Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

Klare

Re: Bundesliga

Post Postao/la Klare » 17 apr 2013, 00:55

Neutral je napisao/la:Sakai je 3 najbolji desni bek u Bundesligi 8-)
:!:
Sve ostalo je pucanj u prazno,
no svakom njegovo, ali ovo je jedino ispravno.
Japanac je jedini(bek)koji podjednako dobra igra s obje noge, i kada vidim da neki ispred svrstavaju mlađahnog Junga, Uchidu, Carvajala(iako su i oni dobri, perspektivni bekovi), onda se stvarno uz svo dužno poštovanje zapitam da li smo u istom filmu. :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2013, 01:13

@Klare: Ti skupinu polovnjaka, zvanu Stuttgart dižeš u nebo. Pa dovoljno je reći da HSV ima Van der Vaarta, Adlera i Sona - trojicu igrača ekstra klase, a ti kod Švaba trenutno baš i tu trojicu ekstra klase ćeš tražit pod povečalom. U Stuttgartu su neka klasa Ibišević, Tasci, Ulreich, te Cacau koji je povrijeđen i eto Gentner. Ali ni jedan od ovih nema onu ekstra klasu gore trojice nabrojani. Npr. Ibišević ima renome i rasan je strijelac, ali nije Son neka klasa manja od njega, čak će i definitivno po rejtingu biti bolji od njega ako ovako nastavi. Dalje, Stuttgart nema tog kreativca i čovjeka koji će povezati redove, tog kreativca, HSV ima Van der Vaarta, koji možda nije skroz onaj stari, ali on donosi prevagu spada u tu neku ekstra klasu. Gentner jedan je npr daleko od Holanđanina.

Rudnews je jedan dobar napadač, ima on deficita, nedostataka, ali dobar opet. Kod Švaba iza Ibiševića dođe Macheda koji je nikakvo skoro pojačanje. I onda tu u Stuttgartu imaš masu igrača koji nisu možda loši ali su polovnjaci, prosječni do solidni poput Niedermeiera, Holzhausera, Boke, Traorea, Kvista....Molinaro solidan, ali vrijeme mu prolazi. E ovaj Rumun je dobar i bit će dobar igrač, ovaj mali Maxim, što im je stigao u zimskom prelaznom roku.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 17 apr 2013, 01:23

effe, priznaj da gajiš antipatije prema Stuttgartu i svima će biti lakše. :)

Ima HSV tu trojicu, ali 20 igrača je u klubu, dok je kod Švaba to raspoređeno kako treba,
nije ni svjetska klasa, ali Bogami nije ni prosjek nego vrlo dobri igrači, i to komplet tim+klupa.

HSV je zaglavio u vremenu i prostoru, taj njihov tim je sastavljen baš kako ne treba, gore sam pisao, pa ne bih vala ponavljao, ništa mi mržeg u životu nema.

Ulreich je među boljim golmanima lige, Sakai je 3.desni bek, Nidermeier i Tasci solidni stoper(bolji od HSV-ovih kako god okreneš ;) ), a tu je još mladi Ridiger,
Kvist je odličan zadnji vezni, meni je TOP5 uligi, pa ti pričaj,
Gentner se još drži,
Boka odličan lijevi bek, Molinaro odlična zamjena.
Traore, Harnik i Okazaki solidna krila, Ibišević je ubica,
a Maxim i Holzhauser su extra talenti...

i HSV nije baš daleko, ali jesu daleko zato što to kod njih nije izbalansirano kako treba, ni blizu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2013, 04:29

DrDule je napisao/la:Ne zanima me puno sto su Stutgart i HSV podbacili u ovoj sezoni, svakako bih zeleo pre njih da vidim i LE nego Ajntraht ili Frajburg.Drugi ce najverovatnije kako god da okrenes da se plasiraju i to pre svega zato sto konkurencija igra ispod svojih ocekivanja.Svi koji su ispod njih do desetog mesta su odigrali ispod svojih ocekivanja i osvojili su skroman broj bodova.HSV bi trebao sa formacijom iz proslog kola da pokusa i u narednim utakmicama, ako im to ne uspe trebaju da menjaju trenera.Stvarno je sramotno kada na papiru imas peti tim lige, a ekipe poput Ajntrahta i Frajburga su ispred tebe.Gladbah tesko da ce moci sta da napravi posto imaju ne bas tako lak raspored+u poslednjem kolu im gostuje Bajern.Sutra da saznamo pobednika drugog polufinala, pa da vise raspravljamo o mestima za Evropu.Meni je bitno da ako Stutgart prodje, HSV kako zna i ume da zavrsi ispred Ajntrahta koje bas ne gotivim.Stavise zelim im da se sto pre raspadnu, jer nisu oni ekipa koja moze nesto da napravi u dugom roku.Toliko se trudis svih ovih godina da zaradis jedno mesto u Evropi, da bi ti to mesto kasnije zauzeo neki Frajburg ili Ajntraht. :oops:

