FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 21:58

pompom je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.I zidovi imaju uši.Ja mu skidam kapu,ali na ovo sad ponašanje puno mržnje neka mu je na haram ukoliko je istina.Mislim da nema potrebe za tim stvarima.Svi znamo i svi smo svjesni šta je i koliko uradio.Ali pamtim mu i ove postupke.Nisu fer.Ruku na srce.
hahhaahhahaah :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 sep 2016, 21:59

superior1982 je napisao/la:To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.
Šta će kome dat legendo :mrgreen: , dovoljno je da pusti ove hahare koji se sad vrzmaju oko Slobode da vladaju klubom dva-tri mjeseca i tu ti je gašenje, u najboljem slučaju ispadanje iz lige na kraju sezone. Neće niko igrat za paštetu.

@Aerials - To mlada nagovori im se ! :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 22:00

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Radnik momak nema dugova i nije ih imao. I to ti je glavna razlika izmedju Slobode i njih. Azmir trazi pomoc u reprogramu i nakon toga ce klub moci da funkcionise sam.

Isto tako Azmir ne moze napraviti nista na stadionu jer je stav SDPa da je stadion svih gradjana. A u biti boli ih qrac za gradjane vec to rade zbog uposlenika firme u koju pumpaju novac 300 hiljada godisnje.

Kako ti neko iz kantona moze biti kriv za dug gradskog kluba? Sport je unisten zbog stavova SDPa.

I Slobodu pratim od kada sam ziv ne od Cire.
SDA kadrovi nakon neuspjelog pokusaja gasenja FK Slobode i instaliranja FK Zmaja od Bosne, su zauzeli celne pozicije u FK Slobodi sto svako ko poznaje prilike u klubu zadnjih 15 godina, tu cinjenicu zna. SDA/SBB kadrovi su napravili te silne dugove koje spominjete i zbog kojih Azmir ne moze da makne, a ne neki SDP. Ajmo o tome malo :hmmmmm:

Ti isti se sada predstavljaju kao spasioci FK Slobode.

Nemojte biti naivni. Od gradonacelnika ocekivati toliku pomoc je apsurdno i nenormalno, prije svega egoisticno jer nas grad ima puno vecih problema a manjka para.

Sto se stadiona tice, nek nam Azmir napravi novi na drugoj lokaciji. 250 miliona investicija bila, tako on kaze. Sigurno da se moglo naci i 12 miliona za kupovinu zemljista. Dajte ljudi, uozbiljite se.

Samo pogledajte ko je na vlasti u kantonu i Federaciji i da li je tamo situacija bolja. Neka nam to bude mjerilo obecanja novog podcrtavam SDA-SBB-HDZ kandidata. Da li stvarno mislite da njega boli taki za Slobodom?
prvo nije ga niko vuko za jezik da kaze da će klub imat 600 000 godisnje pomoći, drugo dobili su 600 000 al za 3,5 godine od čega je 250 000 uplatio reprogram, treće a sta onda očekujes nedas klub da se reorganizuje vam SD Sloboda, nedas stadion za koje izdvajas za plate 5 imbecila 300 000 Km godisnje a hoćed da neko baca svoj novac a ti da se kitis, Ma siti smo vise njegove politike, J.... ti izbore .Evo sad jedna ljudi se zalili direktoru cestotehnika sto po 2 mjeseca stoje neasfaltirane povrsine a sve spremno, cojek im lijepo reko , reko mi Jasmin da razvucem. Ma dajte vise ostavimo se vise toga da klubovi egzistiraju od pomoći i donacija. To je bilo u jugi kad je 1000 firmi imalo obavezu izdvajat. On se sad sjetio da organizuje slobodu ko Rijeku. Aj boga ti. dosta ga je tolike godine, Ustvari nek i ostane al neće imat vise večinu u vijeću pa neće moć bez odobrenja vijeća moć kupit vijenac da stavi na bistu Martina kin Lutera.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 22:03

Slazem se sa tobom Aerials. Ajmo mi navijaci da se dogovorimo da svi izaberemo Gadzu. Po meni, lik direktno u kost udara i nema puno price. Smeta mi sto se bitne stvari zaboravljaju i sto oni koji su kreirali problem se sada predstavljaju kao spasioci.

