesionalno odradio svoj posao
Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
Za mene bez premca najbolji igrac lige. Susica jos nmg ocjeniti, tek je odigrao 2 utakmiceLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:14Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
![]()
![]()
To je to. Realno i nama je mahao 2 3 sumnjiva ofsajda u izglednim prilikama. Ne kažem da bi zabili jer bi vjerovatno Veseli i Lendrić to zapucali do Hrasnog al eto.emil02in je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:16Bio penal nije svira,ni prvi ni zadnji.Onda j trebalo ligu ponistiti nakon penala za tituli svinjama,ili protiv pitara kad je vjetar faulirao domaćeg igrača.Na žalost znamo kako sudije napreduju do PL i sad se čudimo greškama levati poput Sabrije i njemu sličnih. Eto Željo bio siguran da neće pobjediti pa podmazao sudiju,jest al u k.u.rcu.Malo smanjite teorije zavjere, jednostavno sudije su **** obična.
Bit će im malo neugodno zbog majica "šampion 2020"NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
HoćemoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
Kad je u pitanju igrac koji zna da igra, mislim da ce svaka ekipa jedva cekati da ga gleda, i mislim da ce ga pozdraviti za svaki korektan potez koji ponudi. Stilic je jedan od tih igracaLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:14Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
![]()
![]()
Necemo, jer se to nece ni desitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.