čekaj , odakle ti to znaš ? jesi ti bio na sastanku ?zgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
da je na razgovoru bio i njegov menadzer,da su govorili o tome da igra samo u Atimu,na kojoj poziciji bi igrao i da li bi bio zagarantovano mu mjesto i zadnja stvar zelja da zadrzi i njemacki pasos..
Ja se nekako bojim ovih novih igraca koji dolaze iz prvenstveno svojih nekih ineteresnih razloga sto ce danas sutra ti i takvi lahko okrenuti ledja reprezentaciji poput Salihamidzica koji je dobijao namjerno zuti karton da nedodje sljedeci put..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Svaka cast Begicu i Spahicu al nikako mi nije jasno koji **** radi Susic zar i on nebi trebao biti ukljucen u ovo sve, zar on nije trebao dati informacije o tome kakve ima planove sa Kolasincom i koju mu je ulogu planirao dati u timu pa koji **** ga placajukobe24 je napisao/la:http://www.nkp.ba/kolosinac-konacno-zma ... a-i-begica
Ima ovdje dosta zanimljivih detalja sa tog sastanka, ako vec neko nesto slicno nije postavljao...
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Slazem se s tobom,potpuno si upravu...za A repku trebaju nam napadaci poput Muslimovica ili Fajica,Ovi ostali kao Atajic,Hodzic,Mesanovic treba tek da izrastu u igrace,ako ce i do toga doci,a nadam se da hoce...Definitivno nam treba pravi 3. goalgetter..JTS je napisao/la:uozbiljite se, kakvi Mešanović, Hodžić i Atajićniko od njih trenutno nije kalibar za A repku .. Atajića treba zvati u mladu repku, a kada tražimo trećeg napadača za A repku, onda Fajić, Zec, Muslimović
večeras u 3 pretkolu lige prvaka od naših možemo gledati : Guzu - Husejnovića ( Dinamo ) , Izeta Hajrovića (Grasshoppers) , Emira Dilavera ( Austria Wien ). Ne znam da li ima još koji po ovim lijevim klubovima, mislim da u Sheriffu igra neki al ebo njega.
Vjerovatno je pročitao ovo: http://www.nkp.ba/kolosinac-konacno-zma ... a-i-begica" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:čekaj , odakle ti to znaš ? jesi ti bio na sastanku ?zgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
da je na razgovoru bio i njegov menadzer,da su govorili o tome da igra samo u Atimu,na kojoj poziciji bi igrao i da li bi bio zagarantovano mu mjesto i zadnja stvar zelja da zadrzi i njemacki pasos..
Ja se nekako bojim ovih novih igraca koji dolaze iz prvenstveno svojih nekih ineteresnih razloga sto ce danas sutra ti i takvi lahko okrenuti ledja reprezentaciji poput Salihamidzica koji je dobijao namjerno zuti karton da nedodje sljedeci put..
Mada, po meni nisu toliki problem "interesni razlozi" što reče kolega, koliko želja da zadrži njemački pasoš. Po njemačkim zakonima to je nemoguće, a bez našeg ne može igrati za nas, tako da ...

teferič je napisao/la:Vjerovatno je pročitao ovo: http://www.nkp.ba/kolosinac-konacno-zma ... a-i-begica" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:čekaj , odakle ti to znaš ? jesi ti bio na sastanku ?zgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
Mada, po meni nisu toliki problem "interesni razlozi" što reče kolega, koliko želja da zadrži njemački pasoš. Po njemačkim zakonima to je nemoguće, a bez našeg ne može igrati za nas, tako da ...
Kako Miske ima njemacki i bosanski ?

moze i po njemackim zakonima imat' dvojno... on je reprezentativac njemacke u-21... za njega vaze druga pravila... uz poseban zahtjev i dobro obrazlozenje podlozeno referencama, sve je moguce... ipak je on rodjeni nijemac... nije naturalizirani, pa da mu prave probleme... ista stvar je i s misimovicem...teferič je napisao/la:Vjerovatno je pročitao ovo: http://www.nkp.ba/kolosinac-konacno-zma ... a-i-begica" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:čekaj , odakle ti to znaš ? jesi ti bio na sastanku ?zgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
meni samo nije jasno otkud to da se daju garancije za nastup u A timu.. 'strucnjaci' su donedavno tvrdili da je to smjesno... kao koja to ozbiljna repka daje garancije za nastup u A timu... ili smo postali neozbiljni ili 'strucnjaci' bas zasluzuju navodnike... bice prije da je ovo drugo

Lupaš ko max po diviziji ...zgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Trebalo bi kakvu revoluciju u vezi Vuckica pokrenuti
.Napisati po koji e-mail Avazu da malo pođu pricati o njemu,Hrgoti,Dilveru jer svaki kvalitetan i mlad igrac nam je itekako dobro dosao 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Inace, Elvedin Begic, predjsednik NSBiH, ne zna za Harisa Vukcica ili Branimira Hrgotu, trebalo bi nekog drugog postaviti za predsjednika saveza, a smjeniti Elvedina, jer ocito da mi moramo njima sve crtati i preko interneta pokretati revolucije da bi oni popricali sa nekim potencijalnim igracom, ili da bi oni uopste culi za njega.
Sramota..
Sramota..