Jednostavno ja ne mogu da biram SDA-SBB-HDZ kandidata pa cak i ispred Jasmina, pa makar nam taj kandidat napravio Slobodu koja ce igrati LP. Sve sto oni rade, rade sa figom u dzepu i to se zna.

Dajte ljudi uozbiljimo se malo, nije nam pamcenje kao u ribice valjda. Nominalna ljevica se rasplinula u deset dijelova a desnica ujedinjena. Valjda to nesto i nama govori.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 sep 2016, 22:03

solinas je napisao/la:
pompom je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.I zidovi imaju uši.Ja mu skidam kapu,ali na ovo sad ponašanje puno mržnje neka mu je na haram ukoliko je istina.Mislim da nema potrebe za tim stvarima.Svi znamo i svi smo svjesni šta je i koliko uradio.Ali pamtim mu i ove postupke.Nisu fer.Ruku na srce.
hahhaahhahaah :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
Sad kad dodje jos jedan i kaze bojim se da je tako ovo ono :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 22:03

Izvite malo na pravopisnim greskama kucam na mobu u hodu pa profulam, slova ili gresku kao Martin Luter King

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2016, 22:04

:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 22:07

staragarda je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ma to nema veze sa istinom sta je vama, prvo Efendić ga toliko voli da je reko za tebe babuka bi džaba igrao, prica je bila oko toga da li on moze ispostovat ugovore za njih jer on ih je doveo i obećao dat transe novca. to je glavna tema bila.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 sep 2016, 22:08

Jedini krivci su gradjani i gradjanke Tuzle, nije Jasmin sam sjeo u fotelju, vi ste manjina sto pricate i volite Slobodu, gradjani Tuzle pokazuju sta zele u svom gradu pa bili to i penzioneri. Ljudi fino izadju i glasaju a vecina slobodasa taj dan drqa qurac i ispija kafe po trznim i smiju se sto ovi glasaju. Izbori se blize od suplje price nema nista, organizirat se i motivisat raju da u sto vecem bruju izadju i pokazat djikanu cija je zadnja u gradu

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 22:21

xeksor je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ma to nema veze sa istinom sta je vama, prvo Efendić ga toliko voli da je reko za tebe babuka bi džaba igrao, prica je bila oko toga da li on moze ispostovat ugovore za njih jer on ih je doveo i obećao dat transe novca. to je glavna tema bila.
Hvala puno na pojašnjenju situacije!Priča kruži da ih je Efendić u svlačionici odao....jbg
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 sep 2016, 22:23

tuzlak1987 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Radnik momak nema dugova i nije ih imao. I to ti je glavna razlika izmedju Slobode i njih. Azmir trazi pomoc u reprogramu i nakon toga ce klub moci da funkcionise sam.

Isto tako Azmir ne moze napraviti nista na stadionu jer je stav SDPa da je stadion svih gradjana. A u biti boli ih qrac za gradjane vec to rade zbog uposlenika firme u koju pumpaju novac 300 hiljada godisnje.

Kako ti neko iz kantona moze biti kriv za dug gradskog kluba? Sport je unisten zbog stavova SDPa.

I Slobodu pratim od kada sam ziv ne od Cire.
SDA kadrovi nakon neuspjelog pokusaja gasenja FK Slobode i instaliranja FK Zmaja od Bosne, su zauzeli celne pozicije u FK Slobodi sto svako ko poznaje prilike u klubu zadnjih 15 godina, tu cinjenicu zna. SDA/SBB kadrovi su napravili te silne dugove koje spominjete i zbog kojih Azmir ne moze da makne, a ne neki SDP. Ajmo o tome malo :hmmmmm:

Ti isti se sada predstavljaju kao spasioci FK Slobode.

Nemojte biti naivni. Od gradonacelnika ocekivati toliku pomoc je apsurdno i nenormalno, prije svega egoisticno jer nas grad ima puno vecih problema a manjka para.

Sto se stadiona tice, nek nam Azmir napravi novi na drugoj lokaciji. 250 miliona investicija bila, tako on kaze. Sigurno da se moglo naci i 12 miliona za kupovinu zemljista. Dajte ljudi, uozbiljite se.