Po meni je HSV za nijansu bolji od Stutgarta, imaju vise igraca koji mogu da rese utakmicu dok kod Stutgarta sve se svodi na Traorea i Ibisevica.Harnik je bas slab u ovoj sezoni.Odbrana HSV-a je podbacila u drugom delu sezone sto je po meni isto malo cudno posto su u tom segmentu bili medju najboljima u prvom delu sezone.A Stutgart bas zbog slabe odbrane se nalazi tu gde je.A ni u napadu ne stoje Bog zna sta bolje.
E sto se HSV zvani Cizbuger trudi to je cudo jedno.Sa takvim ''trudom''su davnih dana trebali ispasti.Ni tima ni strucnog staba,duplo golo.A i Stutgart se pojacao dodje mi da vrisnem.Otice u Evropu onaj ko bude imao dovoljno bodova za taj plasman,sto znaci trud i zadovoljstvo uredno.A ne cestitke,zelje i pozdravi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 apr 2013, 09:39

Klare je napisao/la: E šta da ti kažem, malac je prefinjeni bek, ko to prati zna se o čemu pričam, u Ligi je TOP 5
Teško da je top 5. Omer je nabrojao Lahma, Piszczeka, Junga, Carvajala, Uchidu i Rafinhu kao bolje, i složio bih se s njim. Evo gledam u Kickeru Sakaijev prosjek ocjena nije nešto bajan - 3,98 (samo letva Molinaro od standardnijih braniča ima lošiji prosjek). Nek on ostvari konstantnost u više od jedne sezone, a onda ćemo ga hvaliti. Uostalom, i Chandler je prije par godina imao sjajnu sezonu, pa otada stagnira.
Klare je napisao/la:onda ti vjerovatno nisi primjetio ni Kvista...,
Klasični radni vezni srednje klase. Uostalom, ako se ne varam, Boka kao lijevi bek trenutno ima prednost na njegovoj poziciji.
DrDule je napisao/la: Ajntrahta koje bas ne gotivim.Stavise zelim im da se sto pre raspadnu, jer nisu oni ekipa koja moze nesto da napravi u dugom roku.
S ovim se ne bi složio. Zadržali su Veha, Junga i Rodea, planiraju se i pojačati (prije par mjeseci sam čak čitao da je moguća suradnja između njih i Shityja di bi oni dobivali igrače tipa Giudetti), a dolaze i iz bogatog grada. Ja štoviše vjerujem da bi oni mogli doći bar do razine današnjeg Hannovera.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 apr 2013, 10:11

Po onom prikazanom u sezoni ovako bih ja poredjao bekove:Lam, Karvahal, Piscek, Jung i Sakai.Rafinja bi bio u top 5 samo da igra negde drugde, on je svoje znanje i umece pokazao pre koju godinu.Ako predje na leto u Salke, Ucida ce se preseliti na klupu.Sakai se samo uklapa u rezultate Stutgarta, kada ekipa igra lose, on igra lose i obrnuto.

Po meni Stutgart ima mnogo veci potencijal od HSV-a, u odnosu na proslu sezonu glavna pojacanja su im bila igraci iz druge ekipe.Jos kada se uzme u obzir da su igrali LE, ovakve turbulencije su meni bile manje-vise ocekivane.Mogu za dve sezone da preteknu HSV, ali trenutno nisu bolji.Imaju dosta mladih igraca koje treba usmeriti na pravi put.A i potcenjuje se ucinak Mansijena, bas kada njega nije bilo u ekiki zbog povrede odbrana HSV-a je primila 21 gol.Slucajnost?Po onome sto sam ja video ne mogu reci da je Nidermajer bolji u odnosu na njega.A i ne znam sta je to Tasci pokazao u ovoj sezoni pa se smatra boljim u odnosu na Vestermana.

