BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Aaaa opet break ne vjerujem
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od 40:15 do gubitka servisa, 3-5. isto kao i u 1. servis game-u

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne može Damir nikako izboriti laganu pobjedu. Uvijek će ga pratiti ovi padovi u igri, koji se reflektuju na servis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gubi set 3-6. Slabo, vrlo slabo. Servis velika katastrofa. Kako sebi jedan ozbiljan teniser od 40:15 smije dozvolit da izgubi servis i to ne jednom već dva puta. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
ko je rekao da je damir ozbiljanUnofficialpage je napisao/la:Gubi set 3-6. Slabo, vrlo slabo. Servis velika katastrofa. Kako sebi jedan ozbiljan teniser od 40:15 smije dozvolit da izgubi servis i to ne jednom već dva puta.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Znaci Damir opet pokazuje ''klasu''..... Opet gubi protiv nekog da te dragi Bog sacuva tenisera...
Dok sa druge strane Mirza pokazuje ko je tata.... Ocekujem ga u glavnom dijelu turnira, al i tu se nece zaustaviti ,pogotovo ako ode na Hajeka, kojeg je uspio cak i Dzumhur pobjediti... Dakle nije neka kradja od tenisera...
Dok sa druge strane Mirza pokazuje ko je tata.... Ocekujem ga u glavnom dijelu turnira, al i tu se nece zaustaviti ,pogotovo ako ode na Hajeka, kojeg je uspio cak i Dzumhur pobjediti... Dakle nije neka kradja od tenisera...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
hahaha dobar... Nadam se da može do preokreta, mislim može ali samo da počne bolje servirat.lucif3R666 je napisao/la:ko je rekao da je damir ozbiljanUnofficialpage je napisao/la:Gubi set 3-6. Slabo, vrlo slabo. Servis velika katastrofa. Kako sebi jedan ozbiljan teniser od 40:15 smije dozvolit da izgubi servis i to ne jednom već dva puta.al uzima ovo damir , uvjek izgubi prvi i onda preokret

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meda on s kasike ne moze.Mirza je za njega tenis izmislio.
Ne bi on gubio na Davis cupu i sada pri 40:15 da je iole dobar tenis a ne reflektor na kratka paljenja.
Ne bi on gubio na Davis cupu i sada pri 40:15 da je iole dobar tenis a ne reflektor na kratka paljenja.
Frajer servira AS na 40:40 cini mi se,lud mu ovaj protivnik nije sasa.
Ma pred Damira se sad puno ocekivanja i tereta na ledja nabacilo,treba se nositi s tim,sad svi ocekuju rezultate na svakom turniru kao na AO,polako ljudi
Ma pred Damira se sad puno ocekivanja i tereta na ledja nabacilo,treba se nositi s tim,sad svi ocekuju rezultate na svakom turniru kao na AO,polako ljudi
SLOBODA NAVIJAČIMA
Mislim da ce zadnja stanica Damiru biti Mirza 

I naravno nakon 2 propuštene break lopte, ponovo gubi svoj servis iako je OPET vodio 40:15. Mislim da Damiru neko treba da objasni da 40:15 ne znači i osvajanje gejma. 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ma nema on sta da trazi na ovim podlogama kad mu svako moze brejk napravit..
jadnoo..ima 15:40 na servis protivnika-gubi...zatim na svoj servis 40:15-gubii...pisi propalo 

-
- Kontakt:
Dzumhur je nizak igrac i uvjek ce mu servis biti slabija strana. Jedino moze poraditi na stabilnosti servisa.
Da docaram Ante Pavic 196 cm vs. Damir Dzumhur 175 cm.
Ako ga pratite sto je bosanac, bolje vam je da se vratite na stranice Dzeke i kompanije. Komentari tipa Mirza izmislio tenis i ufuro se momak poslje AO nisu za ovog foruma. Dzumhur ima svoje vrline u brzini i returnu, ako vam se nesvidja, pratite servere koji vam se svidjaju.
Ako ga pratite sto je bosanac, bolje vam je da se vratite na stranice Dzeke i kompanije. Komentari tipa Mirza izmislio tenis i ufuro se momak poslje AO nisu za ovog foruma. Dzumhur ima svoje vrline u brzini i returnu, ako vam se nesvidja, pratite servere koji vam se svidjaju.
Prije AO mi je bio bolji Mirza i bice.Ovo malo reklamirano mi ne predstavlja nista u tenisu.
Samo sto Damir izgleda nije svjestan svojih vrlina, pa forsira ove Indoor turnire, umjesto da proba otici na neke turnire na zemljisamoposmatram je napisao/la:Dzumhur je nizak igrac i uvjek ce mu servis biti slabija strana. Jedino moze poraditi na stabilnosti servisa.

Ako se sastanu u 3. kolu Mirza lagano dobija na ovoj podlozi

EDIT: Pa da li je moguce da je uspio rijesiti jedan gejm sa prednosti 40:15

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ima dosta do visine ali imas i igrace slicne konstitucije ili slabije pa ne gube servis po par puta u svakom mecu i na svim podlogama.. tipa ferrer ili rochus koji je 165 cm
Nece ti se oni sastati u 3 kolu.U gradu hoce.Adios Damire prelos!
-
- Kontakt:
@Forster igra jer nema boljeg izbora za sporiju podlogu, uz to treba se igrati na svakoj podlozi. On sa svojim iskustvom uci jos uvjek i svaki mec mu je dobro dosao.
Igrao je Ivanisevic na zemlji, kao i Pete Sampras, sa slabim rezultatima. Dok je Agassi osvojio vimbledon na brzoj podlogi.
Igrao je Ivanisevic na zemlji, kao i Pete Sampras, sa slabim rezultatima. Dok je Agassi osvojio vimbledon na brzoj podlogi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.