Samo pogledajte ko je na vlasti u kantonu i Federaciji i da li je tamo situacija bolja. Neka nam to bude mjerilo obecanja novog podcrtavam SDA-SBB-HDZ kandidata. Da li stvarno mislite da njega boli taki za Slobodom?
Da Fucko, Hukic E., Juric, Hrgovcic i takvi su sigurno bili SDA ..
Ko je ugasio Slobodu KK i jel to Zare SDA bio hahaha.
Jel Enver Bijedic SDA bio? Nemoj mi ba lazi.
Ko je trenutni predsjednik RSD jel i on SDA? :D
Evo samo ovo ovdje sto si naveo pokazuje koliko ne znas i koliko pratis klub a vidim i sport generalno u nasem gradu.
Azmir je iznio za vrijeme kojeg mandata je koliko duga napravljeno, samo saberi i vidi ko je odveo Slobodu u dubiozu, ko je marku uzeo trebalo mu za lijekova a ne milione, pa vidi ciji kadar se sada predstavlja kao osvjezenje za Tuzlu pod patronatom Kuke.
Raspitaj se također čiji je kadar poderao KK, ko ima vile po moru, ne lupetaj vise ziv bio.

Greska Grada i gradonacelnika je sto su ckapi i nemaju muda ni tada ni sada, sa tim miljeom ocigledno nemaju muda da se suprostave, i slazem se ima cijenu sto nemaju muda, nek onda placaju njihov lopovluk, ali nije normalno tolike pare davati.

Jasmin je picka i lik cim ga pritisnes obecava sve, ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđa :?:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 sep 2016, 22:24

Kako god,u gradu nece niko prstom mrdnuti ako se sta lose desi,presutili smo KK,presutice se i FK i to je to.. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 22:25

Efendic je podrinjac,i Azmirov miljenik.....doveo je 6,7 lijevih i nijednog desnog beka.
Efe bi poginuo za njega jarane,to je jedna od vecih gluposti koje je jasminova kuhinja mogla izmisliti...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 22:26

tuzlak1987 je napisao/la: Da Fucko, Hukic E., Juric, Hrgovcic i takvi su sigurno bili SDA ..

Ti si se izjasnjavao vec kao mrzitelj muslimana ovdje na forumu. Ja ne simpatiziram nikog, ja simpatiziram Slobodu i Azmira i trazim najbolju opciju za Slobodu.

Stadion se ne moze praviti na drugoj lokaciji jer je ova lokacija ona koja bi nekog zanimala, a ne neka nedodjija.

Ja znam koga ne boli taki za Slobodom, a to je Azmira. A isto provjereno znam koga boli, a to je Jasminovce.
Imali su bezbroj sansi da pokazu nesto svaku su zafrkali.
Ako cu birati izmedju Azmira i ovog nekog njihovog smijesnog pakta sa Tom Catom i Karicem znam sigurno gdje cu biti i ko zeli dobro Slobodi.

I jel Azmir mora jos jednom ponoviti da nije clan stranke i da to nije razlog ostavke? Sto spinujete sa tim politickim pricama prvi? Pa covjek je otidao jer je bezbroj puta preveslan. Dokaze ima, sve je zapisano u medijima i sva obecanja Jasmina. Nista nije ispunjeni dovidjenja!
Interesantno je kako izbjegavas sva bitna imena, koja su FK Slobodi nanijela daleko vece dugove nego spomenuta imena u tvom post-u. Ne znam, moguce da si u talu nekom i da imas koristi od Stranke Demokratske Akcije.

Ja se nisam izjasnjavao kao mrzitelj muslimana na forumu. Da, jesam se izjasnjavao protiv arabizacije bosanskih muslimana i da, branim nase muslimanske obicaje u BiH. I da, mislim da kozmopolitizam nas bosanskih muslimana je nas najveci izvozni produkt.
Ali ne bih o tome, nego si ti spomenuo to kao neki kvazi argument pa eto da podcrtam da se nisam nikad tako izjasnjavao, kao i da ti objasnim stavove na tu temu, mene kao pojedinca.

Da li ti stvarno mislis da ce Azmir baciti tri miliona KM? Niko, a pogotovo biznismeni poput njega ne razmisljaju i ne mogu da razmisljaju na taj nacin. Ko god to misli, ocigledno ne zna osnove kapitalistickog svijeta a pogotovo ne principe americkog biznisa.

Sa druge strane, neko ko drzi sliku Alije Izetbegovica na svom radnom stolu, kao jednog od osnivaca i idejnih tvoraca SDA, ne moze ne biti u najmanju ruku blizak toj stranci, ako vec nije njen poklonik. Gledali smo svi Skype razgovor na jednom od mnogobrojnih odlazaka gospodina Azmira Husica. U slucaju da ti je promakao taj detalj, pogledaj opet.

