Edin TM87 je napisao/la:Miami trcao 2 yarde protiv 0-8 ekipe, dominacija.
Ali ta ekipa je prošle godine bila run defense no.1 (doduše i pass defense no.32 )
Miami je izgubio jer su u totalnom rasulu, kao i Tampa uostalom. Obje ekipe će dogodine 99% sa potpuno novim Front Office-om u ligu! Tampa ima trenutno prvi pick u rukama, a to manje više znači i novi QB!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Reed otpušten od strane Texansa
Eto prilike BB-u da potpise svog omiljenog igraca sto ce nadam se i uraditi...
Mada jedno su zelje, a drugo realnost, ipak mislim da ce isti na kraju ponovo zavrsiti u Ravensima.
Eto prilike I Bearsima da se sta zajstavi I trcanja jer I ono trcanje je lose iz razloga jer nam FS I SS nisu biki dobro kontrolisali to.
Bearsi imaju sad tri utakmice koje objektivno da su zdravi trebali bi dobiti I sa te tri pobjede 8-4 ..sad kako cemo sa ovom ekipom nemam pojma ...I Tillman je gotov jedini koji jos I valja u odbrani strasno strasno sta nam se sve dogodilo ove tri ebene godine patnjaaa ovo gledat svaki dan izgubimo po dva igraca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Prema pisanjima medija mi i cirkus iz NY-a smo glavni kandidati da dovedemo Reed-a i odluka bi mogla pasti do kraja dana.
Vidjecemo hoce li se bilo sta dogoditi danas i hoce li mediji sa njihovom prognozom biti upravu, a isto tako su rekli da jos postoji treca opcija, a to je definitvno povlacenje.
Edit: Reed je blizu potpisa sa cirkusom iz NY-a, a meni je interesantna cinjenica da prema tim medijima BB uopste nije pokazao veliki interes za usluge Reed-a. Imam osjecaja da mu je BB ponudio vet-minimum i ovaj odbio i BB krenuo dalje...
Ma logično da ide u Jetse, kod svojih, Rex sa njim radio 6 god, Thurman koji im je def co isto tako, a i Landry
BB vjerovatno nije ni bio zainteresovan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pobjeda Colts-a nakon loseg prvog poluvremena u kojem su zaostajali 11 poena...
Luck nije bacio ni jedan TD pas, ali je imao jedan TD trcanjem. Ovom pobjedom su nas Coltsi u Ponedjeljak stavili pod pritisak kada je #2 seed u pitanju, dakle pobjeda protiv Panthersa je pod moranjem, naravno uz vec uracunati poraz od Denver-a sa moje strane.
Odlicne vijesti...Svi igraci su trenirali izuzev Gergory-a i trebali bi biti spremni za duel sa Panthersima. Ipak treba sacekati jos ova dva dana, jer kakvi smo pehovi ocekujem sutra vijest da se je neko povrijedio na spavanju.
Sto se Taliba tice da sam na mjestu BB-a istog ne bi jos ubacio u igru i dao mu jos sedam dana da se odmori i da bude jos spremniji za Broncose, jer Panthersi nisu nista posebno u napadu i ovaj trenutni roster ih moze zaustaviti.
Kljuc utakmice je duel nase OL i njihove DL. Ukoliko OL da potrebno vrijeme Brady-ju ne vjerujem da nam oni mogu parirati posebno uz povratak Vereen-a koji ce Brady-ju dati dodatne opcije u napadu.
randy_moss je napisao/la:Dennard ne putuje u Charlotte.
Talib i Arrington/Ryan startaju.
Sta je sada odjednom Dennardu...Povrijedio se na spavanju ili ?
Hebote zivot jucer i prekjucer svi igraci trenirali izuzev Gergory-a, sada ovaj od jednom povrijedjen. Izgleda da nam bolje stoji naziv New England Injuries nego New England Patriots.
Odbrana ovaj put nece biti kljucna, ali ubise u pojam ove povrede. Kljuc naseg uspjeha lezi u nasem OL-u.
Sinoc dosta drame u NCAA, a najveca je bila u Auburnu Prekucali onaj HM Bengalsa prosle sedmice
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sinoc dosta drame u NCAA, a najveca je bila u Auburnu Prekucali onaj HM Bengalsa prosle sedmice
[youtube][/youtube]
Malzahn je okrenuo Auburn naglavačke, od loosera prošle godine do top tima ove!
Za 14 dana je Iron Bowl u Auburnu ..... to će biti cool .... mislim da Bama nije već 5 godina izgubila tekmu osim 3 puta: jednom od Cam-a baš na Iron Bowl-u ali u Tuscaloosi, jednom od Johnny-a isto u Tuscaloosi, i jednom od LSU odbrane! Ako ih Auburn sad mlatne to će biti općenarodno veselje na Toomers Corneru
U chicagu daj boze da se odigra utakmica...zs sada je mirno vjetar manji ali dolazi tornado vjetar na soldier fieldu kazu da ce biti 75 milja na sat uhhhh...ja evo vozim ljulja mi se limuzina od ovog malog vijetra a sta ce tek poslije biti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:U chicagu daj boze da se odigra utakmica...zs sada je mirno vjetar manji ali dolazi tornado vjetar na soldier fieldu kazu da ce biti 75 milja na sat uhhhh...ja evo vozim ljulja mi se limuzina od ovog malog vijetra a sta ce tek poslije biti