Nisi bas upravu.Iako je rodjen tamo morat ce se odluciti za jedno ili podnijeti molbu da ti odobre da imas dvojno.Recimo mnogo turaka koji su rodjeni u Njemackoj,a nisu se na vrijeme odlucili koje ce drzavljanstvo zadrzati.Naravno oni mogu traziti povrat njemackog drzavljanstva i u 99% slucajeva ce im se odobriti,ali ce se morati odreci turskog.Nijemci dopustaju dvojno samo velikim facama,drzavljanima Svicarske,zemalja Beneluxa i drzavljane zemalja cijeg se drzvaljanstva ne mozes odreci (Iransko,Gansko...)amho je napisao/la:moze i po njemackim zakonima imat' dvojno... on je reprezentativac njemacke u-21... za njega vaze druga pravila... uz poseban zahtjev i dobro obrazlozenje podlozeno referencama, sve je moguce... ipak je on rodjeni nijemac... nije naturalizirani, pa da mu prave probleme... ista stvar je i s misimovicem...viKK je napisao/la:čekaj , odakle ti to znaš ? jesi ti bio na sastankuzgembo89 je napisao/la:Ko procita prepricanu verziju razgovora sa KOlasincem primjetit ce 3-4 stvari..
Vjerovatno je pročitao ovo: http://www.nkp.ba/kolosinac-konacno-zma ... a-i-begica" onclick="window.open(this.href);return false;
meni samo nije jasno otkud to da se daju garancije za nastup u A timu.. 'strucnjaci' su donedavno tvrdili da je to smjesno... kao koja to ozbiljna repka daje garancije za nastup u A timu... ili smo postali neozbiljni ili 'strucnjaci' bas zasluzuju navodnike... bice prije da je ovo drugoosim toga, odnekud se stvori prostora za operativce koji ce ganjat' papire s igracima... o urgencijama na najvisem nivou (ministarskom) ne bih ni da govorim... sve je to do prije koji mjesec bilo neozbiljno.. 'ko hoce da igra za BiH, neka sam vadi papire, nece ga predsjednik saveza vodati za ruku'.... ispade haman da ipak hoce
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
da li je ovaj malac porijeklom nas (hvale ga kao velikog talenta):
http://www.transfermarkt.de/de/sinan-ku ... 70530.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borussia.de/de/aktuelles-ter ... ?tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=8332&cHash=3c231a15634d675d702960f5f1814f63
http://www.transfermarkt.de/de/sinan-ku ... 70530.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borussia.de/de/aktuelles-ter ... ?tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=8332&cHash=3c231a15634d675d702960f5f1814f63
- legenda reala
- Kontakt:
edinjo-bh
Turčin je taj mali
Pa valjda Kolašinac i Arslanagić ako ih privolimo za nas da igraju, samo i mogu igrati za A reprezentaciju oni su već bili U21 reprezentativci Belgije i Njemačke
Turčin je taj mali

Pa valjda Kolašinac i Arslanagić ako ih privolimo za nas da igraju, samo i mogu igrati za A reprezentaciju oni su već bili U21 reprezentativci Belgije i Njemačke