Taj Ajntraht tesko da ce moci da bude kao Hanover, samo uporedi prvu polusezonu i sada sto igraju.Bolje bi po njih bilo da veceras prodje Frajburg, jer kako igraju u poslednje vreme ni sesto mesto im nije zagarantovano.Ljudi su se obrukali u mecu sa Augzburgom koji je ladno mogao petardu da im uvali. :shock: Veh je produzio do 2014, Jung do 2015 godine, a jos nije poznata sudbina Rodea.Znam da je odbio pre koji mesec produzenje ugovora, realno ocekujem da ce ga se na kraju docepati Arsenal.Prvo sacekajmo kako ce da zavrse sezonu, pa da pricamo o njihovim dometima za sledece.Po onome sto sada vidim, to nista ne obecava.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 apr 2013, 10:27

Sakaija sam nedovoljno pratio, pa neću ništa suditi. Po prosjeku ocjena je među slabijima u Stuttgartu. Ali opet, to ne mora značiti da nije dobar.

Tasci je po meni bolji od Westermanna, jer mi Heiko djeluje kao stoper koji previše ovisi o partneru u obrani - kad je to netko bolji, i on igra bolje; kad je pak Heiko taj koji treba predvoditi obranu, to ne izgleda dobro. Mislim da bi uz jednog Tascija i Brouma ili Mancienne izgledali bolje nego uz Heika.

Eintracht je pao u nastavku sezone, ali još uvijek su na poziciji koja vodi u Europu. Ako bi se plasirali, vjerujem da bi doveli par pojačanja i da bi i na papiru djelovali puno bolje. Zato ih ne bi svrstao u rang Freiburga kojem je već pola momčadi na izlaznim vratima.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2013, 10:56

Klare je napisao/la:effe, priznaj da gajiš antipatije prema Stuttgartu i svima će biti lakše. :)
Ma nemam ništa protiv njih, to je klub s tradicijom i želim im povratak brz među prvih 6, samo gore u tom vrhu imam velike sumnje da se mogu ustalit iako tamo dođu.....Nekad vjerovatno hoće opet, ali.....

Želim im večeras i da prođu u finale i osiguraju Evropu, jer oni će se opet par rundi progurat.
Činjenica je da oni nemaju širine, mogu sastavit dobru prvu jedanaestorku, ali opet su slabiji i tad s tom jedanestorkom od nekih 6-8 bundesligaša najmanje. A onda tu nema sredine...
I zbog nedostatka širine počnu pucat po šavovima tokom sezone....I ja ti opet kažem u poređenju s HSV-om oni nemaju igrača koji mogu u istu ravan sa Van der Vaartom i Adlerom. Ibišević bi mogao donekle u tu klasu, ali je malo ispod. A od dosta Stuttgartovi igrača su i Badelj, Son, Jansen , bolji.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2013, 13:22

Ako je vjerovati medijima u Njemackoj Schamdtke se nalazi pred otkazom u Hannover-u...Velika steta za Hannover, ali ovo je bilo i za ocekivati, jer je javna tajna da Slomka i Schmadtke vec skoro godinu dana samo komuniciraju preko e-mail-ova i da je neko morao izgubiti ovu bitku.

Navodno kap koja je preila casu vode je cinjenica da je u Petak Schmadtke bio u Düsseldorfu na rodjendanskoj proslavi umjesto u Freiburgu na utakmici.

Takodjer kako pise Die Welt Schürrle je dogovorio sve uslove transfera u Chelsea i ostaje je jos samo da se klubovi dogovore. Postoje dvije solucije sto se tog transfera tice, a one su:

- da Chelsea plati 25 + miliona € koliko Leverkusen trazi za Schürrle-a, ili
- da Chelsea plati 15 miliona € i u Leverkusen posalje de Bruyne-a

Kako god covjek okrene Leverkusen ce biti na dobitku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 apr 2013, 17:07

KSIVLE je napisao/la:Sakaija sam nedovoljno pratio, pa neću ništa suditi. Po prosjeku ocjena je među slabijima u Stuttgartu. Ali opet, to ne mora značiti da nije dobar.

Tasci je po meni bolji od Westermanna, jer mi Heiko djeluje kao stoper koji previše ovisi o partneru u obrani - kad je to netko bolji, i on igra bolje; kad je pak Heiko taj koji treba predvoditi obranu, to ne izgleda dobro. Mislim da bi uz jednog Tascija i Brouma ili Mancienne izgledali bolje nego uz Heika.