I ne pisem kao Jasminov advokat, jer nemam takvog interesa. Protiv sam SDA-SBB-HDZ koalicije u Tuzli i misljenja sam, sto se pokazalo u zadnjih 25 godina da je ta koalicija smrtonosna, kao i da je najveci neprijatelj tekovina Tuzle kao multikulturalnog grada i FK Slobode, kao simbola te tekovine i da kao sto je podijelila BiH, to sada zeli uraditi i Tuzli, Bosnu u malom.

Evo Gadzo ima muda, ajmo njega podrzati.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:31

Sto ne pitate zasto je Jasmin u junu rekao Azmiru da ce mu pomoci ako ovaj bude promovirao Azmira pred izbore. I kada je ovaj to odbio pocelo je sabotiranje do septembra i prestala uplata reprograma..

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 sep 2016, 22:33

tuzlak1987 je napisao/la: Da Fucko, Hukic E., Juric, Hrgovcic i takvi su sigurno bili SDA ..
I na to imaju pod pitanja. Ciji je kandidat 2008 na bio Sica Mesanovic u vrijeme dok je bio sportski direktor kada je obljepio grad svojim posterima?
Ciji je kandidat Camil Custovic? Kakva je njegova uloga u nastajanju dugova i ko su sve njegovi ljudi?
Ciji je kandidat Salko Bukvarevic nekad predsjednik skupstine FK Sloboda inace poznat kao osoba koja nikad nije prosla ni na jednim izborima ali od SDA uvijek dobije neku poziciju. Sada je to neko Federalno Ministarstvo.
Na kraju krajeva ciji je kandidat bio Salih Sabovic i ciji je bio kandidat za izbore nas vrli menadzer Husara? Koja stranka njega nekad davno postavi za direktora sportske dvorane u Srebreniku umjesto Gasija? Da li je slucajno zbog toga poklopio vecinu nasih igraca i dobio prostor za manipulaciju kakav ima?
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 21 sep 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:37

klma1 je napisao/la:
I na to imaju pod pitanja. Ciji je kandidat 2008 na bio Sica Mesanovic u vrijeme dok je bio sportski direktor kada je obljepio grad svojim posterima?
Ciji je kandidat Camil Custovic? Kakva je njegova uloga u nastajanju dugova i ko su sve njegovi ljudi?
Ciji je kandidat Salko Bukvarevic nekad predsjednik skupstine FK Sloboda inace poznat kao osoba koja nikad nije prosla ni na jednim izborima ali od SDA uvijek dobije neku poziciju. Sada je to neko Federalno Ministarstvo.
Dobro eto boli me briga glasajte opet za iste. Neka nam se smije citava Bosna. Vec se i smiju ovome svi u BiH kako je Jasmin uspio otjerati Azmira..

Pa vi sada bacate Azmira u neke stranke, a njegova stranka je Sloboda.

Birajte iste neka rastjeraju sve zivo iz Tuzle..

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 22:39

klma1 je napisao/la:
Čiji je bio Bajrić,Šabović, Bajramović,Bukvarević,Čustović,Avdić i mnogi drugi....
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 21 sep 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:42

Imate opciju da vjerujete Jasminu i da vjerujete Azmiru.

A cim vi pricate neke price o nekim SDAovcima ocito je da ni nakon 3 i pol godine ne vjerujete covjeku koji radi dobro za klub. Vec je dovoljno samo da Jasmin sa 5 minuta lazi napravi pometnju u glavi.

Eto Azmire ostavi nas jer si ko SDA navodno. A mi cemo sa ovim dobronamjernim Tuzlacima u drugu ligu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2016, 22:46

Ma boli ba i ove SDP stručnjake ovdje za Slobodom, kad slijepo vjeruju faraonu na riječ, a iznevjerio hiljadu puta, pored Azmirovih riječi koje je i više nego sproveo u djela. Pokazuju se polako ko su i šta su. Što se svađate s njima, ne vrijedi. Još će zakukat što Azmir nije reflektore ofarb'o.

Edit
hahahah evo već nešto, znao sam da će nešto iskopat. Eto Azmir glavni i odgovorni za nagradnu igru Citroena :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 21 sep 2016, 22:47, ukupno mijenjano 3 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.