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kolasinac jos uvijek moze igrati za U21,istina bio je sa U21 reprezentacijom Njemacke na EP u Izraelu,ali nije usao u igru.A jedino se pika ako udje u igru.Recimo i Begovic je bio na klupi u zvanicnom mecu A tima Kanade,ali na srecu nije usao u igrulegenda reala je napisao/la:edinjo-bh
Turčin je taj mali
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Goalgetter
- Kontakt:
s cim nisam upravu?? boldiranim? da li se ovo sto si napisao za 'mnogo turaka' odnosi na kolasinca? on je vec odabrao davno, ako je uopste i birao. da li kao takav, prakticno rodjeni nijemac moze imat' dvojno?? koliko nijemaca ima koji imaju i po nekoliko pasosa, a niko ih ne pita za to? nema nijednog??.TMovac je napisao/la:Nisi bas upravu.Iako je rodjen tamo morat ce se odluciti za jedno ili podnijeti molbu da ti odobre da imas dvojno.Recimo mnogo turaka koji su rodjeni u Njemackoj,a nisu se na vrijeme odlucili koje ce drzavljanstvo zadrzati.Naravno oni mogu traziti povrat njemackog drzavljanstva i u 99% slucajeva ce im se odobriti,ali ce se morati odreci turskog.Nijemci dopustaju dvojno samo velikim facama,drzavljanima Svicarske,zemalja Beneluxa i drzavljane zemalja cijeg se drzvaljanstva ne mozes odreci (Iransko,Gansko...)amho je napisao/la:
moze i po njemackim zakonima imat' dvojno... on je reprezentativac njemacke u-21... za njega vaze druga pravila... uz poseban zahtjev i dobro obrazlozenje podlozeno referencama, sve je moguce... ipak je on rodjeni nijemac... nije naturalizirani, pa da mu prave probleme... ista stvar je i s misimovicem...
meni samo nije jasno otkud to da se daju garancije za nastup u A timu.. 'strucnjaci' su donedavno tvrdili da je to smjesno... kao koja to ozbiljna repka daje garancije za nastup u A timu... ili smo postali neozbiljni ili 'strucnjaci' bas zasluzuju navodnike... bice prije da je ovo drugoosim toga, odnekud se stvori prostora za operativce koji ce ganjat' papire s igracima... o urgencijama na najvisem nivou (ministarskom) ne bih ni da govorim... sve je to do prije koji mjesec bilo neozbiljno.. 'ko hoce da igra za BiH, neka sam vadi papire, nece ga predsjednik saveza vodati za ruku'.... ispade haman da ipak hoce
jedno je kad strani drzavljanin uzima njemacko (to je ovo sto ti opisujes), pa ga ganjaju da se odrekne stranog, a nesto sasvim drugo kad njemacki drzavljanin uzima jos jedno drzavljanstvo pored njemackog...
Nisam vidjeo ovo boldirano.Uz taj zahtjev mogu mu odobriti.Ali ako ne podnese zahtjev za dvojno,a dobije nase biti ce mu oduzeto Njemacko.Slicno je i sa onim Turcima sto sam naveo.I oni su svi rodjeni Nijemci,,ali su rodjenjem automatski dobili i tursko.Sto se tice nijemaca bez podnosenja zahtjeva za odobrenjem dvojnog, mogu imati dvojno u slucaju da se radi o drzavljanstvima Svicarske,zemalja Beneluxa i zemalja cijeg se drzavljanstva ne mozes odreci,a stjeces ga samim rodjenjem (npr drzvaljanstvo Irana i Gane).Svi ostali moraju podnijeti zahtjev.Bez obzira bili rodjeni Nijemci ili ne.I sam sam birao.amho je napisao/la:s cim nisam upravu?? boldiranim? da li se ovo sto si napisao za 'mnogo turaka' odnosi na kolasinca? on je vec odabrao davno, ako je uopste i birao. da li kao takav, prakticno rodjeni nijemac moze imat' dvojno?? koliko nijemaca ima koji imaju i po nekoliko pasosa, a niko ih ne pita za to? nema nijednog??.TMovac je napisao/la:Nisi bas upravu.Iako je rodjen tamo morat ce se odluciti za jedno ili podnijeti molbu da ti odobre da imas dvojno.Recimo mnogo turaka koji su rodjeni u Njemackoj,a nisu se na vrijeme odlucili koje ce drzavljanstvo zadrzati.Naravno oni mogu traziti povrat njemackog drzavljanstva i u 99% slucajeva ce im se odobriti,ali ce se morati odreci turskog.Nijemci dopustaju dvojno samo velikim facama,drzavljanima Svicarske,zemalja Beneluxa i drzavljane zemalja cijeg se drzvaljanstva ne mozes odreci (Iransko,Gansko...)amho je napisao/la:
moze i po njemackim zakonima imat' dvojno... on je reprezentativac njemacke u-21... za njega vaze druga pravila... uz poseban zahtjev i dobro obrazlozenje podlozeno referencama, sve je moguce... ipak je on rodjeni nijemac... nije naturalizirani, pa da mu prave probleme... ista stvar je i s misimovicem...
jedno je kad strani drzavljanin uzima njemacko (to je ovo sto ti opisujes), pa ga ganjaju da se odrekne stranog, a nesto sasvim drugo kad njemacki drzavljanin uzima jos jedno drzavljanstvo pored njemackog...
'ajd ekstra ako može tako, ja sam mislio da Nijemci ne dozvoljavaju tu opciju nikako.
Možda su te molbe samo u slučaju nekih istaknutih sportista, naučnika, profesora i slično.
Ja iz svog slučaja znam da nisam mogao imati dvojno državljanstvo.
Ja iz svog slučaja znam da nisam mogao imati dvojno državljanstvo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
E, jbg, ne znam više. Uglavnom, stoji ono što sam na početku rekao. Ništa dok ga ne vidim da je istrčao na teren u našem dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.