tuzlak1987 je napisao/la:
Da Fucko, Hukic E., Juric, Hrgovcic i takvi su sigurno bili SDA ..
Ko je ugasio Slobodu KK i jel to Zare SDA bio hahaha.
Jel Enver Bijedic SDA bio? Nemoj mi ba lazi.
Ko je trenutni predsjednik RSD jel i on SDA?
Ti si se izjasnjavao vec kao mrzitelj muslimana ovdje na forumu. Ja ne simpatiziram nikog, ja simpatiziram Slobodu i Azmira i trazim najbolju opciju za Slobodu.
Stadion se ne moze praviti na drugoj lokaciji jer je ova lokacija ona koja bi nekog zanimala, a ne neka nedodjija.
Ja znam koga ne boli taki za Slobodom, a to je Azmira. A isto provjereno znam koga boli, a to je Jasminovce.
Imali su bezbroj sansi da pokazu nesto svaku su zafrkali.
Ako cu birati izmedju Azmira i ovog nekog njihovog smijesnog pakta sa Tom Catom i Karicem znam sigurno gdje cu biti i ko zeli dobro Slobodi.
I jel Azmir mora jos jednom ponoviti da nije clan stranke i da to nije razlog ostavke? Sto spinujete sa tim politickim pricama prvi? Pa covjek je otidao jer je bezbroj puta preveslan. Dokaze ima, sve je zapisano u medijima i sva obecanja Jasmina. Nista nije ispunjeni dovidjenja!
Interesantno je kako izbjegavas sva bitna imena, koja su FK Slobodi nanijela daleko vece dugove nego spomenuta imena u tvom post-u. Ne znam, moguce da si u talu nekom i da imas koristi od Stranke Demokratske Akcije.
Ja se nisam izjasnjavao kao mrzitelj muslimana na forumu. Da, jesam se izjasnjavao protiv arabizacije bosanskih muslimana i da, branim nase muslimanske obicaje u BiH. I da, mislim da kozmopolitizam nas bosanskih muslimana je nas najveci izvozni produkt.
Ali ne bih o tome, nego si ti spomenuo to kao neki kvazi argument pa eto da podcrtam da se nisam nikad tako izjasnjavao, kao i da ti objasnim stavove na tu temu, mene kao pojedinca.
Da li ti stvarno mislis da ce Azmir baciti tri miliona KM? Niko, a pogotovo biznismeni poput njega ne razmisljaju i ne mogu da razmisljaju na taj nacin. Ko god to misli, ocigledno ne zna osnove kapitalistickog svijeta a pogotovo ne principe americkog biznisa.
Sa druge strane, neko ko drzi sliku Alije Izetbegovica na svom radnom stolu, kao jednog od osnivaca i idejnih tvoraca SDA, ne moze ne biti u najmanju ruku blizak toj stranci, ako vec nije njen poklonik. Gledali smo svi Skype razgovor na jednom od mnogobrojnih odlazaka gospodina Azmira Husica. U slucaju da ti je promakao taj detalj, pogledaj opet.
I ne pisem kao Jasminov advokat, jer nemam takvog interesa. Protiv sam SDA-SBB-HDZ koalicije u Tuzli i misljenja sam, sto se pokazalo u zadnjih 25 godina da je ta koalicija smrtonosna, kao i da je najveci neprijatelj tekovina Tuzle kao multikulturalnog grada i FK Slobode, kao simbola te tekovine i da kao sto je podijelila BiH, to sada zeli uraditi i Tuzli, Bosnu u malom.
Evo Gadzo ima muda, ajmo njega podrzati.