Eintracht je pao u nastavku sezone, ali još uvijek su na poziciji koja vodi u Europu. Ako bi se plasirali, vjerujem da bi doveli par pojačanja i da bi i na papiru djelovali puno bolje. Zato ih ne bi svrstao u rang Freiburga kojem je već pola momčadi na izlaznim vratima.

Meni je nesto bas tanka ta pozicija, ova prva cetvorica bas odskacu u odnosu na ostale.Iskreno ne znam ni ja koga bih drugog stavio ispred Sakaija.Mlad je on, ima vremena za njega.Moze da bude medju najboljim bekovima u ligi, ali treba vraski da se potrudi kako bi dosao do toga.

Tasci je katastrofalan ove sezone, ne verujem da bi mu bilo koji od ove dvojice puno pomogao.I ja ne bih u istu recenicu stavljao Mansijena i Brumu, posto je ovaj drugi panj za Mansijena.Koja je to prevara igraca, da ne poverujem.Jos se nadao mozda nesto bude od njega, kad ono olicenje skarta iz Celzija.Mansijen je sa Vestermanom cinio stoperski tandem u prvom delu i sa Adlerom na golu mislim da su imali cetvrtu najbolju odbranu u ligi, dok su sada u drugom delu sezone bas potonuli.Njihov problem je to sto nemaju ''pravog'' back-up stopera, jer cim jedan od ove dvojice izadje nastane haos.

Igranje u LE im nece puno znaciti sa finansijske strane, mozda izdvoje samo 2-4 miliona evra vise za pojacanja.A i da bi imali pristojan budzet za pojacanja morali bi nekog od bitnijih igraca da prodaju, a prvi kandidat je Rode.Nisu oni u stanju da ostvare kontinuitet u gornjoj polovini tabele bas zbog prejake konkurencije.Od sledece sezone ocekujem da ce biti u donjem delu tabele.Frajburg je posebna prica, njima je glavna karika trener.Dok god je on tu, Frajburg ne verujem da ce nesto puno strepeti od opstanka.Cim ode Strajh sledi raspad sistema.Mada svakako oni sledece sezone tesko da ce izboriti Evropu, dok bi u LE mogli da budu prijatno iznenadjenje.A i nekako sam siguran da ce se vise fokusirati na LE nego na Bundes posto su i oni svesni svojih realnih dometa za narednu sezonu, ipak oni nemaju takav kapacitet i mali su klub za nemacke okvire.Mogu da istrpim jedan od ta dva tima u LE, ali ako oba izbore LE to je veliki rizik za nemacki koeficijent.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2013, 17:43

Jutrosnja informacija u vezi Schmadtke-a je postala i zvanicna i isti vise nije Sportski direktor Hannover-a...Treba ocekivati da ce isti negdje u regiji Rhein-a naci novi posao, prvenstveno zbog svoje porodice. Ovo je veliki gubitak za Hannover i bas me interesuje ko ce biti njegova zamjena na toj funkciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2013, 22:49

Eto ga Stuttgart u finalu Kupa i veliko slavlje nakon utakmice. :)
Večeras su odigrali borbeno, bili ipak i bolji i zasluženo slavili. Stuttgart opet u Evropskoj ligi...
Dobro bi bilo sad bar malo pojačat ekipu i dobiti na širini...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2013, 23:01

Švabe su ispunile cilj EL obezbjeđena i evo prilike da uprava odriješi kesu. :) Ibišević nastavlja crni niz, ako se ne varam postigao je samo 3 gola u 2013 Bayeru,Eintrachtu i Bochumu. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 17 apr 2013, 23:47

tanak Ibisevic ko rizla, imao je par dobrih prilika, nazalost nista nije uradio jbg, za sve ostalo tu su Boka i Harnik, idemo da ka.ramo Bayern u Berlinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 18 apr 2013, 10:37

Stuttgat je drugi finalista DFB Pokala. Sinoć su bili bolji i zasluženo prošli dalje. Atmosfera i tempo igre u prvom poluvremenu na vrhunskom nivo. Što se Vede i Mujdže tiče odigrali su dobre utakmice. Na Vedada su uvijek posebnu pažnju obraćali igrači Freiburga, jednom je sam stvorio priliku, ali nije bilo snage da zabije. Mujdža u prvom poluvremenu igrao na svojoj poziciji desnog beka dok je u drugom prebačen na lijevog beka gdje je po meni dosta bolje izgledao.

