FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa kako da ovaj messi i igra sa ovakvim amaterima (smotani louis suarez), kakav samo pas za kontru u zadnjim sekundama
E sad je pitanje da li ići na sigurno i ostaviti ovog idiota ili rizikovati sa nekim novim? Liga prvaka bi se odmah otpisala, ali u ligi i kupu bi opet bile dobre šanse. Mislim da će biti ovo prvo.
I prodat mu pola klupe, ne zna on to da koristi. Navik'o u Bilbau da igra s 15 igrača.
I prodat mu pola klupe, ne zna on to da koristi. Navik'o u Bilbau da igra s 15 igrača.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Suarez je oyebina.
Vidio sastav i ugasio stream.
Ja yebo umjesto gledanja.tobaccos je napisao/la:Vidio sastav i ugasio stream.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sto onda ne jaze svom jarugi, halo luis saberi se...FCBlaugrana je napisao/la:Pa kako da ovaj messi i igra sa ovakvim amaterima (smotani louis suarez), kakav samo pas za kontru u zadnjim sekundama
A ja, mesi je fin, slomi se trenirajuci i leteci po terenu, al ne moze nikoga ni upozoriti kad nesto ne ide da se nesto promijeni, mesijeva taktika je da svojim primjerom borbenosti i zalaganja luisu jaranu i svim ostalima pokaze kako se treba odnositi prema svetom dresu, al sta ce jadan kad se on sam slomi, a ostale zaboli neka stvar
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja otišo guziti nakon 2:0. Čujem bile neke nemile scene pri kraju, sudija se odvažio da svira penal.Lillard je napisao/la:Ja yebo umjesto gledanja.tobaccos je napisao/la:Vidio sastav i ugasio stream.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
bilo nemilih scena, kod meneJeftha je napisao/la:Ja otišo guziti nakon 2:0. Čujem bile neke nemile scene pri kraju, sudija se odvažio da svira penal.Lillard je napisao/la:Ja yebo umjesto gledanja.tobaccos je napisao/la:Vidio sastav i ugasio stream.

Bilo više penala.Lillard je napisao/la:bilo nemilih scena, kod meneJeftha je napisao/la: Ja otišo guziti nakon 2:0. Čujem bile neke nemile scene pri kraju, sudija se odvažio da svira penal.

totalna dominacija domaćinaJeftha je napisao/la:Bilo više penala.Lillard je napisao/la:bilo nemilih scena, kod meneJeftha je napisao/la: Ja otišo guziti nakon 2:0. Čujem bile neke nemile scene pri kraju, sudija se odvažio da svira penal.![]()

To @Jeftha bio gost? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam držo fenjer.messilla je napisao/la:To @Jeftha bio gost?
Afellay je bio glup al' ovaj je gori. Da nije fudbaler jedino sto bi u životu mogao raditi je kopati kanale i to da mu fino zabodeš dva kolca pružiš špagu i kažeš idi širinu lopate.ElCartel11 je napisao/la:Dembas glup ko qurac
Don't hate what you don't understand.
Romario znas li da se Antonela naljutila na Messija ?
Rekla mu da odu malo prosetati po Rimu a on joj odgovorio ne mogu svaku noc.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Dobro obavijesteni izvorri tvrde da je antonelina ljutnja druge prirode, mesi se fizicki zapustio tako da mu i gospodja osjeca posljedice u krevetu ko i mi navijaci u llgi prvaka, niije iskljuceno da bi mogla uskoro potraziti sebi i zagondziju spremnijegMrHc je napisao/la:Romario znas li da se Antonela naljutila na Messija ?
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ubijate nema šta.
A pose.rem vam se na znanje, da nema Messija sad bi se borili sa Betisom za EL. Jbemti dan da ti jbem. Messi valjda treba svaku rješit sam. Pa lik treba driblat, sebe proigrat i onda još zabit, jer eto on je Messi. A ne da je čitava obrana fokusirana na njega, pa Suarezu daju da radi šta oće, kad levatina ne zna.
Ili da ih probijamo potentnim krilima, Iniestom i Robertom. Ove sezone su možda bile 3 utakmice u kojima Messi nije zaslužan za pobjedu, ako i toliko.
Ali da, nije igrao 1 na 10 i zabio, sramota!
I kad mi krenu s Ronaldom. Pa da Messi ima suigrače koji ga mogu proigravat onako, qrac bi se ovako mučio. Frajer stoji na centru 70% vremena i čeka loptu da on odradi čitav napad. O čemu pričamo ovdje, uh ne trči, pa qrac bi eto dobili da je trčao 5km više. Nije problem u trčanju kod Barcelone ni kod njega, ali daj traži mu dlaku u jajetu.
Ili ona, ma šta će bit umoran, pretrči 6km prosječno, frajer igrao skoro 50 utakmica ove sezone, i kaže nema od čega bit umoran. I sad ti njih shvati ozbiljno.
Vezni red slab i problem Barcelone. Nije na razini otprije par godina, ali MOŽDA bi izledao bolje da igrači nisu mrtvi. Pa koliko god htjeli, nakon toliko minuta u nogama, one više ne mogu pratit tempo koji im je eto tada Roma nametnula. Ili ono protiv Leganesa, pa nisu trčali, ne mogu nametat više onaj presing i igru jer umor čini svoje.
Al Messi kriv. Istrčao samo 6km. Da je 10 eh pa to bi bilo razbijanje Rome.
A pose.rem vam se na znanje, da nema Messija sad bi se borili sa Betisom za EL. Jbemti dan da ti jbem. Messi valjda treba svaku rješit sam. Pa lik treba driblat, sebe proigrat i onda još zabit, jer eto on je Messi. A ne da je čitava obrana fokusirana na njega, pa Suarezu daju da radi šta oće, kad levatina ne zna.
Ili da ih probijamo potentnim krilima, Iniestom i Robertom. Ove sezone su možda bile 3 utakmice u kojima Messi nije zaslužan za pobjedu, ako i toliko.
Ali da, nije igrao 1 na 10 i zabio, sramota!
I kad mi krenu s Ronaldom. Pa da Messi ima suigrače koji ga mogu proigravat onako, qrac bi se ovako mučio. Frajer stoji na centru 70% vremena i čeka loptu da on odradi čitav napad. O čemu pričamo ovdje, uh ne trči, pa qrac bi eto dobili da je trčao 5km više. Nije problem u trčanju kod Barcelone ni kod njega, ali daj traži mu dlaku u jajetu.
Ili ona, ma šta će bit umoran, pretrči 6km prosječno, frajer igrao skoro 50 utakmica ove sezone, i kaže nema od čega bit umoran. I sad ti njih shvati ozbiljno.
Vezni red slab i problem Barcelone. Nije na razini otprije par godina, ali MOŽDA bi izledao bolje da igrači nisu mrtvi. Pa koliko god htjeli, nakon toliko minuta u nogama, one više ne mogu pratit tempo koji im je eto tada Roma nametnula. Ili ono protiv Leganesa, pa nisu trčali, ne mogu nametat više onaj presing i igru jer umor čini svoje.
Al Messi kriv. Istrčao samo 6km. Da je 10 eh pa to bi bilo razbijanje Rome.
Ne treba nova sredina, samo treba Hazard umjesto Messija i sve riješeno
Bude li EV i naredne sezone na klupi Barce, piši propalo

Bude li EV i naredne sezone na klupi Barce, piši propalo

Treba Messiu oduzeti neke ovlasti, smanjiti mu distribuciju lopte, pojacati ekipu, nekim drugim igracima dati znacajnije uloge da ne sluze samo kao Messieve martinele. Baz toga nema napredka.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.