Vedo ima šansu da bude najbolji strijelac u DFB Pokalu, sada dijeli prvu poziciju sa nekoliko igrača.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 apr 2013, 11:16

DrDule je napisao/la: Meni je nesto bas tanka ta pozicija, ova prva cetvorica bas odskacu u odnosu na ostale.Iskreno ne znam ni ja koga bih drugog stavio ispred Sakaija.Mlad je on, ima vremena za njega.Moze da bude medju najboljim bekovima u ligi, ali treba vraski da se potrudi kako bi dosao do toga.
Slažem se da ovdje u BL nema široke konkurencije. Lahm i Piszczek odskaču poprilično (uostalom, oni su i u svijetskim okvirima top), iza njih su Jung i Carvajal koji su ove godine iskočili, a po meni top 5 zatvara Rafinha koji bi u većini klubova u BL bio starter. Zac u Japanu daje i Uchidi prednost pred Sakaijem, a valjda on bolje zna od nas, pa stoga... :D Ostatak desnih bekova je po meni tu negdje.
DrDule je napisao/la:Tasci je katastrofalan ove sezone, ne verujem da bi mu bilo koji od ove dvojice puno pomogao.
Tascija sam ove sezone gledao koliko i Sakaija - protiv najjačih Bundesligaša i u EL, a to su ugl bile utakmice u kojima je Stuttgart bio inferioran protivniku. Opet, kakav got bio ove sezone, ja bih radije uzeo njega nego Westermanna. 8-)
DrDule je napisao/la:Igranje u LE im nece puno znaciti sa finansijske strane, mozda izdvoje samo 2-4 miliona evra vise za pojacanja.A i da bi imali pristojan budzet za pojacanja morali bi nekog od bitnijih igraca da prodaju, a prvi kandidat je Rode.Nisu oni u stanju da ostvare kontinuitet u gornjoj polovini tabele bas zbog prejake konkurencije.Od sledece sezone ocekujem da ce biti u donjem delu tabele.
A gledaj, zadržati trenera kojeg su lovili i jači, te najbolje (poprilično sexualne :lol: ) igrače iz perspektive trenutnog Eintrachta nije mala stvar. Na to nek dovedu dikojeg boljeg BL igrača (aktualan je Volland), te posude još kojeg takvog i eto poprilično fine momčadi.
DrDule je napisao/la:Mogu da istrpim jedan od ta dva tima u LE, ali ako oba izbore LE to je veliki rizik za nemacki koeficijent.
Ja jučer na Kickerovoj stranici tipovao ostatak sezone i u EL mi se plasiraše baš Eintracht i Freiburg. :mrgreen: I to, Freiburg bješe samo bod iza Schalkea, s kojim su u zadnjem kolu po mojoj prognozi remizirali doma. Ako Freiburg ne doživi potop u sljedeća 2 kola kad gostuju kod Stuttgarta i Bayerna (između 2 meča sa Barcom), mogli bi realno i do 4. pozicije.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 apr 2013, 15:42

Eintracht Braunschweig u novu sezonu ulazi sa budžetom od 36 mil eura. Kljucni partner kluba biće VW (Braunschweig se nalazi odmah do Wolfsburga). Hajde, mozda će bolje proći sa ovom igračkom od Wolfsburga ako se ne vrate u 2. ligu odmah. PLanirano je da se dovede do 6 pojačanja. Prva dva se naziru :Kramer iz Bochuma i Vlachodimos iz Stuttgarta. Omar Elabdellaoui bi trebao biti otkupljen od Man Citija. Bez iskusnih i kvalitetnih pojačanja tesko će izboriti opstanak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 15:49

Malo je to keša. Zanima me kako će Bičakčić igrati u Bundesligi. Valjda izbore opstanak.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 apr 2013, 15:58

Neutral je napisao/la:Malo je to keša. Zanima me kako će Bičakčić igrati u Bundesligi. Valjda izbore opstanak.
Mislim da Augsburg i Furth imaju manje budžete (na plate igrača Augsburg je trošio 17, a Furth 12 mil eura).Da, u odnosu na konkurente je malo, ali imaju veći budžet bar od 5-6 klubova iz Primere.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 18 apr 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 16:10

Da, no Bundesliga je potpuno novi nivo u kvaliteti. Kad se sjetim igrača Giovani Frederica što je trpao nemilice u Zweite pa dođe u BvB i nije mogao ništa. Biti će zanimljivo a Eintracht ima i ovako zanimljivu ekipu. 14-15 mjesto bi za njih bio veliki uspjeh u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.